Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Weg van een achterhaald anticommunisme, naar een fel antiliberalisme!

Posted by reteip op 2 april, 2008

Ter politieke rechterzijde kan men anno 2008 nog vaak anticommunistische praatjes horen, precies alsof het Rode Leger met haar tanks al aan de bruggen over de Schelde staat. Nog steeds is het bij velen niet doorgedrongen dat de Koude Oorlog niet meer bestaat en dat Moskou of Peking al lang geen rode Internationale meer aansturen. Extreem-links is – gelukkig maar – een marginaal verschijnsel geworden, hopeloos verouderd. Iets uit het verleden… Maar toch blijven sommigen maar fulmineren tegen pakweg de Venezolaanse leider Chavez alsof hij een nieuwe Mao is. De vraag moet gesteld: welk belang heeft een (rechtse) Europese nationalist erbij om de Amerikaanse geopolitieke belangen te gaan verdedigen in Latijns-Amerika, terwijl Chavez de facto een eigen-volk-eerst politiek voert? Het kan niets anders zijn dan een door een ouderwets anticommunisme ingegeven vooroordeel! Zijn wij dan niet (meer) anticommunistisch? Uiteraard wel!!! Maar het is niet meer het voornaamste (ideologische) probleem voor wie identitair, volksnationaal,… denkt. Het rode gevaar is meer dan ooit vervangen door het blauwe gevaar: het liberalisme en de New World Order zoals die vanuit Washington gepredikt wordt.

Als nationaal-revolutionair, als nieuw-solidarist kan men meer respect opbrengen voor een strijdende communist (hoe verwerpelijk die ideologie ook moge zijn) dan voor een rechtse bourgeois. En dat is trouwens altijd al zo geweest, was het bijvoorbeeld niet de Spaanse Falange die al decennia vraagt dat ook de gesneuvelde Spanjaarden van de Republikeinse, “rode” troepen zouden begraven worden in de Vallei der Gevallenen? Een rechtse bourgeois is een lamzak die niets anders doet dan profiteren van de bestaande liberale wereld”orde” (lees: chaos) en zijn rechtse standpunten afijkt aan zijn (materiële) eigenbelangen. Voor strijd is hij te laf.

Onze voornaamste vijanden in de 21ste eeuw, zijn de trouwe volgelingen van een Verhofstadt die in Humo van 4 maart jongstleden nog betoogde dat monoculturele staten nu maar eens tot het verleden moeten gaan behoren. Onze vijanden zijn de volgelingen van een Wesley Clark, NAVO-generaal die Servië liet bombarderen ter verspreiding van de New World Order, waarbij hij letterlijk stelde dat er geen plaats meer kon zijn voor mono-etnische staten. Tegenover liberalisme, kapitalisme en de door de Amerikanen opgelegde wereldorde kan enkel misprijzen en strijd geplaatst worden. Ook als sommigen van hen zich “rechts” noemen. N-SA is de Derde Weg!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: