Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Jonge nationalist vermoord in Aken…

Posted by reteip op 7 april, 2008

In de nacht van vrijdag op zaterdag jongstleden werd in de omgeving van de stad Aken een jonge Duitse nationalist vermoord. Doodgestoken door een groep vreemdelingen toen hij van een NPD-Stammtisch kwam. De Duitse politie zou ondertussen twee verdachten van Libanese afkomst hebben opgepakt. Gisteren, 5 april, vond al een spontane herdenkingsmanifestatie plaats voor het zoveelste jonge slachtoffer van de multiculfabel. Zowat 200 militanten kwamen opdagen, daarop namen sprekers van de NPD en Nationale Widerstand het woord om deze laffe aanval te veroordelen. Uiteraard zwijgen de regimemedia in alle talen, het slachtoffer is maar een Duitser… Tenslotte zijn ze mede verantwoordelijk voor deze gevolgen van de hetze die tegen de NPD en de vrije kameraadschappen wordt gevoerd.

Advertenties

3 Reacties to “Jonge nationalist vermoord in Aken…”

 1. voorhoede said

  Vooral dat laatste mag wel eens gezegd worden. Media, politiek en andere opiniemakers zijn zélf de grootste “volksophitsers” (Volksverhetzer).

 2. Spaniard said

  Video made by german comrades.

 3. voorhoede said

  De Nazi- opmars in Stolberg (bij Aken) verhinderen !

  In de laatste maanden namen de acitviteiten van fascisten in de omgeving van Aken voortdurend toe. Naast de Partij NPD en vrije kameraadrschapen treden ook de „nationale autonomen“ steeds meer agressief en offensief op.
  De hoogtepunte zijn een aanval op de woning van een antifascist en de aanval op een antifascistische manifestatie in Aken op 27.3 geweest.

  Nu verzoeken NPD en vrije kameraadrschapen gebruik van de moord van een jongeren, die op laaste vrijdag in Stolberg vermocht word, te maken om zich self als slachtoffer vertegenwoortigen en tegen migranten te jachten.
  De fascistischen hebben vergelding voor hun „kameraad“ aangekondigt. Zij willen de rouw-opmars nutten om hun rassistische gedachten openbaar te maken.
  Zij vergelijken de situatie met de gebeurtenis van het zweeds Salem, war in 2000 een fascist in een ruzie met migranten vermocht word. Sindsdien vind in Salem jaarlijks een van de grootsten nazi- opmarsen van europa plaats.
  Hier mobiliseeren meerdere nazi- organisaties, de hoge nazi uit Hamburg Christian Worch en de „Autonome Nationalisten , AG Rheinland“ voor en groote nazi- opmars op saterdag de 12.04.08.

  Om te verhinderen dat Stolberg een bedevaartsoord voor de fascisten word roepen verschillende antifascistische groepen en persoonen uit de region van Aken voor een tegenmanifestatie op!

  Kom allemaal naar Stolberg om de nazimanifestatie te verhinderen!
  Wij moeten veele zijn om de fascisten geen plaats te geven!

  Antifascistische manifestatie
  Saterdag 12.04.08
  Begin: 12h aan de „Mühlener Bahnhof“ in Stolberg
  Trefpunt aankomst via Aken: 9:20h voor de station in Aken (trein vertrekkt op 9:32)

  Indymedia denkt toch altijd aan de dyslectici!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: