Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Kleinburgerlijke hoofddoekenhysterie

Posted by drietand op 31 januari, 2008

In verschillende gemeenten in Vlaanderen is er op dit ogenblik een discussie aan de gang met betrekking tot het al dan niet toelaten tot het dragen van hoofddoeken door het gemeentepersoneel. Meestal wordt dit thema door het VB-gekozenen op de agenda geplaatst. Vermits Vlaamse gemeenten totaal geen andere problemen hebben is de hoofddoekenaffaire een goed middel om in de publiciteit te komen. De meerderheden vinden dit thema ook wel interessant want dat laat toe om hun gemeentelijk geklungel en het assimilatiebeleid rustig verder te zetten. Hoe meer er gezaagd wordt over de een of andere trien die met een hoofddeksel komt werken, hoe minder er gezaagd wordt over de echte problemen.

Maar wat nog merkwaardiger is, is het feit dat alles wat zichzelf links noemt – en dus uiteraard progressief is – op de kar van de VB-agenda springt. In Lier is er nu een heuse petitieactie tegen het VB-voorstel. De actie is opgestart door Stijn Peeters, het broertje van BV Bart Peeters. Bart Peeters, u kent hem ongetwijfeld wel want hij is een bekende TV-clown.

De drie eisen die in de petitie worden gesteld zijn doordrongen van het moreel correcte denken:

Neen aan het hoofddoekenverbod.
Neen aan het doorbreken van het Cordon Sanitair.
Ja aan een open en tolerante en pluralistische samenleving in Lier.

Vermits punt drie totaal tegengesteld is aan punt twee ga ik er van uit dat het hier om een begrijpelijke stomme fout gaat van de opsteller en we zullen daar dan ook niet verder over zagen. Zelfs een klein kind beseft dat een open en tolerante samenleving niet samengaat met de uitsluiting van een bepaalde volksfractie (de kiezers van het VB). Van een zatlap in het volkshuis kun je dat nog begrijpen maar als een architect zulke hilarische dingen schrijft moet dat op een foutje berusten. Tenzij er iets scheelt met die persoon uiteraard, wat altijd mogelijk is natuurlijk.

Maar laten we het hebben over punt één, het hoofddoekenverbod. Mijnheer Peeters zegt in een interview dat de echte beweegreden om deze petitie te starten werd ingegeven door het feit dat hij een aversie heeft tegen elke strekking die mensen iets verbiedt of die mensen iets wil opleggen. Die man is rijp voor Lijst Dedecker, want laat dat nu het credo zijn van alle echte liberalen. Stop met het betalen van belastingen (succes verzekerd). Vaag vierkant uw gat aan snelheidsbeperkingen. Laat iedereen zonder vestigingsvergunning een architectenbureau zoals mijnheer Peeters opstarten. Stuur uw kinderen niet meer naar school (dat is dwang). Rij een voetganger van zijn sokken, want hij heeft niet het recht om de deftige mensen met een auto te hinderen (weg met de opgelegde dictatuur van de zwakke weggebruiker). Laat de mensen die willen verslaafd worden aan harddrugs de kans krijgen om dat te doen. Een pedofiel is ook een mens die een beetje vrijheid wil. Tijdens de zomermaanden mogen vrouwen en mannen met ontbloot bovenlijf aan het loket van uw gemeente werken (volkstoeloop verzekerd). Als je geen geld hebt ga dan gewoon inbreken bij mensen zoals mijnheer Peeters, want die vindt toch dat er niets mag verboden worden. Een arbeidscontract, dat kun je als wc-papier gebruiken want als werkgever moet je verdomme niet belemmerd worden in je relatie met je personeel en zeker niet door wetten en opgelegde reglementen. Het is verboden te verbieden. En wij die dachten dat we in het jaar 2008 leven en niet meer in 1968?

Linkse liberalen zoals mijnheer Peeters willen de staat en de staatsregulatie afschaffen. Zij pleiten voor totale vrijheid in de intermenselijke relaties. Dat daarbij steeds de machtigen zullen winnen kan mensen als Peeters geen barst schelen. Zij behoren tenslotte tot de bourgeoisie die de macht heeft. Het zijn de kleine mensen die alles moeten slikken en verdragen. Maar dat is nu juist datgene wat die links-liberalen willen. Het volk moet verdraagzaam zijn lot ondergaan en zich schikken naar de grillen van de machtselite. Dat echte linkse mensen in dit verhaal willen meespelen is dan ook ONBEGRIJPELIJK!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: