Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Een voorstel: Toekomst – Europa – Revolutie

Posted by voorhoede op 30 januari, 2008

adinolfi011.jpgIk lanceer een voorstel:
Toekomst – Europa – Revolutie

Met de huidige verandering van scenario’s maken alle politieke kringen (behalve die van het mondialisme) een identitaire en ideologische crisis door.

Bij wat we gewoonlijk “radicaal rechts” noemen, klampt alles wat niet typisch fascistisch is (het fascisme is zelfs de enige politieke werkelijkheid die zijn tijd vooruit is ten opzichte van het mondialisme) zich moeizaam vast aan problematieken die worden behandeld met een 19de-eeuwse ingesteldheid. Het tracht zich vruchteloos een rol op maat terug te geven door te schreeuwen en met alle macht aan de handrem te trekken.

Bepaalde dingen gaan echter in de goede richting: door de afbrokkeling van de unipolaire hegemonie en de uitbreiding van de economische, energetische en politieke ruimtes dient Europa zich opnieuw aan als het Vaderland waarvoor een halve eeuw geleden de beste jeugd van de Atlantische Oceaan tot de Oeral zich in een blij offer aanbood.

Wij – die een voorhoede zouden kunnen zijn, maar die in werkelijkheid dikwijls een neurotische achterhoede zijn – hebben de plicht om ons te herdefiniëren op een adequate manier. Daarom wens ik een voorstel te lanceren: jullie stellen de onderwerpen voor die volgens jullie belangrijk zijn om een identiteit te herbevestigen. Ze moeten nieuw en avant-gardistisch zijn. Geen oude, weerbarstige of wrokkige onderwerpen, maar integendeel wil tot macht en vreugde over de toekomst.

Schrijf iets positiefs en niets negatiefs! Het “neen” interesseert ons niet.

Ik ben ter beschikking om de voorstellen te superviseren en een internationale ploeg te vormen die hen bestudeert en goedkeurt. Vivamafarka en Radio Bandiera Nera kunnen de beste middelen zijn voor die zoektocht naar nieuwe horizonten met behulp van het Gouden Kompas.

Gabriele Adinolfi, 28 januari 2008

Advertenties

Eén reactie to “Een voorstel: Toekomst – Europa – Revolutie”

  1. voorhoede said

    De oorspronkelijke tekst is in het Frans, het Engels, het Duits en het Spaans verspreid door de auteur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: