Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Welkom bij de ‘rechtvaardige generatie’

Posted by drietand op 23 april, 2008

Ultraorthodoxe joodse meisjes en jongens in Israël, maar ook in de rest van de wereld (dus ook in België), laten voor zij huwen met een mogelijke partner eerst onderzoeken of ze genetisch compatibel met elkaar zijn. Daarvoor contacteren ze een speciaal centrum in de VS: Dor Yeshorim, de ‘rechtvaardige generatie’ genaamd. Dit centrum onderzoekt de bloedstalen van de aanstaande partners om te kijken of geen van beide huwelijkspartners afwijkingen vertonen of ziektes in zich dragen. Alleen als het centrum bevestigt dat er geen genetisch probleem is, krijgen zij de toestemming om met elkaar te huwen, anders moeten zij op zoek naar een nieuwe partner. Die genetische selectie voor het huwelijk is de joods-orthodoxe methode om zwaar gehandicapte kinderen uit te sluiten.

In Israël heeft men er geen probleem mee dat deze praktijken doen denken aan programma’s voor genetisch onderzoek zoals deze van in het Derde Rijk. Smerige nazimethodes zeggen de antifascisten. Maar de rabbijnen zien er geen graten in. In het ‘beloofde land’ wordt het niet als immoreel ervaren als men kan voorkomen dat er gehandicapte kinderen worden geboren.

Dat joden geen problemen hebben met eugenetica is in feite normaal volgens een artikel in Knack. Het zionisme en de eugenetica zijn beide in dezelfde periode ontstaan en bevatten een vergelijkbaar gedachtegoed. Eugenetica en zionisme bogen zich over het concept van naties en hun collectieve identiteit in biologische termen. Ze gingen de maten van mensen opmeten en ontdekten zo eugenetische gelijkenissen. De opdracht was om via eugenetische koppeling de mensen en de natie te verbeteren en zo de burgers gelukkiger te maken. Zij wilden af van de oude, zieke getto-joden uit de diaspora en alleen gezonde boeren waren welkom. Kraft Durch Freude!

Voor de ‘rechtvaardige generatie’ is de wet die zegt dat een gehandicapt leven ILLEGITIEM kan zijn de normaalste zaak van de wereld. Zelf joodse gehandicapten zijn die mening toegedaan. Die krijgen dan waarschijnlijk een cursus zelfvernietiging voor beginners. Massale abortussen zijn ook courante praktijk in het ‘beloofde land’. Liever een volksgenootje minder dan dat er een mismaakt volksgenootje bijkomt.

Gods volk moet zuiver blijven.

Gott Mit Uns!

Eddy Hermy
Algemeen N-SA-coördinator

Advertenties

2 Reacties to “Welkom bij de ‘rechtvaardige generatie’”

  1. NeoMil said

    Nu moet ik wel zeggen niet meteen tegen een positief eugenetisch beleid te zijn (nuchter bekeken), maar de hypocrisie en wijze waarop Zionisten dit uitdragen is ronduit weerzinwekkend.

  2. voorhoede said

    http://borislelay.blogspot.com/2008/04/comprendre-le-double-langage-sioniste.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: