Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Voor sociale afbraakwerken: wendt u tot LDD

Posted by voorhoede op 30 april, 2008

Op het eerste congres van Lijst Dedecker zijn alle gemeenplaatsen gedebiteerd die anders op pensenkermissen voor middenstanders en vrije beroepen worden afgedraaid. Normaal wordt de plaatselijke lolbroek uitgenodigd die dan lustig op de staat en de sociale voorzieningen mag afgeven.

Op het congres van LDD hebben ze een heuse volksmens op het podium gedropt die als hobby en als bijverdienste een door de staat betaald mandaatje uitoefent en dat voor het luttele sommetje van 6000 euro in de maand. Wie is beter geplaatst om over zakkenvullers en overbodige staatsuitgaven te praten dan deze bedrijfsconsultant? Jurgen Verstrepen (de voormalige “neonazi” van het VB) dirigeerde het spel, met toeters en trompetten en veel beats en sounds. Weg zijn oude voorliefde voor marsmuziek en Wagneriaanse treurmuziek nochtans zijn dat de beats van zijn vroegere VB-bazen!

De toespraak van consulent en boekhouder Dedecker bestond uit een diarree van voorstellen tot belastingsvermindering. Sommigen moeten de indruk hebben gekregen dat ze op een manifestatie van de open bedrijvendag van het bedrijf van Jean-Marie waren beland. Maar het moet gezegd, mijnheer Dedecker weet zijn klanten tevreden te stellen. Als ik alle voorstellen tot vermindering van belastingen optel dan kom ik tot de rekenkundige vaststelling dat voortaan de staat elke maand bij iedereen nog geld zal toeleggen in plaats van aftrekken.

De grootste giller van JMD was de oproep tot revolutionaire actie. Hij zei tegen zijn achterban dat het een daad van verzet was om zo veel als mogelijk belastingen te ontwijken. Die mensen in de zaal gingen uit de bol van pret. Zij zijn al jaren bezig om zulke verzetsdaden te plegen. Voor Dedecker is dit nog maar het begin van verzet. Je kunt ook valse adressen opgeven bijvoorbeeld, altijd handig als je hier of daar een mandaatje wil meepikken waarop je anders geen recht hebt. Voor praktijkervaring moet je alleen maar op consult gaan in Oostende bij JMD thuis. Als die luie doppers op die manier sociale fraude mogen plegen, dan kan men dat toch niet ontzeggen aan een hardwerkende zakenman zeker!

Let wel, Lijst Dedecker heeft ook uitgekookte ideologen in huis. Die ideologen slagen erin om tegelijkertijd te pleiten voor een streng migratiebeleid maar tegelijkertijd opteren ze voor een open economie (versta globale economie). De professor of de zakenman uit de denktank van LDD die deze combinatie bedacht heeft, verdient de medaille van verdienste uitgegeven door de gilde van goochelaars. Want immigratie is een gevolg van open economieën, dat weet toch iedereen. Niet zo bij de extremisten van het liberalisme blijkbaar.

Maar het invoeren van bruiden wordt duurder. LDD wil dat iedereen die een bruid invoert minstens 22 000 euro per jaar verdient, BTW niet inbegrepen. Dat is de enige prijsverhoging die ik heb ontdekt in het partijprogramma. De OCMW-diensten zullen dan nog meer banen geven aan vreemdelingen, zodat deze kunnen voldoen aan die prijsverhoging.

De liberale theoretici die LDD ergens in een of andere achterkamer heeft gevonden eisen ook dat er invoerrechten moeten betaald worden voor goederen uit landen die de millenniumnormen niet halen. Een groene pestbelasting, zeg maar. China zal blij zijn. Nochtans is Dedecker een grote fan van goedkope brol die ingevoerd wordt uit dat communistische land. Op een spreekavond zei hij dat China een zegen was voor onze consumptie. China was volgens hem een voorbeeld van hoe vrije markt werkt. Wat lage lonen en het ontbreken van sociale voorzieningen betreft, heeft hij zeker gelijk.

Maar geen nood, als Dedecker ooit in een regering wordt opgenomen en hij zijn fiscale en sociale plannen kan doorvoeren, dan moeten we geen goedkope spullen meer invoeren. Dan kunnen we hen weer zelf maken, tegen dumpingprijzen. Dan kunnen we allemaal werken tot we 70 zijn en dat tegen hongerlonen. Dan zal er voor veel mensen geen probleem meer zijn met hoge belastingen.

Minimumlonen betalen bijna geen belastingen, gemakkelijk toch. Mensen als Dedecker kun je het best vergelijken met louche boekhouders die als nevenactiviteit ook nog beleggingen doen voor hun klanten. Beleggingen met hoge winstmarges op korte termijn. Maar die klanten zullen met een lege geldbeugel achterblijven, nadat de kikker die Dedecker is zich zelf zodanig heeft opgeblazen dat hij ontploft. Dan blijft er alleen kikkerdril over in het liberale moeras.

Eddy Hermy
Algemeen N-SA-coördinator

Advertenties

Eén reactie to “Voor sociale afbraakwerken: wendt u tot LDD”

  1. bill said

    Ik ben geen anti-kapitalist maar ik kots wel van dat belgisch icoon JMMDD en Co en ander VoLrooD sowjettuig ! Als JM dood is ligt die partij op zijn gat, dat zegt toch genoeg. De man was tegen het cordon maar nu plots niet meer omdat de ondergang van Vl.Bl. zijn opgang betekent ! Het is een platte en corrupte egotripper uit de sportwereld, niet meer of minder, en van datzelfde soort is de rest van die partij, sorry prof Bouckaert. En wat die sociale fraude betreft, nou moe, een aalmoes om te overleven, dat onvoldoende is voor een dak boven uw hoofd volgens de wooncode, waarom men er een grondrecht van gemaakt heeft om iedereen te sussen, niet genoeg voor verwarlming enz. enz. dus allemaal prachtig voor het profitatiaat van de verzorgingsmaatschappij, in plaats van het minimuminkomen groot genoeg te maken, dus, neen, liever een oorlog tegen deze aalmoes-genieters ! Ondertussen worden HIER en NU, lastige burgers, mmv de medeplichtige zwijgende gestelde lichamen van pers en media, gewoonweg burgerlijk dood verklaard dmv botte ambtshalve adres afschrijving, met alle gevolgen vandien zoals verlies ziekenkas ! Tegelijkerijd wordt door dit politiek gespuis dat de belastingbetaler 1 MILJOEN EURO per jaar en per stuk kost een welzijnsoorlog gevoerd door botte weigering van betaling van het aalmoes, zelfs na ontelbare veroordelingen waarin deze sociale terreur en dit staatsterrorisme niet alleen als een GEURILLA maar zelfs als FOLTETING (Z/W) aangeduid is geworden, dus een misdrijf tegen de menselijkheid, ongestaft en ongestoord, mijnheer Serge Brammertz en Madame Chis van den Wyngaert. Ja klootzak van een mijnheer Jean Marie Dedecker, klootzakken Martine De Maght en Rob Van de Velde, klootzakken Van Biesen en Daems, enz., jullie zijn gewoonweg medeplichtig aan FOLTERING en als u nu denkt dat ge in deze strontdemocratie veilig zit, dan laat ik u weten dat de natuur zich altijd wreekt vroeg of laat en hopelijk komt er een ogenblik dat dit belgisch gespuis spijt zal hebben ooit geboren te zijn geweest, dag en nacht ! Ook hier en nu geen straffeloosheid : dit is totaal oorlog, niet meer of minder. Nog dit, als adreslozen niet gerekend worden bij de niet-stemmers dan komen er nog een 1/2 miljoen mensen bij die deze criminele onstaat de rug hebben toegekeerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: