Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Het land van aankomst

Posted by voorhoede op 1 april, 2008

landvanaankomst.jpg“Dat migranten meer opkomen bij verkiezingen is toe te juichen. En dat migranten in massa voor één partij kiezen (de socialistische) kan als oppositioneel gebaar worden begrepen. Maar ze stemmen ook en vooral op kandidaten van hun eigen gemeenschap. Dat is een probleem. Het samenvallen van etnische en politieke scheidingslijnen is niet goed voor het vertrouwen dat de autochtone bevolking voor de democratie moet blijven hebben. Ook is het zo dat als de migranten zich blijven focussen op de eigen groep en zich niet vereenzelvigen met de samenleving, dat dan het gevaar van SEGREGATIE alleen maar verder zal toenemen”.

Dit citaat staat in het boek Het land van aankomst van Paul Scheffer te lezen.

Wij van het N-SA vinden het juist bijzonder belangrijk dat de migrantengemeenschap zo zijn eigenheid benadrukt. Wij wijzen net als de overgrote meerderheid van de migranten de idee van assimilatie af .

Segregatie (gescheiden ontwikkeling) is voor de migranten de enige waarborg voor culturele identiteit, net zoals dat geldt voor ons. Dat ze door hun zichtbare aanhorigheid bij de socialisten zorgen dat deze laatsten “gesegregeerd” worden van hun vroegere achterban – de autochtone arbeidersklasse – is daarbij een prachtige meevaller voor ons Volkse Solidaristen.

Donald

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: