Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Wie zal jou beschermen tegen politiegeweld?

Posted by voorhoede op 15 januari, 2008

Advertenties

12 Reacties to “Wie zal jou beschermen tegen politiegeweld?”

 1. yvan coel said

  Wat een slap gedoe.Enerzijds blabla verkopen tegen het system maar anderzijds niet tegen de motten kunnen die daaruit voortvloeien.Maakt geen indruk.

 2. NeoMil said

  Het systeem zegt: “Wij leven in een vrije, democratische maatschappij waarin iedereen het recht heeft op vrije meningsuiting. Dit is heel wat anders dan die fascistische regimes.”

  Ik zeg: “Deze ‘democratische’ maatschappij houdt iedereen voor het lapje door te beweren vrij en rechtvaardig te zijn. Op deze manier heeft niemand een rede tot rebellie. Deze maatschappijen zijn echter niets meer dan hypocriet, een fascistisch regime is tenminste nog eerlijk tegen haar burgers.”

  Deze video legt de vinger op de wonde vanuit dit opzicht. Yvan, u maakt geen indruk. Niks beters te doen soms?

 3. voorhoede said

  Yvan heeft nog nooit de arm der “wet” horen zeggen: “het is uw woord tegen het mijne”. Alleen “slappelingen” krijgen dat te horen…
  Ik sluit mij voor de rest voledig aan bij NeoMil!

 4. yvan coel said

  Wie zich als revolutionair wil opstellen,moet niet zagen over de reacties van het gezag.Moet men tegen kunnen.

 5. NeoMil said

  Wil iemand een Otolaryngologist bellen? Blijkbaar lijdt de heer Coel aan selectief gehoor.

 6. voorhoede said

  Naast selectief gehoor bestaat er ook selectieve democratie, waarbij maar één soort of een amalgaam aan opposanten constant geviseerd wordt. Yvan keurt dat goed, zolang het gezag hem maar niet tot de opposanten rekent.

 7. yvan coel said

  Voorhoede moet leren lezen.Het gaat erom dat men niet moet zagen als men door de overheid die men veracht krachtig aangepakt wordt.Voorhoede wil blijkbaar van het door hem verachte systeem met een fluwelen handschoen aangepakt worden.Niet echt konsekwent.Ik ga ervan uit dat ik geficheerd sta bij de staatsveiligheid.Indien niet ,zou ik bijzonder teleurgesteld zijn;

 8. NeoMil said

  Lees mijn en zijn commentaar nog eens, Yvan. Je gaat je gelijk niet winnen door de boodschap te verdraaien en stellingen in zijn mond te leggen. Het is Voorhoede’s intentie absoluut niet hiermee te stellen dat de politie ons zacht zou moeten aanpakken.

 9. voorhoede said

  Ik eis niet meer of niet minder dan dat de Grondwet onze politieke rechten en burgerrechten ook daadwerkelijk waarborgt. Ik ben niet degene die ervoor ijvert dat dezelfde staat de rechten van andere opposanten verder zou inperken, dat zou pas inconsequent zijn!

  VB’ers hebben het graag voor “blauwe” recht en orde: Johan Demol, Bart Debie, enz. Wij toch iéts minder. 😉

 10. yvan coel said

  Ergens moet men toch beseffen dat men niet enerzijds de omverwerping van een systeem kan nastreven en anderzijds van datzelfde systeem verlangen dat het u geen strobreed in de weg legt.
  Ik ga ervan uit dat het systeem mij zal proberen monddood te maken en ik ga daar gepast op reageren.

 11. voorhoede said

  (Juist gepost deze keer!)

  Veel vrienden van de rechts-nationalistische of Vlaams-nationalistische “achterhoede” hebben nooit gesnapt wat METAPOLITIEK betekent. Ze kunnen – simpel als ze zijn – dikwijls maar op twee manieren denken: of electoralisme of putchisme. Er is voor hen geen middenweg.

  Thierry Vanroy heeft daarentegen héél goed de essentie van ons METAPOLITIEKE opzet verwoord:
  “De verovering van de macht komt niet enkel tot stand door een politieke opstand die de staat in handen neemt, maar door een ideologische arbeid in de burgerlijke maatschappij die toelaat het terrein voor te bereiden. Als deze maatschappij gewonnen is voor waarden die niet meer die van de gevestigde macht zijn, zal deze op haar grondvesten wankelen. Het pad is dan geëffend voor een organische overname”.

  Om maar te zeggen: dit systeem noemt zich graag “democratisch”, “open” en “pluralistisch”, maar kan heel moeilijk omgaan met bepaalde meta- en partijpolitieke uitdagers van haar eigen enige “waarheid”.

 12. yvan coel said

  Wanneer men (terecht)in fundamentele oppositie gaat tegen het systeem dan gaat dat systeem zich daartegen verdedigen.Echt totaal vrij is het liberale systeem natuurlijk niet;het aanvaardt immers niet dat men de liberale grondbeginselen in vraag stelt.Is niet meer dan een extra uitdaging,meer niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: