Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Biobetabunker

Posted by voorhoede op 17 maart, 2008

m_d85bcb6fcf91d9298c37f7dcb1af6fd6.jpg“Biobetabunker is ontstaan in juni 2007 na een reeks individuele elektronische muzikale experimenten van de toekomstige groepsleden. Die laatsten hebben elkaar teruggevonden in dit project. Biobetabunker omschrijft zich als ‘elektro-futuristisch’. In die zin worden wij geïnspireerd door de voorlopers van de elektronische muziek zoals Kraftwerk, Joy Division en Depeche Mode, maar ook door bepaalde tijdgenoten zoals The Chemical Brothers of The Prodigy. Het andere deel van onze invloed zijn de futuristische sferen uit de jaren ‘20-’30, van Russolo en Pratella (stichters van het Futuristische Manifest voor de Muziek). Zij zijn volgens ons de echte voorlopers van de elektronische muziek. Ook de teksten zijn geïnspireerd door het futurisme met “D’Annunziaanse” smaken, maar aangepast aan onze tijd en onze zorgen”.

Advertenties

3 Reacties to “Biobetabunker”

  1. voorhoede said

    De Vlaemsche Beweginghe kan wel wat futurisme gebruiken! :p

  2. V for Vendetta said

    Wijlen Pim Fortuyn schreef in zijn politiek programma in dat veeteelt in de toekomst georganiseerd moest worden in flatgebouwen met terrassen. Zou hij tijdens z’n vakanties in Toscane enige futuristische sympathieën opgedaan hebben? lol

  3. NeoMil said

    Zijn vakantiehuis in Toscane is een grote bibliotheek. De man strookte wel niet bepaald met onze idealen, maar dergelijke zaken is beter respect voor te hebben naar mijn mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: