Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Amerikanen sturen waakhondje naar Europa

Posted by matrix1302 op 26 mei, 2008

Antisemitisme is in Europa niet slechts een schim uit het verleden. Sterker: het racisme tegenover Joden neemt toe! Dat zegt Gregg Rickman, speciaal gezant “in het signaleren en bestrijden van antisemitisme namens de Amerikaanse regering”. “Ik heb dingen gezien die mij zorgen baren”, zegt Rickman… De speciale gezant van de regering-Bush was deze week voor een driedaags bezoek in Nederland. Hij sprak met vooraanstaande leden uit de Joodse gemeenschap in Amsterdam en met enkele politici. Wie dat waren en wat hij heeft besproken, wil Rickman uiteraard niet zeggen.

Daarnaast bracht de Amerikaanse gezant een bezoek aan de Amsterdamse wijk Slotervaart.Directe aanleiding voor het bezoek was de trip naar Auschwitz van een groep Marokkaanse ouderen uit Amsterdam-West, vorige week. “Ik wilde weten hoe hun reis was geweest en ik wilde leren van de ervaringen die zij in Auschwitz hebben opgedaan”. Precies twee jaar geleden werd Rickman door de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice aangesteld als “speciale antisemitismegezant” (lees: propagandist van het zionisme en het multiculturalisme). Zijn taak: wereldwijd racisme tegen Joden in kaart te brengen! Sinds zijn aanstelling bezocht Rickman 21 landen. Na Nederland vloog hij gisteren door naar Zwitserland.

Tijdens zijn bezoek probeerde Rickman een beeld te krijgen in hoeverre antisemitisme in Nederland speelt. “Ik hoor hier verhalen van scheldpartijen en van mensen die bang zijn om bepaalde wijken in te gaan. Maar de situatie is hier niet zo slecht als in sommige andere landen. Ik ken geen gevallen van fysiek geweld tegen Joden in Nederland”.

In andere landen kent Rickman zulke voorbeelden wel. “In de onderzoeken die wij doen zien we overal in de wereld het antisemitisme toenemen, ook in West-Europa. Het komt in verschillende vormen, van verbale bedreigingen tot fysieke aanvallen op Joden in met name Oost-Europa. Vooral over het feit dat mensen soms wegens hun geloof in elkaar worden geslagen, maak ik mij zorgen”. Rickman maakt zich evenwel geen enkele bedenking – laat staan zorg – over de autochtone niet-joodse bevolking in Europa die weggepest wordt uit zijn leefomgeving door de multiculturele aanwinsten.

Een verklaring voor de toename van dat zogezegde antisemitisme is volgens Rickman moeilijk te geven, vanwege de “totale irrationaliteit” van de Jodenhaat. “Maar bepaalde gebeurtenissen werken antisemitisme in de hand. Zoals de oorlog tussen Israël en Hezbollah in 2006. Die wakkerde het antisemitisme tot ver buiten het Midden-Oosten aan”. Alweer kort door de bocht. Zionisme is één van de belangrijkste oorzaken van toename van antisemitisme, als er al een toename zou zijn! Maar dat zullen Rickman en zijn neocon-bende in Washington uiteraard niet vermelden.

Rickman komt vervolgens de Europese overheden eens de les spellen om wat tegen dat “antisemitisme” te doen: “Regeringsleiders moeten waakzaam blijven, en antisemitisme blijven veroordelen. En je kunt er nooit te veel aandacht aan besteden in het onderwijs”. Daar gaan we weer… Tentoonstellingen, bedevaarttrips, getuigenissen, films… het kan niet op.

Omdat Rickman deel uitmaakt van de regering-Bush, houdt zijn werk na de volgende verkiezingen voorlopig op, al blijft de functie van speciale gezant bestaan. Daar zal desnoods de stevige Israëllobby in de USA wel voor zorgen. Wat hij de rest van dit jaar nog wil bereiken? “Ik wil er alles aan doen om het racismeprobleem te verminderen. Ik ben blij met elke gelegenheid waarbij dat lukt”, aldus Gregg Rickman. Wanneer stelt Rickman dan de voornaamste racismeoorzaak, namelijk zijn eigen Westerse maatschappijmodel in vraag?


EUROPA – JEUGD – REVOLUTIE

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: