Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

De joodse factor

Posted by drietand op 12 januari, 2008

De joodse lobby heeft weer eens gesproken. Ditmaal hebben ze hun nieuwe vriend Filip Dewinter van het Vlaams Belang eens lekker op de vingers getikt. Als het VB deftig en koosjer wil worden dan moeten er een lading militanten en kaders aan de deur worden gezet. De joodse vrienden van Dewinter hebben een onderzoekje gedaan (in samenwerking met de gerenommeerde kletskousen van het AFF en andere spookjagers) naar de aanwezigheid van restanten van het naziregime in de partij. Om geen fouten te maken eist de joodse lobby gewoon dat de helft van de kaderleden hun biezen moeten pakken. Als je de helft neemt blijft er maar de helft niet meer over en heb je al 50% resultaat, je kunt niet missen. De andere helft kan dan naar Lijst Dedecker. Die zijn dan gedenazificeerd.
Niemand wist hoe je het VB kon kapot krijgen, maar met joodse hulp is het euvel snel opgelost. Dewinter heeft zich mooi bij de neus laten nemen door de joodse lobby, hij zag hen als bongenoten tegen de oprukkende islam, maar de joden zagen in hem meer de nuttige idioot. Want zeg nu zelf, is het niet super dwaas om je te laten verleiden een gevecht aan te gaan tegen een bepaalde minderheid (moslims) ten voordele van een andere minderheid (joden) en zo van ons land een gevechtszone te maken voor de geostrategische belangen van Israël? Was het niet de opdracht van het VB om juist voor het eigen volk een welvarende en veilige omgeving te creëren waar de macht en de invloed van minderheidsgroepen geneutraliseerd wordt? Alle minderheidsgroepen. ‘Eigen volk eerst’ is nu wel helemaal weg als partijcredo.

Dewinter zou toch eens moeten nadenken over zijn strategie (als hij die al heeft?). Hij zou eens in het recente verleden moeten kijken om te zien of zijn verruimingsdromen niet zullen eindigen in een nachtmerrie. Daarvoor moet hij alleen maar het voorbeeld nemen van de Socialistische Partij. Toen die partij in de jaren ‘80 steeds meer verruimde en zich openstelde voor allerlei minderheidsgroepen zoals gastarbeiders, homoseksuelen enz., werd de traditionele achterban steeds meer een vreemde in de eigen partij. Op het ogenblik dat die minderheidsgroepen macht en invloed kregen in de partij en in de samenleving en de eigen achterban in de verdrukking kwam zijn die laatste massaal gedeserteerd. De eerste ‘zwarte zondag’ was een feit. De les is dat als ge uw eigen achterban voordurend ontgoocheld en zelf marginaliseert ten voordele van minderheidsgroepen zoals de joden er een zijn, dan is de kans op desertie van je eigen achterban reëel. Het is zelfs geen toekomstscenario meer, want een deel eigen achterban is nu al gaan lopen naar LDD.

Als je de belangen van het eigen volk ondergeschikt maakt aan de belangen van een ander volk (zelfs het uitverkoren joodse volk), dan zul je vroeg of laat de rekening mogen betalen. Misschien zou het beter zijn in te breiden in plaats van uit te breiden. Te verdiepen in plaats van te verruimen en te verzieken. Maar bovenal zou ik zeer wantrouwig zijn als je nieuwe joodse vrienden je vriendelijk vragen om je oude vrienden buiten te schoppen. Een ‘blauwe maandag’ kennen we allemaal wel eens. Maar van een ‘donkerblauwe verkiezingszondag’ kun je de stuipen krijgen. Een bedevaart naar Dachau en naar het Anne Frankhuis zal dan geen soelaas meer brengen.

Eddy Hermy,
Algemene coördinator N-SA

Advertenties

4 Reacties to “De joodse factor”

 1. yvan coel said

  Toenadering tot de joodse gemeenschap is af te wijzen.Joden gaan eruit net als de andere vreemdelingen.Ofwel wordt het VB gezuiverd van liberalen ofwel komt de scheuring.

 2. V for Vendetta said

  Yvan,

  LDD is een blijvertje in de politiek, geen ééndagsvlieg. En die liberalen zullen wel vertrekken (of weggeplukt worden) bij het VB…

 3. voorhoede said

  Vorige week was er al de zoveelste klaagzang over “stijgend antisemitisme” en nu is het dit.
  Joodse kinderen worden hier immers weleens “scheef bekeken” op straat. Palestijnse kinderen daarentegen worden doodgeschoten op straat. Dat is natuurlijk geen antisemitisme of racisme voor de professionals van het mediagenieke antiracisme.

  We leven in een (krokodillen)tranendal.

 4. Dominiek said

  Dewinter zal er zich wel weer professioneel uitlullen zoals gewoonlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: