Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Fakkeltocht voor amnestie

Posted by drietand op 10 december, 2007

 

 

 

Op 15 december organiseert de koepel rond N-SA een fakkeltocht, deze manifestatie heeft tot doel eindelijk volledige amnestie te eisen en te verkrijgen voor feiten die zich meer dan 50 jaar geleden hebben afgespeeld.

Het N-SA is van mening dat alleen al de tijd die tussen de vermeende wandaden ligt en nu, al een voldoende reden zou moeten zijn om volledige amnestie te verlenen. Het zou ook goed zijn voor Vlaanderen als we zouden kunnen komen tot een verzoening van de geesten. Het is inderdaad het verleden dat steeds maar opnieuw gebruikt (misbruikt) wordt door onze tegenstanders. Het niet verlenen van amnestie is eigenlijk het cultiveren van een bepaalde geschiedenis. Door de geschiedenis te gebruiken als tegenargument voor daden en inzichten die nodig zijn voor de toekomst, vermoord men eigenlijk deze toekomst, of conserveert men het leven van een mens, een volk en een cultuur op basis van het verleden.

Het is eigenlijk een conservatieve gedachtegang. Door de voorbije geschiedenis uit te vergroten, en de nog steeds voelbare en meetbare gevolgen (repressie) te laten verder bestaan, houdt men eigenlijk een wereldbeeld in stand dat niet meer nuttig en constructief is voor een volk.

Een overdaad aan geschiedenis leidt tot stagnatie van de toekomst! (Nietzsche)

In die zin kunnen we de weigering van de pro-Belgische en van de linkse krachten om amnestie toe te staan best begrijpen. Deze krachten willen beide een historische realiteit behouden. De belgicisten willen achterhaalde privileges behouden vanuit de historische rechtvaardiging dat ze dat nu al 175 jaar ongestraft kunnen doen en het dus verworven rechten en privileges zijn.

De linkse krachten beroepen zich op historische (marxistische, leninistische) feiten en inzichten die weliswaar totaal achterhaald zijn maar die voor die linkse krachten nog steeds als moderne doelstellingen en streefdoelen worden vooropgesteld. Om deze wereld in stand te kunnen houden gebruiken zij gebeurtenissen van 50 jaar geleden (nationalistische collaboratie) om hun gelijk van vandaag te blijven bevestigen.

Daarom dat deze conservatieve Belgische en linkse krachten nood hebben aan een continuering van het historische foutmodel. Daarom ook de noodzaak om andersdenkenden die deze historische waarheden in vraag stellen continu te vervolgen. De negactionisten zijn een natuurlijk doelwit voor de behoudsgezinde krachten, deze negactionisten ontkennen de voorbije geschiedenis, of geven er een andere betekenis aan. Dat is natuurlijk ontoelaatbaar voor mensen die geschiedenis (en vooral de eigen versie van de geschiedenis) gebruiken om de toekomst uit te stellen of tegen te gaan. Er mag geen nieuwe kijk op geschiedenis ontwikkeld worden die indruist tegen de geschiedenis die nu gebruikt wordt om de bestaande maatschappijordening in stand te houden.

Hetzelfde geldt voor mensen die bestrijden dat een multiculturele maatschappij het toekomstbeeld moet zijn van de vooruitgangsgedachte. Het kan niet getolereerd worden dat mensen niet de gedetermineerde geschiedenisevolutie van links volgen, want links zegt dat de geschiedenis wijst op een voordurende evolutie naar het eendimensionale samenlevingsmodel. En dat is het multi-etnische model. Daarom dat men mensen vervolgd voor racisme, want deze uitingen van dat racisme zijn een ontkenning van het recente statische historische beeld dat zegt dat we allemaal één zijn. En dat niet volkeren en culturen de stuwende kracht zijn maar dat het integendeel het vernietigen van culturen en volkeren is die de geschiedenis van ons mensen verlangt.

Men gebruikt dus het verleden om niet over te gaan naar de noden van het heden. Wat ons volk betreft is dat de bevrijding van de heerschappij van de Belgische kaste. Wat de Europese volkeren betreft is dat de verwerping van het Multi-etnische samenlevingsmodel. Wij moeten het recht opeisen om nieuwe geschiedenis te maken. Daarom moeten we vrij kunnen spreken en moeten er nieuwe ideeën en strategieën kunnen ontwikkeld worden. Dat moet kunnen zonder vervolgingen en gerechtelijke bemoeienissen. Wij bepleiten een vrij Vlaanderen, waar nationale democratische instrumenten vrij kunnen gebruikt worden voor de ontwikkeling van ons volk. Daarom eisen wij amnestie voor historische en dus voorbije daden. Maar wij eisen vooral amnestie voor de huidige vervolgden, vervolgd omdat zij een verkeerd begrepen en pseudohistorisch analyse die ons door onze tegenstanders wordt opgelegd weigeren te aanvaarden als enig alternatief. Die analyse wordt door de staatsmacht als enige maatschappijvisie getolereerd op straffe van vervolgingen en veroordelingen door die staatsmacht.

Laat ons hopen dat partijen die voor een stuk dezelfde doelstellingen nastreven als het Nieuw-Solidaristisch Alternatief niet uit tactische of strategische redenen wegblijven van de manifestatie op 15 december. Want die tactische en strategische opstelling zou wel eens parallel kunnen lopen met de tactische en strategische belangen van de vijanden van ons volk!

Tot dan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: