Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

De partij van het allerindividueelste egoïsme

Posted by voorhoede op 23 mei, 2008

Op de familiedag van de SP.A in Planckendael brak Caroline Gennez een lans voor het individualisme en het eigen-ik-eerst. Ze stelde in haar toespraak dat de overheid zich niet mag moeien met de individuele keuzen die mensen maken. Discriminatie mocht nooit het gevolg zijn van individuele keuzen die mensen maken. Mensen hebben het recht om individuele keuzes waar te maken.

Op zich lijkt deze stelling wel oké, maar kameradin Gennez heeft een zeer eigen kijk op de invulling van die individuele keuzen. Voor haar gaat het vooral om alternatieve leefvormen volop mogelijk en maatschappelijk aanvaardbaar te maken. Maar wat is de meerwaarde daarvan? Wat is zo links aan de alternatieve leefwijzen van deze individuen? Homohuwelijken die gezegend worden met kinderen? Lesbische koppels die zich een kroost kunnen aanschaffen? Gezinnen die een kindje uit een exotische streek invoeren? (Misschien moeten de wereldwinkels dat nog in de rekken leggen, met korting per koppel?) Gemengde huwelijken? Het alleen kinderen opvoeden als BOM (bewust ongehuwde moeder)?

De SP.A is duidelijk niet meer de partij van de normale werkende mensen. Ze is nu de partij van de goedverdienende exotisch levende, maar marginale uitzonderingen. Voor de meeste alleenstaande moeders is het alleen wonen met kinderen immers juist de oorzaak van armoede. Twee individuen die zich een kind aanschaffen, omdat hun leuke levensstijl dringend bekroond moet worden met een levend wezen dat zo in een artificiële nepwereld terechtkomt? Gewoonweg walgelijk! Maar omdat ze de poen hebben, moet het kunnen. Het is meer iets voor vrije-markt-aanhangers dan voor socialisten. Alles wat betaalbaar en verkrijgbaar is op de markt en dus consumeerbaar, moet kunnen worden aangeschaft. Je moet de levenstijl die je zelf wilt probleemloos kunnen botvieren, zonder dat de gemeenschap daar iets over mag zeggen volgens Genez. Als iemand zich een vrouw of man de helft jonger dan zichzelf wil aanschaffen uit een ontwikkelingsland, dan moet dat kunnen. Die mensen mogen blij zijn dat hier malloten rondlopen die zich dat op de markt aanschaffen. “Warme samenleving” heet zoiets bij de socialisten. Deze goede mensen mogen daarvoor niet scheef bekeken worden en al zeker niet gediscrimineerd.

Vrijheid van het alleregoïstische soort moet kunnen volgens de SP.A. De staat heeft daar geen zaken mee. Het is wel spijtig dat mevrouw Genez die vrijheid van het individu niet wil uitbreiden naar alle mensen. Bijvoorbeeld naar degenen die in alle vrijheid willen zeggen wat ze wensen. Naar degenen die een eigen staat willen. Naar degenen die graag veilig over straat willen wandelen, maar die door het gedoogde geterroriseer van exoten niet meer op straat durven komen. Naar degenen die de normale samenlevingsvormen op prijs stellen, maar dat niet luidop mogen zeggen. Naar degenen die zich vrij willen organiseren en geen sociaal-fascistische wetten willen die hun dat verbieden of onmogelijk maken. Zo progressief zijn de socialisten echter niet natuurlijk…

Als ze discriminatie willen bestrijden, dan is dat alleen maar voor randgroepen die lak hebben aan de maatschappij, zooals de gekende en bekende jeugdbendes. Dat zijn die individuen die er ook een heel speciale en vrije levenstijl op nahouden. Hun individuele en persoonlijke voorkeuren kennen we allemaal. Mensen in elkaar rammen in SM-stijl. Individuele verkrachting in de natuur. Groepsverkrachtingen op zuiderse wijze. Gestolen spullen teruggeven tegen orale bevrediging door slachtoffer. Je spullen stelen uit je auto. Je auto in brand steken, zodat de wijk gratis kan barbecuen. Je overbodige meubels en ander spulletjes gratis verhuizen van jouw huis naar het hunne. Kortom, al die leuke dingen die mevrouw Gennez als de allerindividueelste expressie van het individu ziet.

Madame Gennez hoeft niet bang te zijn dat al deze alternatievelingen ook maar een stro breed in de weg wordt gelegd. Onze gerechtelijke diensten en politiediensten zijn namelijk al volop gesocialiseerd. Leve de vrijheid! Weg met de zwakkeren!

Eddy Hermy
Algemene coördinator

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: