Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Dakloze

Posted by voorhoede op 3 april, 2008

clochardpa.jpgDe burger zoekt een kring van betekenissen met gemeenschappelijke motieven en solidaire voorstellingen. De wanden die ons moeten beschutten, worden steeds dunner in een wereld die steeds minder grenzen kent en waarin mensen op drift zijn geraakt. We maken gezamenlijk deel uit van een globaliseringsdrama: de maatschappelijke verbanden waaraan mensen bescherming ontlenen, lossen langzaam op, zonder dat er nieuwe verbanden ontstaan. Morele paniek kenmerkt de moderne mens, die zichzelf in een chaotische wereld terugvindt, als DAKLOZE. De omloopsnelheid van mensen, goederen en ideeën is steeds groter geworden en als reactie daarop is de behoefte aan ruimtelijke en mentale verankering toegenomen. De stedelijke woonomgeving speelt daarbij een voorname rol. Open steden in een wereldwijde economie zijn geen vanzelfsprekendheid. Het probleem van de elites is dat ze geen verhouding hebben gevonden tot de onzekerheid en de afsluiting die gaande is. Het is een doodlopende weg om burgers eraan te herinneren dat ze wereldburgers zijn geworden, wanneer niet tegelijkertijd wordt gezocht naar antwoorden op de behoefte aan continuïteit en gemeenschapszin”.

Tot daar een citaat van filosoof Peter Sloterdijk.

Het N-SA wil nog een stap verder gaan in deze analyse, die de ontworteling van onze stadsgemeenschappen beschrijft. Voor ons is het overduidelijk dat de heersende elite doelbewust de onleefbaarheid van onze steden in de hand heeft gewerkt. Door massale immigratie werden onze sociale en culturele verbanden aan stukken gescheurd. Het is de bedoeling van de elite om elke volksverbondenheid en sociale cohesie te vernietigen, die onze samenleving in het verleden leefbaar en sterk hield. Onder het mom van “diversiteit” werd en wordt de volkshomogeniteit verwoest. Door middel van “diversiteit” wil de elite de mentale en sociale kracht van onze bevolking breken. Daar is de parasitaire elite al zeer goed in geslaagd. De achterliggende idee was om het volk te kneden en op te voeden volgens de noden van het financiële kapitaal.

De elite gelooft weldegelijk in de maakbaarheid van de mens. Zeker de liberale elite gelooft dat men mensen kan omvormen tot louter marktgeconformeerde individuen die men dan eufemistisch als “vrije consumenten” omschrijft. Het is paradoxaal dat juist de machtselite die beweert geen staat en staatsinmenging meer te willen, massaal gebruik maakt van alle staatsinstrumenten (vooral het onderwijs, maar ook de media) om haar mensbeeld door te drukken. Terwijl de liberale extremisten de staat als een vijand zien, is het juist deze staat – waarin zij de macht hebben – die hun de mogelijkheid geeft om mensen te ontmenselijken.

De machtselite weet dat zij – en zij alleen – winst kan puren uit de verloedering van onze volkscultuur. Ze heeft zelf een naam bedacht voor dit fenomeen. Ze noemt het zonder blikken of blozen de “diversiteitsbonus”. En inderdaad de financiële groepen en vooral de grote consumptieverstrekkers (warenhuizen) puren winst uit de diversiteit. De kosten worden echter nooit berekend, omdat die worden betaald door het volk en zijn staat.

Een mooi voorbeeld van zo een diversiteitbonus is de aanbesteding van 7 miljoen euro voor veiligheidscamera’s op trams en bussen van De Lijn. De opdracht en dus de winst gaan naar enkele megabedrijven. De kosten worden door de staat en door de (betalende) reizigers van het openbare vervoer betaald. De veroorzakers van die kost, de “diversiteitsbendes”, blijven buiten schot. De winnaars van de diversiteit zijn dus wel degelijk de liberale en multiraciale belangengroepen. En dat zijn niet in de eerste plaats de vreemdelingen zelf. Die spelen in dit verhaal alleen een rol als uitbatings- en uitbuitingsinstrument.

Om een einde te maken aan de ontworteling van hele bevolkingsgroepen is het nodig om eerst de huidige machtselite uit te schakelen. Die machtselite is verantwoordelijk voor de anti-spreekwetten. Anti-spreekwetten zijn dan ook geen instrument ter bescherming van minderheden. Neen, deze wetten zijn bedoeld als vrijkaartje om de maximale winsten die de “diversiteiteconomie” opbrengt ongestoord en zonder kritiek van het volk verder in de zakken van de machtselite laten vloeien.

Dat tijdens dit proces het volk zich DAKLOOS en ontheemd voelt, is voor de geldwolven van de “volksdiversiteit” geen probleem. Alleen een nationaal-revolutionaire stroming die deze combines onbevangen durft aankaarten, zal een oplossing voor de ontworteling van de volkeren aanbrengen. Als men migratie alleen maar bekijkt als een soort natuurramp die ons treft en waar niemand schuld aan heeft, zullen we nooit een oplossing vinden. Laat ons het probleem segregeren. Het leefbare moet bij het leefbare. Het onleefbare moet bij het onleefbare. De verraderselite moet weg. Zij kan in “diversiteitswijken” gaan samenhokken. Een nieuwe volkselite moet zijn verantwoordelijkheid opnemen. Het Nieuw-Solidaristisch Alternatief is ons wapen!

Eddy Hermy
Algemeen N-SA-coördinator

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: