Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Kémi Séba veroordeeld

Posted by voorhoede op 6 april, 2008

Vorige week werd in Frankrijk de Afrikaanse activist Kémi Séba veroordeeld tot zes maanden cel, waarvan twee maanden effectief. De rechter veroordeelde hem voor heroprichting van de ontbonden Tribu Ka onder de benaming Génération Kémi Séba. Kémi Séba is ook voor een jaar ontzet uit onder meer zijn burgerrechten. Beide organisaties werden ontbonden op grond van een wet uit de jaren dertig. Het is niet de eerste keer dat zo’n wet (op privé-milities) van onder het stof wordt gehaald om politieke opposanten te muilkorven. Er was in 1981 het proces tegen 109 VMO’ers en dit jaar nog het proces tegen AEL-leiders Ahmed Azzuz en Dyab Abou Jahjah. In november vorig jaar werd Kémi Séba ook al eens veroordeeld tot een jaar effectief en twee jaar onverkiesbaarheid wegens laster, aanzetten tot rassenhaat en betwisting van misdaden tegen de menselijkheid. Met de zogenaamde Ligue Contre le Racisme et l’Antisémitisme hebben hij en zijn kameraden het al meermaals aan de stok gehad.

Er zijn twee redenen waarom iemand als Kémi Séba door het establishment (Republikeins Frankrijk) wordt vervolgd: 1) hij is een radicale afrocentrist en 2) hij is een radicale anti-imperialist en antizionist. Hij is dus geen “nuttige idioot” van het establishment en zijn republikeinse ideologie van vrijheid, gelijkheid, broederlijkheid en van immigratie en integratie. Het establishment is niet gesteld op echt geëmancipeerde en geëngageerde allochtonen. De gedachtepolitie van het antiracisme houdt simpelweg niet van kritiek. Ze tolereert dan wel geen criticasters, maar ze discrimineert hen ook niet. Zo blijft ze toch enigszins trouw aan haar mooie valse principes. Al blijft het dansen op een slappe koord. Want: waarom legt de joods-maçonnieke LICRA in Frankrijk het antiracisme te vuur en te zwaard op, maar verdedigt ze in Israël dan weer het racisme? Of: waarom zouden Israëli’s en Arabieren volgens haar niet in één staat kunnen samenleven, maar Fransen en Arabieren wel?

Om zo goed mogelijk de plannen van het globaliserende kapitalisme uit te voeren zetten onze verraderselites vreemdelingen in als “koloniale infanterie” om de naties en de natiestaten uit te hollen en de nationalisten uit te schakelen. Als nationaal-revolutionairen hebben wij er dus alle belang bij dat die koloniale infanterie eerst wordt “gedekoloniseerd” van onze gezamenlijke vijanden: de kapitalistische uitbuiters en hun democratische handlangers. De vreemdelingen zijn slechts pionnen in het grotere economische en geopolitieke schaakspel. Veel nationalisten zijn echter slechte schakers, ondanks hun goede bedoelingen waarschijnlijk. Kémi Séba weet beter dan velen onder hen hoe het spel in elkaar zit. Daarom zoekt hij ook zijn bondgenoten bij nationalisten en nationaal-revolutionairen en niet bij de vergaarbak voor allochtone carrièristen die de verburgerlijkte linkerzijde is. We kunnen alleen maar spreken van een interessante politieke ontwikkeling en dit voorzichtig toejuichen. Er zijn meer Kémi Séba’s nodig en die zullen zeker nog opstaan. Niet één, maar honderd – met de woorden van een bekende revolutionair. Kémi Seba laat overigens het hoofd niet hangen. Hij verliet de rechtbank met de woorden: “Prettige dag, de strijd gaat door, wij zullen in beroep gaan en bedankt voor de tribune”.

Ik droom ervan om de Blanken, de Arabieren en de Aziaten zich te zien organiseren om hun eigen identiteit te verdedigen. Wij vechten tegen die ‘makakken’ die hun afkomst verraden, van Stéphane Pocrain tot Christiane Taubira over Mouloud Aounit. […] De nationalisten zijn de enige blanken van wie ik houd. Zij moeten niets van ons hebben en wij niets van hen. […] Heb ik niet het recht om iets te zeggen over mijn zionistische onderdrukker, omdat er de Shoa zou zijn geweest?” (Kémi Séba)

Advertenties

Eén reactie to “Kémi Séba veroordeeld”

  1. voorhoede said

    Biografie van Kémi Séba:

    http://kemi-seba.blog4ever.com/blog/lirarticle-96037-275993.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: