Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Is Lijst Dedecker een Vlaamse propedofielenpartij?

Posted by drietand op 29 november, 2007

Enkele dagen geleden heeft het de mediatoeter van LDD, Jurgen Verstrepen, behaagd om een stukje over onze beweging te schrijven. Hij kwam al snel tot de conclusie dat we een nationaalsocialistische beweging zouden zijn. Dat was volgens hem overduidelijk af te leiden uit sommige van onze standpunten. Het N-SA is volgens mijnheer de volksvertegenwoordiger;

tegen de USA
tegen Israël
tegen kapitalisme en liberalisme
en voor het volk

Voor een gevormde politicus als Verstrepen is het natuurlijk een fluitje van een cent om daaruit af te leiden dat we naziefanaten zijn. Zijn verblijf bij het Vlaams Belang is hem duidelijk niet goed bekomen, want Jurgen ziet nu overal Nazie spoken. Nog al een geluk voor hem dat op het geld dat hij via die partij heeft verdiend geen swastika stond (je zou van minder een slag van de molen krijgen).

 

Op zijn blog kreeg Verstrepen direct bijval van ene Barth die zich blijkbaar bezighoudt met het opsporen van andersdenkenden, maar nu even zonder middelen van bestaan is wegens het wegvallen van Blokwatch. Deze Barth was vol lof over het stukje dat Verstrepen had geschreven, en beweerd dat hij de vuile praktijken van het N-SA al langer had ontdekt. Het is altijd ontroerend als twee soorten extremisten elkaar vinden, een extreem liberaal (Verstrepen) en een extreme antidemocraat (Barth van Blokwatch).

 

Een van onze N-SAstellingen dat extreemlinks en extreemkapitalisme perfect samenwerken is hiermee weer eens met behulp van beide protagonisten bewezen. De superintellectuelen van het Blok zullen mijn uitlatingen weer gewauwel noemen en een uiting van ‘Hermytisch’ zoals onze antivrijheidschrijver Barth het zo mooi wist te verwoorden op Jurgen zijn mediatoetertje. Je moet al zwaar aan het methadon zitten om mij mythische eigenschappen toe te dichten. Maar ik ben wel in staat om dezelfde dialectische en deductische methoden te gebruiken als onze Jurgen.

 

Als Verstrepen kan afleiden uit onze standpunten en acties dat we een bepaald gedachtegoed aanhangen of bepaalde dingen verdedigen, dan kan men dat ook doen ivm LDD. Wat denken jullie van deze: in 2002 ging de stichter en naamgever van Lijst Dedecker op bezoek bij de pedofiel, kinderverkrachter en moordenaar Dutroux. Geen enkel normaal mens zou het in zijn hoofd halen om deze smeerlap in zijn cel te gaan bezoeken. Laat staan een volksvertegenwoordiger die bij zijn volle verstand is. Maar Dedecker deed dat toch. Was dat uit sympathie? Had mijnheer de Depute soms begrip voor deze pedofiel? Wou hij deze pedofiel een hart onder de riem steken en hem steunen tijdens diens onmenselijke gevangenschap? Is het niet duidelijk dat een persoon (en zeker een mandataris) die pedofiele moordenaars gaat bezoeken duidelijk pro pedofilie is? Als deze volksvertegenwoordiger dan zijn eigen partij opricht (LDD), mogen we dan niet aannemen dat deze partij dan pro pedofilie is? Is LDD dus een propedopartij zoals er ook eentje in Nederland bestaat?

 

We zetten daar overal vraagtekens bij zoals mijnheer Verstrepen doet. Maar de vraag mag toch gesteld worden in een democratie, nietwaar kameraden?

 

Eddy Hermy,
N-SAcoördinator

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: