Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Rellen met migranten in Anderlecht: bekogelde politie kiest voor migranten

Posted by Kris Roman op 24 mei, 2008

“In het centrum van Anderlecht is het tot rellen gekomen tussen allochtone jongeren en voetbalhooligans”, zo schrijft de staatspers. Het valt op dat de term “allochtone jongeren” sympathiek wordt gebruikt terwijl diezelfde pers “hooligans” gebruikt voor het andere autochtone kamp.

“De massaal aanwezige ordetroepen konden de groepen amper uit elkaar houden.” Ook hier valt op dat de ordediensten gemakkelijker rustig en gezapig betogende nationalisten in elkaar schoppen dan allochtone relschoppers oppakken.

Toen een sproeiwagen van de politie in de richting van het Sint-Guido-metrostation trok, grepen de supporters dat aan om de Noord-Afrikaanse jongeren aan het metrostation te proberen aanvallen. De politie te paard heeft daarop een charge uitgevoerd tegen de autochtone supporters en hen teruggedreven naar het De Lindeplein. Ook de sproeiwagen en pepperspray werden daarbij ingezet. De politie neemt het op voor de allochtonen.

Een groep allochtone jongeren die op het Dapperheidsplein had verzameld, bekogelde als dank de politie met stenen. Minstens één agent raakte daarbij gewond. Voorts werd ook een bushokje aan diggelen geslagen, enkele auto’s beschadigd en moesten de vitrines van enkele winkels eraan geloven. Volgens de politie werd ook de brandweer al aangevallen.

Omstreeks 21.30 uur leek in een groot deel van de gemeente een relatieve rust weergekeerd. Maar een half uur later probeerde een grote groep Anderlecht-supporters opnieuw naar het metrostation Sint-Guido te trekken, daarbij stotend op de politie, die liever eigen volk aanvalt dan relschoppende allochtonen. De agenten werden bekogeld met stenen, bierflesjes en dranghekkens en moesten verschillende charges uitvoeren. Daarbij werd het waterkanon opnieuw ingezet. “De politie, uw vriend?”

Even later viel een groepje Anderlecht-supporters in de Bertauxstraat een wagen aan waarin enkele allochtonen zaten. De wagen werd bekogeld met stenen en allerhande voorwerpen en de kofferruimte werd opengemaakt en zowat leeggehaald.

Via een internetblog werden Noord-Afrikaanse jongeren de jongste dagen opgeroepen om af te rekenen met de blanke(!!!) supporters van voetbalclub Anderlecht. ‘Steek cafés, huizen en auto’s in brand’, luidde de grimmige boodschap op een internetblog.

Na de bekerfinale tussen Anderlecht en AA Gent braken zondagavond rellen uit tussen supporters van paarswit en allochtonen uit de buurt. Die rellen zouden aan de oorsprong liggen van deze oproep tot geweld. De burgemeester denkt trouwens dat ook “jongeren” uit andere gemeenten aan die gevechten deelnamen.

Meer dan eens kiest de politie de zijde van de allochtonen en dit tegen blanke autochtonen. Zelfs al wordt die politie beschoten (met loodjesgeweer), krijgen ze rammel van migranten, worden ze uitgescholden, durven ze als schijtlaarzen niet meer in bepaalde wijken rondwandelen, dan nog komen de agenten in de eerste plaats op voor de belangen van de allochtonen. “Bevel is bevel”, kotsen ze uit hun omgekochte smoelen. De dag dat de politie massaal de regels aan hun laars lapt en voor het eigen volk kiest, die dag zullen we de politie omarmen. Maar nu zijn het vazallen van een nefast economisch wereldsysteem.

We kunnen ons de vraag stellen waarom sommige liberaal-nationalisten blijven zeuren “dat ze voor ons stemmen”. Wat maakt het uit indien dit op het terrein (een grotere werkelijkheid dan het ivoren toren-parlement) niets verandert?

De Anderlechtsupporters hebben vandaag gelijk!!! De vijand is niet Club Brugge, Genk of Beerschot. De vijand is de immigratiepolitiek en de ultra-nefaste gevolgen ervan.

Eén zaak is duidelijk: er zijn teveel migranten in Europa. Dit zal naar zeer ernstige botsingen leiden. Bovenstaande gebeurtenis is maar een “oefenmatch”. Onze politici zijn hiervoor verantwoordelijk.

Eigen volk eerst !

Kris Roman

Hoofdcoördinator Euro-Rus

http://www.eurorus.org

N-SA-coördinator

Advertenties

14 Reacties to “Rellen met migranten in Anderlecht: bekogelde politie kiest voor migranten”

 1. nana said

  ik ben belg maar ik steun de allochtonen die rascisten van anderlecht(ons eigen volk) was de aanleiding

 2. voorhoede said

  Dit lijkt mij tot dusver het beste verslag uit de media:

  http://www.zoomin.tv/videoplayer/index.cfm?id=285302&mode=normal&quality=3&pid=destandaarddp

  Komt daar nog eens bij dat er deze week een brutale verkrachting is gebeurd door “jongeren” in het Astridpark.

  Trop is te veel.

 3. Kris Roman said

  Beste Nana,

  Jij bent Belg, zeg je. Maar dat zijn de M’Penza’s ook. Zijn jouw overgrootouders Belg? Het is maar een gewone vraag.

  Jouw internetnaam is Nana. Ik ken Belgen met een bijna gelijkaardige naam : Ba-Nana. Zij voelen zich ook Belg.

  Telkens ik anderen ‘racisten’ hoor schreeuwen, moet ik lachen. De ware racisten zijn zij die mensen vermoorden, vrouwen en kinderen inbegrepen. In Israel kan men zo een paar exemplaren terugvinden.
  En, racisten willen andere volkeren uitroeien. Wie op mij boos is omdat ik mijn volk verdedig en minder de allochtonen, wil eigenlijk mijn volk weg. dat zijn de racisten. Nana-zonder-Ba : jij bent hier de racist.

  Churchill zei na de oorlog : “De fascisten zullen zich in de toekomst anti-fascisten noemen”. Ik vind dat jij je fascistische mening gerust mag uiten.

 4. binladen marokko said

  Zeg fascist Kris roman ,
  Je zegt dat de politie aan de kant van de allochtone stond ,het is daarom dat de politie 193 alloctonen heeft opgepakt en 1 skinhead!
  laat mij niet lachen :), wij hebben moeten vechten tegen politie en facisten neonazi’s en niet vergeten dat er enkel miderjarigen waren van de wijk anderlecht ,
  Moesten alle migranten van brussel gereageerd hebben op vrijdag dan waren er geen supporters of skinheads levent je weet goed genoeg dat er een meerderheid van allocten wonen in brussel, de supporters mogen vangeluk en blijdschap spreken , dat de moskee en de bevolking tot rust hebben gebracht, en vergeet dat de skinheads en supporters zijn begonnen zij verklaren oorlog ze zullen ook krijgen ,
  dood aan fascisten en extremisten en nationalisten en rascisten weg ermee naar de hel branden

 5. drietand said

  Een tikkeltje verdraagzaamheid is hier niet ongepast, beste Binladen Marokko. Waarom moeten volgens jouw alle fascisten, extremisten, nationalisten en rascisten (sic) dood en naar (!) de hel branden? Laat mij dan op mijn beurt stellen: weg met de onverdraagzamen! Met die mentaliteit die u hierboven zo mooi illustreert is er inderdaad geen plaats voor jouw om tussen en met ons volk te leven. Het is niet aan jou om haatdragende gevoelens jegens ons volk te uitten. Wie is hier de extremist? Ik wik mijn woorden … inderdaad, dood aan de extremisten en laat ze in de hel branden!

 6. Extabir said

  Dit zijn zo van die momenten waarop Dalrymple spijkers met koppen slaat in zijn werk “Leven aan de Onderkant”.
  Inderdaad, de maatschappij verdient de dissidenten en marginalen die ze voortbrengt. Aan de ene kant een kunstmatig in stand gehouden import-proletariaat dat de PS van de nodige stemmen dient te spenen (welk nut heeft het socialisme nog als er geen proletariaat meer is? In deze postmoderne tijd cumuleert iedereen zich rond de middenklasse). Aan de andere kant het residu, of beter de “recoil” van een kapitalistische machine en haar dienstmaagd de staat, de zogenaamde “hooligans”.
  Meneer Roman, met alle respect voor uw opinie, maar beide groepen zijn even dissident en dienen even hardhandig te worden aangepakt. En ja, misschien zelfs de “skins” harder dan de allochtonen. Want dient de gastheer geen voorbeeldfunctie te vervullen? De allochtone gemeenschap is min of meer verschoond door het feit dat zij kunstmatig in de marge van de maatschappij wordt gehouden. De convectie tussen de sociale klassen wordt tegengehouden door de sociaal-democratie die zichzelf in stand tracht te houden met de steun van de onderdrukten en verworpenen die ze zelf heeft voortgebracht. Die “autochtonen” hebben blijkbaar te veel vrije tijd en zijn te leeghoofdig om beter te weten.
  Ik besef dat het solidarisme geen vragende partij is voor de installering van een bewuste “burgermaatschappij” (citoyennationalisme van Robespierre), maar hier gaapt toch een enorme lacune in het solidaristisch betoog. Het maatschappelijke residu wordt niet besproken, laat staan geanalyseerd en opgelost.

  Het is heus zo geen zwart-wit paradigma als “wij tegen hen” of “de politie kiest weer de kant van de allochtonen”. Ook de politiediensten zien met lede ogen en vooral lege handen toe hoe het geweldmonopolie systematisch in de handen van bendes en criminele organisaties komt te liggen. De politie is evenzeer slachtoffer van de sociaal-democratie als de modale Vlaming of Brusselaar of Waal of nietsnut van een voetbalsupporter of kansarme allochtoon.

  Dat de immigratiepolitiek de kernoorzaak van alle onheil is, is kort door de bocht. Immigratie is een rechtstreeks gevolg van wat dieper ligt: instituties die het systeem in stand houden. In dat bedje is ook het solidarisme ziek. Hoe meer je uw volk bekleedt met instituties, hoe minderwaardiger uw volk wordt. Met economische migratie is in se niks mis. Het zijn die mensen die uiteindelijk wel uw pensioen gaan moeten betalen. Wat natuurlijk geen argument is dat ze vrijpleit van elke schuld, akkoord.

  De import van allochtonen is helemaal geen probleem. Het is de systematische instandhouding van (kans-)armoede en marginaliteit door de PS, SPA, CD&V, Open VLD, NGO’s en syndicaten. Dit alles is mogelijk door de veelheid aan instituties: RSZ-bijdrages die de ondernemers pluimen, torenhoge loonlasten, etc. Wij zijn allemaal slachtoffers. En de hooligans en dissidente allochtonen misschien nog het meest van al.
  Beseft het solidarisme dit of blijft het trouw aan de mantra van de immigratie en het boosaardige kapitaal?

 7. eddy said

  Beste Binladen en Nana

  Jullie haten de extremisten de fascisten en neonazi’s. (wat een lijst zeg)
  Jullie haten ook nationalisten. Haat je ook de Marokkaanse nationalisten en haat je ook de Palestijnse en Iraakse nationalisten? Of hoe zit dat eigenlijk?
  Je vond de gevechten tegen de voetbalsupporters hoogst nodig en zinvol en jullie hebben ook moeten vechten tegen de politie en de brandweer zeg je fier.
  Je gaat er ook gemakkelijk van uit dat jullie in staat zijn om alle ongewenste blanken (en dat zijn ze volgens jullie allemaal) met geweld door snotapen uit Brussel kunnen verdreven worden.
  Maar die indruk heb je alleen maar omdat je met die verwijfde kliek van huidige politici te maken hebt.
  Ik kan je met de hand op mijn hart verzekeren dat mochten wij de macht hebben je niet zo zeker van je zaak zou zijn, daarom haat je ons ook zo natuurlijk.
  Maar ik geef toe jullie stoottroepen van 14- à 15-jarigen zijn goed getraind.
  Ze zijn gespecialiseerd in het verkrachten van eigen en ander volk.
  Ook bejaarden molesteren behoort tot de elitetraining van dat krapuul.
  Spullen van andere mensen jatten is in jullie kringen geen diefstal maar gewoon culturele volksbeleving, waar je best vroeg mee begint.
  En dat jullie dat doen uit anti-racisme is wel de grootste joke, jullie stelen al evenveel van andere inwijkelingen.
  Mag ik je eens vragen waarom de grootste vechtersbazen bij jullie allemaal zo jong zijn.
  Komt dat soms omdat de rest geen ballen aan zijn lijf heeft en de vuile klusjes aan pubers moeten overgelaten worden?
  Misschien moeten jullie maar eens leiders kiezen die in staat zijn om een correcte analyse te maken over jullie eigen toestand.
  Die collaborateurs die nu samen met de autochtone elite over jullie de plak zwaaien, zijn net zulke verraders als onze eigen machtkaste.
  Je denkt toch niet dat die aangepaste verraderskliek van allochtone politici die jullie nu verdedigt ook echt jullie belangen behartigt.
  Om jullie kalm te houden mogen jullie soms eens een paar nationalisten en fascisten in de prak slaan van de Belgische en van jullie eigen elite.
  Dan hebben jullie weer eens lekker stoom kunnen afblazen en blijven jullie voor de rest weer enkele weken kalm en rustig (buiten de trainingen die verband houden met verkrachting-roof-moord en doodslag natuurlijk).
  Jullie denken dat door op de vuist te gaan met enkele autochtone werkmensen en mensen die door het systeem onderdrukt en uitgebuit worden jullie weer een heldendaad hebben verricht.
  Maar het enige wat jullie in werkelijkheid doen,is de machtelite die jullie naar hier gehaald heeft en jullie zonder toekomst in de verpauperde steden heeft gedumpt een flink handje helpen.
  Jullie zijn wel zo stom om dat zelf niet eens op te merken.
  De vijanden van ons volk, maar ook de vijanden van uw volk dat zijn de kapitalistische profiteurs en hun politieke kliek van verraders en collaborateurs.
  Mocht ik een echte moslim zijn, ik zou walgen van de verraders die samenwerken met de ongelovigen.
  Dat zijn jullie echte vijanden, sla die eens op hun smoel als jullie dat zouden durven natuurlijk.

 8. Kris Roman said

  Zeg binladen marokko,

  Waarom anoniem een mail sturen? Waarom zo’n laf gedrag? Ik antwoord tenminste open.

  Jij zegt in jouw (anonieme) mail dat Brussel in meerderheid allochtoon is en dat we geluk hebben dat jullie niet allemaal samen op straat komen. Ik hoop dat de overheid dit meeleest en daar rekening mee houdt.

  Je vergeet dat er in Brussel veel allochtone… Oost-Europeanen wonen (Russen, Oekrainers, Polen) die iets meer ballen aan hun lijf hebben dan sommige Vlamingen of Franstaligen. Ik ken ze zeer goed en weet dat zij met plezier sommige stallen uitmesten (wat ook regelmatig gebeurt). Deze Oost-Europeanen staan wel aan de goede zijde.
  Maar… in Brussel wonen ook Arabische immigranten die niet gediend zijn met de criminele soort die minderjarigen de straat op stuurt om wat dan ook uit te spoken.

  Wat de moskee betreft: daar heb ik zeker geen probleem mee. Je zou er beter naar toe gaan in de plaats van je te laten beïnvloeden door de internationale domme MTV-cultuur. Dan zou je minder onzin uitkramen. Dan zou je ’s avonds niet rondhangen en in bed liggen! Dan zou je een diploma behalen en dan zou je met dat diploma naar je land kunnen terugkeren om er te werken. Er is immers werk genoeg daar. Wat ik hier zeg, zijn de woorden die ik eigenlijk heb gehoord in persoonlijke gesprekken met enkele imams. Zij kennen de oorzaak van het mislopen van verschillende niet-Europese allochtonen: de invloed van de “American Way of life”!

  Jouw laatste zin is ook interessant: dood aan jezelf dus?

  Indien dit land en zijn bewoners jou niet aanstaan: het staat je vrij om terug te keren naar het land van je voorouders.

  NB: niet teveel “neo nazi’s” gebruiken aub. Ik moet telkens bekomen van het lachen. Trouwens, die “nazi’s” hebben indertijd goede banden gehad met de Arabieren en Noord-Afrikanen. De volkeren in het Midden-Oosten zagen die “nazi’s” als bevrijders van de Angelsaksische kolonialisten. Jouw voorouders hebben zelf met die “nazi’s” gecollaboreerd.

 9. V for Vendetta said

  Hihihi… Extabir…
  Als er iets hard moet aangepakt worden, zijn het de kapitalisten en hun waterdragers, de onverschillige snobs, de corrupte “ondernemers” die hun eigen volk bestelen langs alle kanten(en als het kan ook nog eens huwen met vreemdelingen zoals ene Declerck), de reactionairen en prutsconservatieven van “rechts” die liever het ganse zootje in stand willen houden, de bankiers en (heimelijke) speculanten,… Niet de immigratiepolitiek is de oorzaak van alle onheil maar wel het internationalistisch kapitalisme en liberalisme. Altijd weer dat rechtse gezeik over “te hoge loonlasten” en teveel “RSZ-bijdragen” maar eigenaardig genoeg wordt nooit gesproken over het veelvoud daarvan dat fiscaal ontdoken wordt!

  Neen, we hebben meer nood aan hoolies, skins,…! Waar strijd is, is leven. Die mentaliteit brengt leven. Want gastheer in een klotemaatschappij hoeven we niet te spelen, integendeel. De tijd dat we nog orde konden bereiken vanuit het bestaande is voorbij. Nationaal-rechts, conservatieven en oude solidaristen geloven daar nog in, ze doen maar. Als dit weer eens “links” klinkt, dan weze het zo. Links of rechts kunnen wat mij (en de meeste andere N-SA’ers vermoed ik) de boom in.
  Sozial geht nur National!

 10. Extabir said

  Met deze loonlasten (die trouwens in de Europese geschiedenis enkel door Oost-Duitsland werd overtroffen) is fiscale ontduiking een vorm geworden van wettige zelfverdediging. Immers, belasting op arbeid is evenzeer als rente een vorm van diefstal. Deze overheid is niet meer dan een ordinaire struikrover geworden. Of is belasting op arbeid dan niet tegenstrijdig met het solidarisme? Ach, als dat de manier is om het “vreemd kapitaal” weg te jagen… nog eerder uw volk de verdoemenis en wereldbrand induwen om uw ideaal te bereiken dan doordachtere (lees: slimmere) manieren uitdenken. Goed, we kunnen niet allemaal Federiaanse of Schachtiaanse genieën zijn, toegegeven. Zeker niet in de marge van de maatschappij.

  Door te fulmineren tegen het kapitaal lijkt het solidaristische ideaal van de “klassenverzoening” duidelijk veraf…

  Het kapitalisme is een dienstmaagd. Zo was het een dienstmaagd in ’19 én in ’33. Waarom niet in ’08?

  Meer hoolies en meer skins? Gaan we het “Vlaamse volk” nog walgelijker en beschamender maken dan het al is? Dan toch zonder mij. Gun mij dan de vrije aftocht naar het buitenland samen met de koopkracht, het kapitaal en de banen :-).

  Wat hoeven wij ons te moeien met wie Anthony’ke trouwt? Als jij geen interesse hebt om trans-raciaal te gaan is dat uw zaak. “Ce que les hommes appellent le hasard est simplement leur ignorance des causes” (Guénon)

  National geht nur Liberal
  (toch wat mij betreft; het burgernationalisme is van een hoger niveau dan het volksnationalisme. Tenzij je kickt op een volk van “hoolies en skins” natuurlijk…)

 11. voorhoede said

  @ Extabir

  De discussie over burger- versus volksnationalisme, regionalisme versus jacobinisme, enz. lijkt zelfs in Frankrijk al achterhaald door de veranderde (inter)nationale context. Kijk, naar een Alain Soral die voor een breed “nationaal front” pleit en uitdrukkelijk niet voor een “rechts front”. Hij spreekt van “gauche du travail” en “droite des valeurs”.

  Ik begrijp goed waar je naartoe wilt met je kritiek op rente, op belasting op arbeid, e.d. Lees de tekst van Pound die ergens op de blog te vinden is, zou ik zeggen. Het sluit aan bij wat je zegt.

  Er kan inderdaad worden nagedacht over rechtvaardiger belastingstelsels, maar dat is dikwijls niet de bedoeling van degenen die tegen belastingen pleiten. Belastingen zijn nu eenmaal een burgerplicht (ook voor de burgernationalist). En als we het – horresco referens – even utilitaristisch bekijken, dan krijgt de burger daarvoor in de plaats dat de staat het eigendomsrecht van die burger verzekert. Maar zoals je al stelde, is de staat nu de dienstmaagd van het kapitalisme (in plaats van omgekeerd) en daarom een “dief”.

  Is de kritiek echter gericht tegen het feit dat belastingen dienen om begrotingstekorten, staatsschuld en de rentelasten daarop te financieren, dan ben ik geneigd het antibelastingenkamp ernstig te nemen.

 12. eddy said

  Beste Extabir

  Ik ga hier niet een volledige economische analyse geven van ons denken, daar is deze module niet echt het geschikte instrument voor.
  Maar laat mij toe om toch een kleine opmerking te maken over uw viscerale afkeer van belastingen.
  U suggereert dat de kapitaalgroepen en kapitaalkrachtiggen het land zouden willen verlaten vanwege de hoge belastingen.
  Uw kreet dat belastingontduiking een daad van wettige zelfverdediging zou zijn, dat is toch dat simplisme van Dedecker dat u na navolgt, nietwaar?
  De belastingen die worden geind, waar denkt u dat die naartoe vloeien? U gelooft toch niet dat die naar de zee vloeien, hoop ik?
  Voor een zeer groot deel stromen de verzamelde belastinggelden naar allerlei mechanismen die een sociale verdeling in stand houden.
  Ongeacht de discussie over het profitariaat in deze, vloeit dat geld via consumptie naar de grootdistributie: voedsel, bouwondernemingen (sociale woningbouw), kledij, gezondheidszorg, enz.
  Hetzelfde geldt eigenlijk voor het leger van de ambetantenaren (Q). Ook daar is er voor een deel artificiële ondersteuning van de consumptie via belastinggelden.
  Veel, zeer veel middenstanders en vrije beroepen kunnen in dit land hun mooie levenstijl en rijkdom alleen maar in stand houden via de herverdeling van gemeenschapgeld (belastingen). We ondersteunen als het ware onze middenklasse via dat mechanisme.
  We hebben dan ook een zeer welstellende middenklasse in dit land.
  Dus kort samengevat komt het hierop neer: het is niet de massa van direct gesubsidieerden die het meeste voordeel haalt uit de sociale verdeling van belastingen, maar vooral de middengroepen en het grootkapitaal dat rijk wordt door de input van gemeenschapgeld in de maatschappij.
  Als al die middenstanders en vrije beroepen die Dedecker nu steunen het intellectuele niveau zouden hebben van de gemiddelde N-SA’er dan zouden ze dat mischien begrijpen en dan zouden ze zwijgen als vermoord.

 13. Extabir said

  heb verdomd veel zin om eens naar een NSA-bijeenkomst te komen dus =)
  Misschien wandel ik nog als sympathisant buiten.

 14. MIchael said

  Beste mensen,

  je moet niet rond de pot draaien, julie hebben zelf oorlog gezocht na de bekerfinale om onze trots RSCA uit te maken en ons domme blanken te noemen. en als ik de reacties lees kan ik alleen maar zeggen dat jullie allochtonen zelf zijn begonnen en nu niet alles op de blanke te steken!!!!! en voor 1 ding zeker wij zijn geen skinheads. geen racisten.

  Maar laten ons niet doen. zoals kris zei de politie heeft schrik van de allochtonen en in brussel pissen ze in hun broek.
  maar wij zijn geen watjes wij hebben ook onze eer.

  ciao.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: