Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

1 mei: strijddag voor vrijheid

Posted by voorhoede op 1 mei, 2008

Het vieren van 1 mei staat ontegensprekelijk in het teken van de sociale strijd. Maar voor ons nationaal-revolutionairen staat 1 mei ook in het teken van de strijd voor nationaal-democratische vrijheden en strijd voor de nationale bevrijding. Het getuigt van weinig inzicht in de huidige economische situatie op wereldvlak als men alleen maar wil strijden voor enkele weliswaar gerechtvaardigde eisen van de bevolking, zonder tezelfdertijd een globale analyse te maken van een geglobaliseerd kapitalisme.

Als men niet de volledige kritiek van de kapitalistische consumptie en het winstnihilisme wil maken, dan zal men in de val van het systeem trappen. Liberaalkapitalisme is niet alleen een mechanisme dat voor grote winstmaximalisatie staat. Het is een systeem dat deze winstmaximalisatie alleen maar kan realiseren door alle elementen die deze doelstellingen in de weg staan te vernietigen. Het vernietigen van volk en volkscultuur is zuivere noodzaak voor het globalistische kapitaal. Niet volksverbondenheid of volksorganisatie is wenselijk voor de financiële elite, maar massacultuur en consumptie-egoïsme moet de drijfveer van de mensen zijn. Niet de solidaire mens is het ideaalbeeld van de machtskaste, maar wel het allerindividueelste narcisme van het individu. Dat narcisme moet dan worden gevoed en opgevuld met zo veel mogelijk consumptieve materie. Het is een nooit eindigende bevredigingshonger. Dat is de kunst van de vrije markt. Er worden noden en behoeften gecreëerd die nooit eindigen, maar waar men zijn gehele leven op afstemt.

Om ervoor te zorgen dat alles draait om banale bevrediging en om te voorkomen dat het volk deze maatschappelijke decadentie zou verwerpen, heeft de machtskaste ervoor gezorgd dat elke volksgerichte en volksverbonden weerstand werd ondermijnd en in feite geëlimineerd. Men heeft dit gedaan door massaal vreemde mensen in te voeren en zo ervoor te zorgen dat volkswijken zijn veranderd in buitenlandse enclaves. De mensen – zowel de eigen bevolking als de vreemdelingen – zijn nu totaal losgerukt uit hun natuurlijke en culturele verbanden. Dat heeft geleid tot een verschrikkelijke individualisering en tot een op het eigen ik gefocuste samenleving. Het mengen van volkeren en culturen heeft ervoor gezorgd dat er geen culturen of homogene volksgroepen meer georganiseerd zijn. De massa staat zo machteloos tegenover de verraderselite die onze samenleving herleid heeft tot een kippenhok, waar alles draait rond commercie en het cultiveren van een nepwereld.

Links laat zich voortdurend vangen door de tactieken van deze elite. Het eist samen met de uitbuiterselite dat democratische vrijheden, zoals betogingen en samenkomsten, aan banden worden gelegd. Het is alleen maar verontwaardigd als het zelf door de elite een klap op zijn kop krijgt. Dat was recent nog het geval met een betoging voor het regulariseren van illegalen. De illegalen werden opgepakt en links viel bijna in zwijm van verontwaardiging. De woordvoerder Geert Cool schreef met bevende handjes een open brief naar de sociaalfascist Thielemans, de burgemeester van Brussel. Hierbij eiste hij dat de opgepakte illegalen werden vrijgelaten, maar hij eiste ook de vrijheid op om in Brussel op democratische wijze te mogen betogen. Dat zijn toch eigenaardige eisen gesteld door nepdemocraten die anders van burgemeesters verwachten dat zij betogingen en manifestaties van andersdenkenden onmogelijk maken. Het recentste voorbeeld is het verbod dat werd uitgevaardigd tegen een 1-mei-manifestatie die Nation in Charleroi wil houden. De Trotski-brigade van mijnheer Cool roept zelf op om met geweld die betoging uiteen te gaan timmeren. Voor platte vijgen die alleen maar hun eigen bloed en volk op een laffe manier in de steek laten, kunnen we geen greintje respect opbrengen. Van zulke platbroekjes weten wij dat zij alleen maar ten dienste staan van de machtselite.

Als wij ons volk willen bevrijden van de immigratie-tsunami, dan moeten wij een dam opwerpen en het water terugdrijven naar de zee. Als criminelen onze steden terroriseren, dan moeten we geen “boot camps” en andere opvangfaciliteiten organiseren. We moeten integendeel uitzetcapaciteiten implementeren. Als we ons sociale weefsel willen behouden, dan moeten we snijden in het rotte vlees. Dat rotte vlees, de kanker die onze maatschappij en ons volk dreigt te vernietigen, werd en wordt geïnfecteerd door de huidige machts- en profiteurselite. Onze strijd is er een tegen de eigen machtskaste. Wij zullen niet zoals de linkse volksverraders allianties gaan sluiten met die machtskaste, in de hoop zo een paar kruimels te zullen krijgen. Kruimels, daar kun je alleen maar een paar vadsige linkse intellectuelen tevreden mee stellen.

Dus: als deze handlangers van het kapitalisme op 1 mei weer met hun verwijfde vuistjes in de lucht zwaaien, dan zal menig arbeider zijn kots moeten inhouden. 1 mei is voor ons niet de dag waarop we kleine eisen stellen, want daarvoor hebben we teveel respect voor de vele gedode arbeiders die gevallen zijn tegen het uitbuiterkapitalisme. 1 mei moet voor ons de dag zijn van de nationale weerstand en de geboorte van een vrije nationale staat. Leve 1 mei en de nationale revolutie!

Eddy Hermy
Algemeen N-SA-coördinator

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: