Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Haatmails verbieden

Posted by voorhoede op 9 april, 2008

Het was te verwachten. Nadat al weken aan een stuk berichten in de media verschijnen over geweld van jongerenbendes is nu een actie van enkele slaapkoppen-politici en hun achterban van intellectuele femelaars opgestart. Dit potje verdriet wordt opgepookt door de intercultureel gesubsidieerden van Kif-Kif. Kortom, de kliek die zich elk drie maand opnieuw uitvindt, heeft weer een zeer verontrustend fenomeen vastgesteld dat woekert in onze samenleving. Een fenomeen dat met alle middelen bestreden moet worden. De media moeten worden ingezet en vooral het gerechtelijke apparaat moet volledig worden gemobiliseerd om de nieuw ontdekte misdaadgolf in te perken.

Alleen een onnozele ziel gelooft dat de verontwaardiging van de losgeslagen kliek van beroepspolitici, hun mouwvegers en hun slippendragers iets te maken heeft met het aanhoudende geweld. Niet het geweld gepleegd door jongerenbendes is het probleem. Niet het vermoorden, molesteren of gewoon koeioneren van gewone mensen is het probleem. Neen, het benamen van de etnische afkomst van die jongeren is het probleem. Dat is pas haat prediken, beste mensen! Hoe kun je nu de waarheid zeggen als die waarheid totaal irrelevant is? “Pas op”, zeggen de initiatiefnemers van de anti-haatmailcampagne, “wij zijn voorstanders van de vrije meningsuiting”. Maar vrije meningsuiting mag hier niet worden verward met vrije waarheidsuiting natuurlijk. U moet weten: Pol Van Den Driesche heeft jaren voor VTM gewerkt. Vrije meningsuiting wordt daar nooit verward met waarheidsuitingen. Naar Orwelliaanse gewoonte moet men het zo zien.

Feiten en gebeurtenissen waar migranten negatief in belicht worden, zijn geen feiten dat zijn verdraaiingen. Waarheid is leugen. Geweld is liefde. Alstublieft, hoe kan de bevolking nu zo onwetend zijn om dit niet te beseffen? Dus die geweldplegingen zijn geen uiting van haat tegen de bevolking. Het is een kreet van onmacht. Het zijn noodkreten van een vergeten generatie. De familie van mijnheer De Moor of Van Holsbeek zullen die noodkreten – of moeten we zeggen “couscouskreten”? – nooit meer vergeten. Maar deze non-feiten zijn niet gevaarlijk voor de maatschappij. Neen, het zijn die gruwelijke haatmails op internetfora die onze democratie ondermijnen, beste burger! Zelfs Manu Ruys is die mening toegedaan. Hij weet van zijn contacten met de vroegere CVP dat waarheid en feiten alleen maar tot onrust kunnen leiden bij de modale Vlaming. Een leugentje om bestwil is een uiting van burgerplicht. Oogjes toe, mondje toe, oortjes toe. Vlaanderen moet verdraagzaam zijn.

Ook Chokri Ben Chikha steunt de campagne tegen haatmails. Hij vindt dat haatoproepen alleen maar kunnen op toneel. En dan liefst toneel opgevoerd door intellectuelen met verantwoordelijkheidsgevoel, zoals hij zelf. Je hebt haatoproepen die vanuit democratisch oogpunt nuttig zijn en je hebt onproductieve haatoproepen die nutteloos zijn. Bijvoorbeeld haatoproepen tegen nationalisten en katholieken moeten kunnen volgens Ben Chikha. Dat zijn democratische haatoproepen en ze zijn volgens hem ook volstrekt artistiek verantwoord. Maar haatoproepen tegen geweldplegende jongeren zijn dan weer antidemocratisch en totaal onverantwoord. Je moet die sukkelaars niet willen stigmatiseren.

Mijnheer Jozef De Witte van het anti-spreekcentrum is dan weer opvallend mild. Hij vindt dat je mensen rustig voor verrot mag schelden. Iemand een klootzak noemen, kan volgens hem. Maar “oproepen tot haat” is een ander paar mouwen volgens deze staatsregulator voor woordgebruik. Met dit advies in het achterhoofd en mij dus gesteund voelend door de grootste autoriteit wat betreft politiek en cultureel correct woordgebruik in dit land zou ik willen zeggen tegen al die clowns van de antihaatcampagne: ik heb nog nooit zo veel klootzakken bij elkaar gezien.

Eddy Hermy
Algemeen N-SA-coordinator

Advertenties

Eén reactie to “Haatmails verbieden”

 1. mattke said

  Vraag me af waar ze de grens trekken.

  Een tijdje geleden was er zo een heisa rond een fc brussels speler (een donkerkleurige) die door de trainer was gezegd (weet de exacte woorden niet meer, maar komt ongeveer hier op neer): ga in een boom zitten en eet wat bananen. Dit was direct racisme (volgens het centrum).

  Nu vraag ik me af, toen ik voetbal speelde, enkele jaren geleden, en niet goed genoeg presteerde in een wedstrijd, riep de trainer tegen mij: “trek een roze tututje aan en u pointes en ga op ballet, ma gedraag u niet als een janet op mijn veld”.
  En kan me voorstellen dat meer mensen soortgelijke opmerkingen hebben gehad in voetbalploegen.

  Als ik me niet vergis komt dit ongeveer op hetzelfde neer als ons eerste voorbeeld van de fc brussels speler…. maar waar was al die heisa dan voor nodig? Waarom vanaf dat er problemen zijn met allochtonen, of ze denken dat er problemen zijn, komt dit centrum tussen? Waar ze mijn belastinggeld toch niet allemaal aan verspillen! Is dit de keuze van de hard werkende vlaming? Dacht het niet, dit is ons opgedrongen door het liberaal gespuis!

  Volk neem uw eigen toekomst terug in handen!
  Volk word staat!

  mattke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: