Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

De vijanden

Posted by voorhoede op 9 januari, 2008

De vijanden

De eerste vijand DAT BEN JIJ.

Wegens de liefde voor jezelf en die grenzeloze toegeeflijkheid die je voelt voor jezelf. Wegens je kruiperige welwillendheid tegenover het gevlei en het geflikflooi. Wegens je zucht naar erkenning. Wegens je zin om carrière te maken, om uit te munten. Wegens je egoïsme, wegens de aarzeling die je voelt om je brood te delen, om “een arm af te hakken”, om de warmte van de huiselijke haard in vraag te stellen, om de kunstmatige veiligheid van je schijnbare stabiliteit aan te klagen: die van een levende dode die niet beseft dat hij niet meer leeft.

De eerste vijand dat ben jij. Met je schrik om eender wie in verwarring te brengen, met je schrik om te worden gemarginaliseerd, met de kwijl die van je lippen loopt bij de minste mogelijkheid om te worden gecoöpteerd, onthaald, erkend door het parlement van de pratende mummies.

Met je verknochtheid aan alle clichés van het zwakke denken en de hoffelijke kritiek, van de gladde politiek en van het afgezaagde taalgebruik. Jij bent de globalisering. Jij bent de moordenaar van Europa en van de Derde Wereld. Jij bent de toegeving. En je bent het des te meer als je het tegendeel beweert en je er helemaal alleen van tracht te overtuigen. Zonder dat je weliswaar in je analyse tot de kern doordringt.

De echte oppositie is nooit politiek of ideologisch, maar is integendeel een levensstijl.

De tweede vijand is DE OLIGARCHIE.

Elke oligarchie: die berust op grondslagen van ideologie, religie, belang, kaste, klasse of gewoonte.

De oligarchie voedt zich door de minachting voor de andere. Zij is onvermijdelijk voorbestemd om het sociale weefsel te degraderen, uit te buiten, onrecht te begaan, het recht te relativeren door zich alle soorten straffeloosheid aan te matigen. De oligarchie wordt er uiteindelijk toe gedreven het onrecht van haar werking te rechtvaardigen door het massale en voortdurende gebruik van de leugen en het bedrog. Het geheel van de oligarchieën die zegevierend uit de twee wereldoorlogen zijn gekomen heeft een politiek-economisch systeem opgericht dat niets anders is dan dat van de Georganiseerde Misdaad.

Het volstaat eraan te denken dat het eerste agendapunt van de wereldeconomie sinds lang de drugsdollar is en dat het derde dat van de slavenmarkt is. Het tweede is verbonden aan de schatplichtige afpersing van de olie.

Er bestaan geen goede of slechte oligarchieën. Geen enkel antimaçonniek standpunt van “welfische” aard is fundamenteel slecht en misleidend.

Het alternatief is globaal: sociaal, existentieel en ethisch.

De derde vijand is POLITIEK.

Hij is de drager van de oligarchie en van de globalisering. In die hoedanigheid kan die vijand van gezicht veranderen in de loop der jaren, maar vandaag is hij duidelijk identificeerbaar.

“Voor de Verenigde Staten is de belangrijkste geopolitieke buit: Eurazië. Gedurende vijf eeuwen is het wereldtoneel beheerst door Euraziatische machten en naties die elkaar wederzijds bevochten om de regionale heerschappij te veroveren en zo te mikken op de globale macht. Vandaag is de superioriteit in Eurazië het voorrecht van een niet-Euraziatische macht en het globale primaat van de Verenigde Staten is rechtstreeks verbonden aan de duur en de doeltreffendheid van de toegekende steun aan hun overwicht in dat werelddeel”.

Met die woorden verhelderde Brzezinski zes jaar geleden het strategische doel van de Verenigde Staten.

Vanaf dat ogenblik hebben alle internationale operaties van het Witte Huis er uitsluitend naar gestreefd het Euraziatische werelddeel te verdelen, in bloed te drenken, te verstikken en te onderwerpen. Vanaf dat ogenblik moet men het wel zien; om het even welke stadsmens uit om het even welk Euraziatisch land staat voor een keerpunt. Hij denkt vrijheid en onafhankelijkheid te genieten, maar als hij een greintje waardigheid of fierheid bezit, moet hij integendeel vóór alles anti-Amerikaans zijn. Elke twijfel tegenover die fundamentele stelling maakt van hem tegelijkertijd een horige en een verrader tegenover zijn volk, zijn voorouders en zijn nakomelingen.

Sic et simpliciter.

Gabriele Adinolfi

Advertenties

2 Reacties to “De vijanden”

  1. Thierry Vanroy said

    Fantastisch! Vooral die eerste vijand mogen mensen wat meer aan denken! 😉

  2. voorhoede said

    Het is de tijd van de goede voornemens, om die eerste vijand te bestrijden! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: