Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Verkiezingen in Italië

Posted by voorhoede op 22 maart, 2008

Op 13 en 14 april zijn er weer parlementsverkiezingen in Italië. Als er één reden is om te gaan stemmen, dan is dat wel het verkiezingskartel La Destra Fiamma Tricolore. Belangrijke boegbeelden van dat kartel zijn respectievelijk Francesco Storace en Gianluca Iannone. Het is niet zozeer die eerste die ons als nieuw-solidaristen interesseert, maar wel die laatste. Iannone is onder meer bekend als zanger van ZetaZeroAlfa en bezieler van de projecten Casa Pound, Mutuo Sociale en sinds vorige zomer Radio Bandiera Nera. Hij heeft in grote mate bijgedragen aan de nieuwe en vernieuwende koers die Fiamma Tricolore de laatste jaren vaart en die kan worden omschreven als “fascisme van het derde millennium”.

Advertenties

10 Reacties to “Verkiezingen in Italië”

 1. NeoMil said

  Ik hou mijn vingers gekruist, is er al enige prognose gemaakt?

 2. voorhoede said

  Wat bedoel je met prognoses? In de glazen bol kijken?

 3. NeoMil said

  Nee iets van peilingen of analyses. Maar het is allemaal kort dag met de crisis daar natuurlijk. Hopelijk slaan ze hun slag want veel grote partijen zijn het erover eens aan het raken dat de bewegingsruimte van kleine partijen moet worden ingeperkt. Met andere woorden: Meer hypocriete kiesdrempels.

 4. Mechelaar said

  De tijd is rijp voor een Vlaamse ZZA-fanclub op korte termijn. En laat dan maar snel een concert plaatsvinden. Dit kan niet anders dan succesvol zijn!

 5. NeoMil said

  Wel, er is er een geweest begin juli nabij Eindhoven. Dat onze Waalse broeders van Nation met meer waren dan de Vlamingen zegt veel over waar we op dit moment staan 😉

 6. voorhoede said

  http://www.europeanrevolution.com

 7. V for Vendetta said

  Nu ja, het optreden van toen was slecht gepland en “nogal” slecht georganiseerd omdat er te weinig contacten uitgingen vanwege organisatie naar de beweging toe. Met een nieuw en vooral TIJDIG georganiseerd optreden komt alles voor mekaar!

 8. NeoMil said

  Ik kan je met de organisatoren in contact brengen, als je denkt dat het zo makkelijk is 😉 Alvast kan ik zeggen dat het dat dus niet is, het vraagt best veel moeite en je hebt barweinig kanalen om een aankondiging te plaatsen. VJW had hier zeer tijdig en zeer lang een aankondiging van staan, zonder resultaat. De lokatie was eerder een probleem lijkt me, in het midden van nergens nabij Eindhoven, waar de zaal op de koop toe de avond zelf nog veranderde.

  Je weet me te bereiken, ik kan het altijd voorleggen als je een goed voorstel hebt.

 9. V for Vendetta said

  Wees gerust Neomil, ik ken de moeilijkheden daarvan. De vraag is, welk publiek wil je? Als je op voorhand zegt dat je geen skins wil, dan kunnen de boeken maar beter gesloten blijven. Wat mij betreft zijn ze welkom. En Vlaanderen is wat de muzikale beweging betreft te vergelijken met Duitsland: RIF is zowat 1%, RAC is zowat 99%. Hoe slecht sommige RAC ook moge zijn, de Identitaire Rock is vooral nog steeds een Latijnse zaak, spijtig maar het is zo…

 10. NeoMil said

  Nja swat laten we deze discussie nu maar niet hier voeren. Alleszins kan ZZA wel uitgenodigd worden mits ruim op voorhand. Kunnen we meteen Iannone vragen een toespraak te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: