Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

LDD: “De Belgische keffer”

Posted by drietand op 10 januari, 2008

Dedecker heeft de electorale wind mee. Dit kan men afleiden uit een studie die zeven maanden geleden werd gemaakt door het onderzoeksbureau Dimarso. De extremistische liberaal Dedecker zou een groeipotentieel hebben van 21% van het kiezerspubliek. De studie werd enkele weken na de vorige verkiezingen gemaakt en men kan veronderstellen dat er na het failliet van de politieke klasse i.v.m. de regeringsvorming (en na de ministaatsgreep van Verhofstadt en het hof) nog meer mensen rondlopen die graag eens hun gal tegenover de politieke bende zouden willen uitspuwen.

En hoe denkt de massa de politieke geldgraaiende bende een loer te kunnen draaien? Juist ja, door te stemmen op een anti-establishment partij zoals Dedecker er een beweerd in de aanbieding te hebben. De massa ziet het huidige politieke bedrijf als een circus, maar zoals iedereen weet zijn de acts met wilde dieren nu al een tijdje verboden in alle circussen dus ook in het politieke. Wilde dieren hebben de vervelende neiging nogal eens te durven bijten en dat vonden de beleidsmakers maar niets, dus werd er een dierencordon ingevoerd.

Voor het volk dat zich graag vermaakt blijven er dus alleen nog acrobaten en clowns over. Maar nadat de acrobaten allemaal een lumbago hebben opgelopen tijdens de laatste zeven maanden van intense optredens en het plegen van zuip- en vreetpartijen blijven er nu alleen nog de clowns over om het volk te vermaken. Het gerenommeerde Belgische politieke circus trekt daarbij altijd de grootste en beste clowns aan. Het recents ontdekte exemplaar heeft zelf een partij opgericht dat zichzelf (en dat moet je letterlijk nemen) Lijst Dedecker noemt.

Zijn grootste succes is de opvoering van de populistenact. De zaal roept schunnigheden en Dedecker smeert daar nog een beetje vuiligheid bovenop. Een van de toppers is het roepen dat alle pregepensioneerden een bende luiaards zijn. “Wie stopt nu met werken als je 55 bent?” roept ‘Judo-Jean’ dan uit. Als de helft van het circus dan zijn hand opsteekt kijkt Jean-Marie naar zijn gelakte clownschoenen en doet er het zwijgen toe.

Nooit je klanten schofferen weet Jean-Marie, dat is marktkramerwijsheid. Een ander hoogstandje uit het optreden is luidop roepen dat de dop maar 4 maand een uitkering mag geven aan werklozen. Algemeen hilariteit bij het publiek, zulke grappen waren sinds lang niet meer te horen. Een clown die verzekeringen wil afschaffen terwijl hij zelf nog in verzekeringen heeft gedaan? Fantastische grap. Dat de optredende clown dan nog zelf een riante vergoeding krijgt bij het stoppen van zijn activiteiten is gewoon keitof.

Jean-Marie heeft ook al helpers in zijn show, een zekere Jurgen. Die artiest voerde vroeger zijn kunstje op bij het Vlaams Belang maar vanwege het gebrek aan humor en leute bij die club is hij verkast naar de populistenclub. Dat blijkt een uitstekende zet van hem te zijn want de Jean wil nu zijn marktaandeel nog vergroten door de eerste unitaire Belgische act op poten te zetten sedert mensenheugenis.

Dedecker wil ook optreden in Wallonië en daar zelf een paar clownafdelingen oprichten. Al deze afdelingen zullen dan gezamenlijk naar de kiezer gaan, nog voor de regeringsjunta een federale kieskring heeft ingevoerd is LDD klaar met een federale lijst. Waarschijnlijk zal die lijst dan niet meer LDD noemen maar wel Liste Du Con.

Jean-Marie had het al beleefd gevraagd aan zijne Koninklijke hoogheid Albert om een optreden voor de vorst te mogen organiseren in het leugenpaleis. Maar de vorst verstaat geen Vlaamse grappen. Zelf toen de Jean beweerde dat hij geen uitstaans had met de wilde dieren die in het cordon opgesloten zaten wilde de vorst geen populistenbal in zijn paleis. Dedecker was niet welkom vanwege te dom. Maar daar zal nu verandering in komen! Een clown die het Belgische volk wil vermaken en verenigen kan altijd op de steun van het Coburgtheater rekenen. Zeker nu Dedecker beloofd heeft aan de kinderrijke vorstenfamilie om nog veel meer Belgjes bij te laten maken, ‘Green-card Belgen’ genaamd, ingevoerd uit Papoea en India. De vorst heeft Dedecker daarop al een gunst verleend. De clown mag nu optreden verkleedt als een levend dier: de Belgische Keffer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: