Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Brussel, het Belgische kankergezwel

Posted by drietand op 7 november, 2007

Voor veel Vlamingen is Brussel een Vlaamse stad, maar dat is slechts een illusie. Iedereen die deze stad bezoekt kan zo zien dat deze stad geen deel meer uitmaakt van Vlaanderen. Het is een stad die gedomineerd wordt door allerlei vreemde bevolkingsgroepen, het is een kosmopolitische volksvreemde stad geworden. Het is ook een Franstalige stad, maar dat komt vooral door de vele Franssprekende, maar etnisch-niet-blanke inwoners die deze taal als een eenheidstaal gebruiken om elkaar toch min of meer te kunnen verstaan. In sommige wijken is de voertaal Berbers, Turks of Afrikaans.

De politieke toestand is al aangepast aan deze nieuwe demografische ontwikkeling. Er zijn nu al tal van Brusselaars van vreemde afkomst die in verschillende schepencolleges zitten. De politieke actualiteiten van Brussel zijn niet meer in hoofdzaak gericht op de Belgische realiteiten, en van Vlaamse realiteiten of bekommernissen ligt men niet eens een halve seconde wakker. De politieke agenda van de Brusselaars is opgesplitst in subagenda’s en is een afspiegeling van het politieke gebeurtenissen in het buitenland. Vooral de buitenlandse politiek die betrekking heeft, of verband houdt, met de grote groepen van vreemde afkomst die zich Brussel heeft toegeëigend zijn daar topics. Dat was onlangs overduidelijk toen Turken in Brussel een pogrom wilden organiseren tegen Armeniërs en Koerden. Het heeft de politie dagen en honderdduizenden Euro’s gekost om die losgeslagen terreurbendes terug onder controle te krijgen. Van de geheime afspraken tussen de Turken en de collaborerende Burgemeesters wordt de bevolking in het ongewisse gelaten. Ook over de geheime akkoorden die de politie en de staatsveiligheid met de terreurbendes hebben weet de bevolking niets. De pers is niet geïnteresseerd in thema’s die de multiculturele illusie zouden kunnen verstoren.

 

Maar dat er zulke afspraken bestaan konden Vlaamse en Waalse nationalisten die de Armeense genocide wilden herdenken, bij een monument ter herinnering aan deze genocide, te Elsene aan den lijve ondervinden. Het begon reeds met het verbieden door de plaatselijke Burgemeester van de geplande herdenking. De onderliggende redenen voor het verbod was gewoonweg de angst en de onderwerping van het plaatselijke gezag aan de Turkse gemeenschap. Men mocht die gemeenschap niet voor het hoofd stoten en niet provoceren was de uitleg. Dit maakt overduidelijk dat er afspraken bestaan met die gemeenschap, er mag niets worden georganiseerd of gezegd waar die Turken zich beledigd door zouden voelen.

 

Over enkele jaren zal het zo ver gekomen zijn dat ook de Joden hun Holocaust niet meer zullen kunnen herdenken, vermits het toch algemeen bekend is dat Islamitische bevolkingsgroepen doodleuk – en tegen de wet in – beweren dat die op een fabeltje berust. Ook de politie en de veiligheid van de staat hebben zich conform aan hun akkoorden met de Turkse milities gehouden. Toen de nationalisten op het voetpad een kleine demonstratie hielden aan het huis van de burgemeester van Elsene om te protesteren tegen het herdenkingsverbod, greep de politie hardhandig in. Onder supervisie van agenten van de staatsveiligheid werd lustig op manifestanten geklopt en gescholden. Ze werden met plastieken folterbandjes om de arm afgevoerd naar politiecellen. Exit vrijheid van beweging in Brussel voor autochtonen! Het bijeentroepen van een twintigtal personen op het voetpad kan bezwaarlijk als een verboden manifestatie worden beschouwd. Als dat wel het geval zou zijn dan kon men elke dag alle cellen van Brussel vullen met samentroepende jongeren. Dus moeten we vaststellen dat Brussel een zeer speciaal soort democratisch recht hanteert, het recht van de sterkste. Hangjongeren, overlastjongeren en zelf knokploegen krijgen in Brussel vrije baan. Zij kunnen genieten van het recht op vrije meningsuiting, het recht op samenkomsten en vooral … zij kunnen in Brussel gaan en staan waar ze willen. Als daarbij een paar auto’s in brand gestoken worden, of een paar politieagenten gemolesteerd, dan is dat een begrijpelijke frustratie.

 

Maar voor ons Vlamingen is deze toestand ook zeer frustrerend. Wij worden uit onze eigen stad geschopt en geslagen door ordediensten die voor een groot deel uit Vlaanderen worden aangevoerd en door Vlamingen worden betaald. Brussel is zelf niet bij machte om zijn eigen orde te handhaven, het heeft er het geld niet voor. Het heeft ook niet het geld om onze mensen in hospitalen op te vangen. Het heeft niet het geld om zijn werkelozen te betalen. Het heeft niet het geld om in degelijk, onderwijs te voorzien. Het is niet in staat om zijn Europese verplichtingen na te komen. Het is gewoonweg niet in staat om zonder Vlaams geld te overleven. Maar het is wel in staat Vlamingen te terroriseren. Waarom zouden wij, Vlamingen, deze vreemde en volksvijandige stad nog verder voeden met Vlaams geld? Waarom zouden wij nog de monden voeden van die kleine decadente en verloederde Brusselse politieke kaste? Laat ons deze stad afstoten! Wij kunnen ze aan de Wallen geven! Ze zouden die stad graag willen, vanwege zijn Fransdolheid, ze mogen hem hebben in ruil voor de nationale onafhankelijkheid van Vlaanderen. De Vlaamse bezittingen in vastgoed die deze stad herbergt kunnen gebruikt worden om een stuk van het Vlaams deel van de openstaande staatsschuld te betalen bij een scheiding. We zullen die niet meer nodig hebben aangezien we alle Vlaamse overheidsambtenaren naar Vlaanderen zullen halen. Laat ons Brussel droogleggen zodat het weer het moeras wordt dat het eens was. Maar deze keer zullen wij, Vlamingen, dat moeras niet meer leefbaar maken. Het zal dan gedaan zijn met het schoppen en slaan van Vlamingen. Die Brusselaars zullen dan alle tijd hebben om op elkaar in te hakken. Lekker kosmopolitisch, met op termijn het Arabisch als voertaal.

 

Allah O Akbar!

 

De burgemeester van Elsene kan alvast beginnen oefenen. Zijn volgende job wordt ongetwijfeld die van muezzin.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: