Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

De liberale dictatuur

Posted by drietand op 13 maart, 2008

Ons land is op de vingers getikt door het Comité tegen Rassendiscriminatie. Dat is één van de vele onderafdelingen van de nieuwe wereldregering, beter gekend als de Verenigde Naties.

Wat hebben die (door niemand verkozen!) bureaucraten nu weer ontdekt in dit onzalige land, zult u zich afvragen? Wel, ze hebben ontdekt dat er in ons land – en meer bepaald in Brussel en de Rand – een wooncode werd ingevoerd. Men moet namelijk blijk geven van de wil om de streektaal te willen leren of die taal al machtig te zijn als men een stuk grond wil kopen of een sociale woning wil krijgen. Dat deze wooncode juist bedoeld is om een minderheid (Vlamingen) te beschermen tegen een verdrukkend imperialisme van Franstaligen (met veel geld) is daarbij lichtjes over het hoofd gezien. De autochtone bevolking mag gerust gediscrimineerd en verwaarloosd worden, als inwijkelingen maar geen strobreed in de weg worden gelegd. Van zodra men eisen stelt die vreemdelingen of het nu Franstaligen zijn of Hottentotten enige verplichting oplegt staan de liberale VN-bureaucraten op hun achterste poten.

Ook protesteren de VN-grapjassen tegen het feit dat er in onze gevangenissen te veel allochtonen zijn opgesloten. Het aandeel van vreemdelingen in onze gevangenissen ligt te hoog volgens hen. Dat heeft niks te maken met de hogere criminaliteit bij allochtonen, volgens hen maar met puur racisme. In feite zegt het Comité tegen Rassendiscriminatie simpelweg dat onze rechtbanken en onze politiediensten vol racisten zitten. Want wie sluit al die brave allochtone mensen op in die gevangenissen? Toch onze magistratuur veronderstellen wij? Maar dat blijkt nu totaal verkeerd volgens de VN. Vrijlaten die handel is de boodschap.

Ook illegalen mogen niet meer opgesloten worden in gevangenissen, zelfs als die gevangenissen opvangcentra heten en helemaal geen gevangenissen zijn. Moeten we nu bang zijn dat onze gevangenissen leeg zullen lopen en dat onze opvangcentra overbodig zullen worden? Geenszins!

Het Comité tegen Rassendiscriminatie formuleert ook voorstellen om de echte criminelen en boosdoeners in ons land aan te pakken en bij wijze van voorbeeld ook op te pakken. De echte criminelen zijn namelijk de oorspronkelijke bevolking die steevast weigert om die arme, onschuldige vreemdelingen op te nemen in onze samenleving en hen liefelijk te vertroetelen. En wie zijn die stoute mensen? De plaatselijke racisten! Volgens het Comité tegen Rassendiscriminatie moeten er wetten worden aangenomen die racistische partijen buiten de wet kunnen stellen. Met andere woorden, men moet partijen (en dus partijleden) in de gevangenissen kunnen smijten, omdat ze onverbeterlijke neigingen hebben om het eigen volk te verkiezen boven (te) veel volk. In de oude communistische staten sloot men je nog op in psychiatrische instellingen als men afwijkend gedrag vertoonde, maar de nieuwe communisten van de VN vinden dat maar slappe thee. In de gevangenissen met die eigen volk eerst-dissidenten!

Je moet de juiste mensen opsluiten, vindt de VN-kliek. En wie past er het best in deze gevangenissen?

Dat zijn de mensen die eigen familie of volk verdedigen.
Dat zijn de mensen die zich niet willen laten verdrukken.
Dat zijn de mensen die de liberale nieuwe wereldorde haten.
Dat zijn de mensen die de nationale staat weer in ere willen herstellen.
Dat zijn de mensen die zich niet willen laten bestelen en beroven.
Dat zijn die vervloekte nationaal-revolutionairen.

Zij hebben niet het recht zich te manifesteren, zegt het Comité tegen Rassendiscriminatie. Neen, zulke mensen moeten worden geliquideerd!!!

Zullen wij ons zo maar laten doen? Neen, wij zullen ons organiseren! Neen, wij zullen ageren! Wij zullen de nationaal-revolutionaire strijd propageren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: