Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

De Gucht en Verhofstadt zijn separatisten

Posted by drietand op 24 december, 2007

Iedereen die deze titel leest schrikt zich wellicht een hoedje. Want iedereen in dit landje weet toch dat beide heren iedere eis tot onafhankelijkheid (separatisme) afdoen als onverantwoord gedrag, gevaarlijk gedrag, crimineel gedrag eigenlijk. Elke Vlaming die durft eisen dat zijn land zich afscheurt van België wordt door beide heren bestempeld als een nationalistische egoïst, iemand die goed gek is. Als mijnheer De Gucht een betere dag heeft durft hij zulke mensen zelf mestkevers te noemen. Beide heren haten separatisme zou je dus denken, zeker als het om Vlaams separatisme gaat. Telkens zij het woord in de mond nemen zie je het schuim op hun lippen verschijnen. Ze kunnen hun majestueuze dedain niet verbergen, zij vinden hun mede-Vlamingen maar stomme boertjes. Boeren die onafhankelijkheid willen, hoe achterlijk kan je zijn zie je ze denken.
Maar de beide heren durven nogal eens van gedachte te veranderen zoals laatst op een vergadering van de EU. Daar drongen beide liberale dwergen veel respect af bij hun NAVO-vrienden. Ze hadden dan ook hun best gedaan om hun NAVO-vriendjes en hun Amerikaanse opdrachtgevers en licentiehouders tevreden te stellen. Het liberale koningskoppel had namelijk met luide en onverzaagde stem geëist dat er direct een onafhankelijke staat zou gesticht worden! Separatisme nu riep De Gucht! Even was er verwarring bij de 26 landen van de EU. Men wist rond de onderhandelingstafel dat het landje van die twee liberale snuiters al 7 maanden op zoek was naar een regeringvorm en men dacht eerst dat zij nu eindelijk de oplossing hadden gevonden voor de Belgische miskleun. Maar dat misverstandje was snel van de baan. Voor het eigen land, benadrukte Verhofstadt, waren zulke simpele oplossingen niet werkbaar. Maar voor Kosovo is het nu juist het geschikte instrument om van alle miserie verlost te raken. Geef die moordenaars van het UÇK een eigen staat, een moslimstaat. Dat het de regio voor jaren instabiel zal maken dat is voor de Belgische liberalen geen probleem. Ze zullen samen met de rest van de Europese dictatuur een goede ouderwetse bezettingsmacht ter plaatse zenden, kwestie van de Serviërs onder de knoet te kunnen houden, terwijl hun volksgenoten etnisch verdreven zullen worden. Was De Gucht niet vol walging als het over joodse deportaties in België ging? Blijkbaar heeft hij geen last van gedeporteerde en van hun land beroofde orthodoxe christenen. Maar dat is te begrijpen, in de Belgische loges waar hij lid van is hebben ze nu een Moslimafdeling, de Grootoostenkniebuiging genaamd, met hun zotskapjes richting Mekka gedraaid omdat je dan de miserie van het eigen volk niet meer hoeft te zien.
De Amerikanen doen ook met veel plezier mee. Zij zijn altijd blij als ze een volk kunnen bevrijden. Zij hebben niet voor niks het grootste bezettende bevrijdingsleger. De Amerikanen willen vooral die ijzeren oliepijpleidingen bevrijden zodat de olie gegarandeerd naar hen vloeit. Daarom hebben ze al sinds 1992 een enorme militaire basis in Kosovo. Camp Bondsteel genaamd. Het is zo wat de grootste werkgever daar, eigenlijk de enige werkgever! Militaire tewerkstelling betaald door de burgers van de EU voor een landje dat nog geen 2 miljoen inwoners telt en dat geen eigendom is van de EU of van de US. Ze gaan daar wel politie en rechters naartoe sturen. Die Kosovaren zullen nog raar opkijken als ze binnenkort zullen merken dat vreemde bezettingsautoriteiten hen besturen, vervolgen en veroordelen, en ze dus alleen maar als alibi hebben gediend voor de EU en VS-conglomeraten om een stuk Oost-Europa in te pikken. Daar zal geweld van komen.
Is Kosovo door toedoen van de EU nu al niet het land waar de maffia heer en meester is? De NAVO en zijn Amerikaans bazen willen vooral Rusland verder isoleren. Zij willen de Balkan destabiliseren om zo permanent aanwezig te kunnen zijn in deze regio. Deze regio is voor de VS van levensbelang om zijn Europese invloedssfeer intact te houden. De knechten van de EU-staat spelen graag als loopsjongens voor de Amerikaanse belangen. Verhofstadt en De Gucht azen al lang op een vetbetaalde trans-Atlantische baan. Terwijl in eigen land de werkende bevolking en vooral de gepensioneerden het steeds maar moeilijker hebben om met hun geld rond te komen, complotteren hun leiders in het buitenland om een soort staatsgreep te plegen in een vreemd land. Terwijl in eigen land de eis voor separatisme taboe is, roepen de volksverraders van de Open VLD op om een dwergstaatje dat gepikt is van de Serviërs onafhankelijk te maken. Als er morgen oorlog uitbreekt en er mensen van ons sneuvelen dan weten de nabestaanden wie ze daarvoor verantwoordelijk moeten stellen. Bij de Open VLD, daar zitten inderdaad geen mestkevers, maar wel bloedzuigers en oorlogsstokers!!!

Advertenties

8 Reacties to “De Gucht en Verhofstadt zijn separatisten”

 1. yvan coel said

  Hier kan natuurlijk niet mee akkoord gegaan worden.Kossovo is als gevolg van bevolkinsbewegingen en demografische evolutie albaans geworden en ook de serviërs kunen daar niets meer aan veranderen.De staatsgrens moet aan de etnische grens aangepast worden en dus moet kossovo opgedeeld worden.Als Kossovo zich onafhankelijk verklaart,verdient het erkenning.Als het servische gedeelte van kossovo zich op zijn beurt afscheurt geldt hetzelfde.Dat laatste moeten de albanen ook respecteren op straffe van sancties.Uiteindelijk moet kossovo bij albanië en het servische gedeelte bij servië.Eén volk,één staat.

 2. drietand said

  En daarop verklaren de Marokkanen in Brussel zich onafhankelijk. Brussel als stuk van Marokko. Zo werkt het niet!

  Als Vlamingen nu massaal naar Wallonië verhuizen, wordt Wallonië dan Vlaams grondgebied? Nee, zo werkt het niet!

  Laat ons beginnen met respect! Respect voor de mensen die in het gebied wonen waar de ander zich gaat vestigen!!

  Kosovo blijft Servisch gebied! Maakt niet uit of er nu Albanezen, Chinezen of Laplanders wonen!

 3. yvan coel said

  Voor een volksnationalist moet het zo werken.Etnisch is kossovo grotendeels albaans geworden.Daaraan moeten de staatsgrenzen zich aanpassen.Kossovo is overigens nooit zuiver etnisch servisch geweest en bevolkingsbewegingen zijn er altijd.
  Als vlamingen massal verhuizen naar wallonië in het kader van een grote bevolkinsbeweging en de walen slagen er niet in ons buiten te krijgen,noch te integreren dan wordt wallonië effectief vlaams.Onze germaanse voorouders zijn hier ook ooit binnengedrongen in het kader van een volksverhuizing.Als we alle bevolkingsbewegingen uit de geschiedenis willen terugdraaien dan zullen we nog rare dingen zien.We mogen dan ook oprotten.Liever niet.
  Moraal van het verhaal:laat vreemdelingen nooit uw grondgebied bezetten want uiteindelijk geraakt ge het kwijt.Ook voor ons een belangrijke les.Vlaams grondgebied moet echt vlaams zijn,niet alleen in naam.

 4. Dominiek said

  Ik neem aan meneer Coel dat u diensgewijze dan ook een overtuigd Zionist bent?

 5. yvan coel said

  Elk volk moet een eigen staat hebben;ook de joden.Als jood,zou ik een zionist zijn want zionisme is (joods)nationalisme.De radikaalste zionisten zijn overigens de rechtsradikale joden.In de jaren 40 behoorden de radikaalste joodse nationalsten tot de stern gang,die eigenaardig genoeg zelfs sympathie hadden voor hitler.Raar maar waar.
  Alle joden moeten naar Israël.Dat is vanuit volksnationalistisch oogpunt de juiste oplossing.Eén volk,één staat.
  Anti-semitisme heeft een godsdienstige oorsprong en daar heeft een atheïstische nationalist niets mee te maken.
  Israël wordt soms beschuldigd van NS -praktijken.Klopt gedeeltelijk.

 6. eddy said

  Beste Yvan

  De enige les die hieruit kan getrokken worden is de volgende: Stop migratie, organiseer remigratie.
  Oh, en niet vergeten, wantrouw mensen die met dubbele tong spreken (Verhofstadt en De Gucht).
  En voor de Indianen in de VS moet het nu duidelijk zijn volgens u, weg met hun reservaten want die Indianen zijn totaal in de minderheid door blanke en zwarte en gele immigratie.
  Opgerot met die Native Americans!
  The American Way!

 7. Dominiek said

  Yvan, ok, elke volk moet een eigen staat hebben maar met alle respect het Joodse volk heeft eeuwenlang VERZAAKT om ook maar hun eigen (bemerk de haakjes) “grondgebied” te verdedigen, waarom zou dat dan ten koste moeten gaan van het volk dat wel rechtmatig aanspraak kan maken op dat grondgebied. Eeuwenlang rondzwerven en proberen ganse naties perverteren geeft niemand het recht om opeens een heuse genocide te plegen. Er wordt trouwens dikwijls gesproken van racisme maar indien het in het plaatje past van de zionisten wordt alles maar lekker met de mantel der liefde bedekt. Hypocriet noem ik dat!
  En inderdaad, in uw redenering mogen inderdaad zoals Eddy zegt de indianen (DE native americans) oprotten en ook hun eigen stukje grond zoeken.
  En trouwens, no offense maar als de Joden enige aanspraak mogen maken op een stukje grond, dat ze dat dan doen in Amerika (waar de huidige en vergane machtskaste altijd al een stijve plasser voor dat volk hebben gehad).
  groeten

 8. yvan coel said

  De indianen moeten een stukje grond voor hun eigen zien te krijgen binnen de VS.Mijn steun hebben ze.
  De joden hebben hun stuk teruggenomen en ze zullen er niet meer van verdreven worden.De arabieren hebben grond genoeg.Hadden ze het feit Israël in 1948 aanvaard dan ware Israël een stuk kleiner geweest en was er nooit een vluchtelingsprobleem geweest.Ze hebben alle oorlogen verloren en moeten er de gevolgen van dragen.Als men voor iemand rspect kan opbrengen dan is het wel voor de zionisten gezien hetgeen ze gepresteerd hebben.De arabieren daarentegen hebben zich op een wijze gedragen die alleen minachting verdient.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: