Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

De nieuwe jezuïeten van SP.A

Posted by voorhoede op 23 april, 2008

De jezuïeten hebben al eeuwenlang een reputatie wat betreft het verdraaien van waarheden en het omdraaien van feiten. De socialisten zijn al een kleine 100 jaar aan het proberen of ze deze verdraaiingstechnieken nog kunnen verfijnen. De linksen hebben voor hun leugen- en bedrogmechanismen uiteraard – en zoals altijd – een mooie omschrijving. Ze noemen het de toepassing van de dialectiek. Dat klinkt wetenschappelijker natuurlijk. Het betekent eigenlijk liegen en bedriegen, maar dan historisch onderbouwd, met hun eigen visie op de geschiedenis welteverstaan.

Als je socialist en bovendien advocaat van beroep bent, dan heb je de bijna perfecte ingrediënten om een groot woordengoochelaar te worden. Als we oneerbiedig waren, dan zouden we ook kunnen stellen dat je dan alle elementen bezit om een aartsleugenaar te zijn. Maar zelf als salonsocialist en derderangsadvocaat moet je de kunst van de hypocrisie onder de knie hebben. En dat is een specialiteit die Renaat Landuyt van de SP.A volledig beheerst. Want wat eist deze zalmrode socialist met kaviaarbeleg? Hij eist niet meer en niet minder dan dat er weer orde in onze straten heerst!

Naar aanleiding van een terroristische aanslag tegen de politie in Anderlecht (de zoveelste) slaat Landuyt met de knoestige arbeidersvuistjes op de tafel. Het moet gedaan zijn met al dat geweld. De SP.A-marionet durft natuurlijk niet de daders aan te wijzen. Dat is ook moeilijk. Het zijn weer die spoken die men eufemistisch omschrijft als jongerenbendes. Dat die spookbendes vooral bestaan uit vreemdelingen mag in dit land niet iedereen zeggen. Dat is specialistenwerk. Iemand die zoiets beweert, moet eerst langs het antiracisme- en nieuwspraakcentrum. Dat gaat na of je die arme jongetjes die lustig verkrachten, brandstichten, mensen neersteken en vermoorden niet wil discrimineren (bijvoorbeeld door hen op te sluiten). Als je daarna gehersenspoeld stelt dat die misdadige jongeren wel uit de allochtone gemeenschap komen, maar dat dit feit absoluut van geen enkele betekenis is, dan ben je een goede democratische burger. Als je daarna ook nog een pak op je donder krijgt van jongeren en je geen klacht indient, omdat je de problemen van die vreemdelingen nu volledig hebt begrepen, dan ben je zelf kandidaat voor een Belgische eremedaille. Iets in blik of tin.

Landuyt weet natuurlijk zeer goed dat je de correlatie tussen vreemdelingen en criminaliteit in deze vacuümverpakte correcte maatschappij niet mag maken. Zijn partij was en is een van de fanatiekste aanhangers van het zwijgcentrum Dewitte. Maar als volleerde hypocriet heeft onze champagne slurpende sociaal-democraat een omweg gevonden om het kwaad te omschrijven. Het zijn niet de vreemdelingen op zich die amok maken. Neen, beste lezers, het zijn de grootstadjongeren van Anderlecht die het kwaad berokkenen. Landuyt wil een apart straatbeleid in die steden. Maar hij durft niet te stellen dat het migrantensteden en -wijken zijn die overlast bezorgen. Neen, het zijn gewoon de steden op zich die kwaad doen. In de Belgische politieke kindertuin zijn er al veel komische kwasten geweest. Maar die SP.A-advocaat slaat alles.

Het enige goeie dat wij kunnen ontdekken in Landuyts voorstel tot het herstel van orde en gezag ligt in het feit dat Landuyt erkent dat het geweld territoriaal te omschrijven is. Het zijn de getto’s en woonwijken waar grote concentraties vreemdelingen wonen, waar de problemen zich voordoen. Wij van het N-SA hebben reeds eerder gesteld dat we voor gescheiden ontwikkelingszones opteren. Daar kunnen de culturele groepen zich zelf organiseren. Het geweld kan dan binnen de woonwijken worden bestreden door mensen met dezelfde culturele achtergrond. Zij kennen de mensen die daar wonen het best. Wij moeten die jongerenbendes insluiten in hun eigen woonruimtes en ze daar laten neutraliseren door speciale ordediensten. We moeten de bewegingsvrijheid van bendes beperken, een uitgangsverbod of een samenscholingsverbod in de probleemwijken moet mogelijk zijn. Het in- en uitgaan in die wijken moet gereglementeerd en gecontroleerd worden.

Zou Landuyt zoiets voor ogen staan? Of zal het weer van die slappe pap zijn waar die burgerlijke partijen zo graag van smullen? Maatregelen waar die jongeren zich een breuk om lachen. Als we het politieke profiel van de SP.A bekijken, zal het wel dat laatste zijn. Hypocrieten!

Eddy Hermy
Algemeen N-SA-coördinator

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: