Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Forza Flandria und kein Ende

Posted by Kris Roman op 6 juni, 2008

Door Jan De Beule,

Gemeenteraadslid Vlaams Belang.

Over de Vlaamse onafhankelijkheid is reeds zeer veel geschreven. We mogen er met absolute zekerheid van uitgaan dat deze onafhankelijkheid er vroeg of laat komt, al weten we niet wanneer.

Wat we wel weten is dat Vlaanderen onafhankelijk zal worden wanneer de belgische politieke kaste hier klaar voor is en wanneer ze er zelf persoonlijk beter van zal worden. Men zou kunnen stellen dat het doel de middelen heiligt ook, en zeker, wanneer het over de Vlaamse onafhankelijkheid gaat. Vandaar zijn er mensen die een kartel van politieke partijen toejuichen.

De vraag dringt zich enkel op wanneer dit kartel zou worden gevormd, of de 3 of meer partijen allen hetzelfde doel zouden hebben en zo ja wat dit doel dan wel zou mogen zijn? De Vlaamse onafhankelijkheid? Enkel de strijd om de machtsposities te verstevigen? Het eigen-ik en eigen-zak-eerst principe? Ik weet het niet, maar ik ben er zeker van dat het doel voor iedereen verschillend zal zijn, zeker wat betreft de Vlaamse onafhankelijkheid.

Wanneer men kijkt naar buurland Wallonië dan kan men vaststellen dat men daar geen kartels nodig heeft om het been stijf te houden en om de zaken af te dwingen waar wij als Vlamingen enkel van kunnen dromen. Er moet ook hier vermeld worden dat de motieven hiervoor ook niets te maken hebben dat de machthebbers het beste zouden voor hebben met het Waalse volk. Ook in Wallonië regeert diezelfde politieke Belgische kaste als in Vlaanderen!

De kern voor ons Vlamingen is dus dat niet de Walen het probleem zijn maar wel belgië. Wanneer de Vlaamse politieke partijen het goed zouden menen met Vlaanderen en hun Vlaamse onafhankelijkheid, hebben ze duidelijk geen kartel nodig maar gebruiken ze na de verkiezingen hun politieke meerderheid als Vlamingen om belgië te ontbinden. Als Vlamingen onder elkaar is het grootste probleem de ontrouw der machtigen en de onmacht der getrouwen.

Wanneer er dan mensen zijn die vinden dat een Nationalistische partij in een onafhankelijk Vlaanderen geen reden meer heeft tot bestaan, dan word ik persoonlijk overvallen door woede. Moet men Vlaanderen dan overlaten aan die oude Belgische kaste van misdadigers die Vlaanderen enkel zien als wingewest voor zichzelf en hun families, voor eigen verrijking en politieke macht? Ik denk het niet.

Wij als Nationalisten willen een sociaal Vlaanderen ten dienste van het gehele volk. Een sociaal Vlaanderen waar Vlaanderen moet zorgen voor de Vlamingen. Het kan niet zijn dat het volk er is om het grootkapitaal in de staat te dienen en dat ditzelfde volk wordt leeggezogen door politici in dienste van het internationale grootkapitaal.

Een kartel als Nationalisten met een man als de ultra-liberaal Jean-Marie Dedecker. U weet wel, Dedecker, de man die het nodig vond om de pedofiel en kindermoordenaar Dutroux een bezoekje te brengen in de gevangenis en zo deze arme man een forum te verschaffen! Dedecker, deze politieke hoer, die zowat alle partijen heeft geprobeerd en als eerste partij dan nog het Vlaams Blok! Dit was nog zeer lang geleden, toen deze man nog judocoach was. Karel Dillen kon en wilde deze man geen verkiesbare plaats geven en daarom haakte hij af.

Als sociale volksnationalisten is het onze plicht om het liberalisme te bekampen, omdat het liberalisme haaks staat op een solidaristische levensvisie. Wanneer dit het Vlaanderen van de toekomst moet worden, blijven wij in het verzet gaan. Verzet, nu tegen het asociale belgië en zijn politieke knechten en verzet tegen diegenen die denken dat ze van Vlaanderen een liberaal klein belgië kunnen maken. Wanneer de Vlaamse onafhankelijkheid een feit zal zijn, zal de strijd voor de invulling hiervan gevoerd moeten worden.

Voor ons sociale Nationalisten zal de strijd dus onverminderd verder gaan. Daarom is het belangrijk dat we er nu reeds over nadenken een vorm te geven aan wat voor een Vlaanderen wij willen, zodat er geen tijd meer verloren gaat wanneer de onafhankelijkheid een feit is!

Hou Zee!

Jan De Beule,

Gemeenteraadslid Vlaams Belang.

Advertenties

5 Reacties to “Forza Flandria und kein Ende”

 1. Drietand said

  Goed gesproken!

  De Vlaamse onafhankelijkheid is niet het doel op zich, wel de invulling van politiek Vlaanderen na deze onafhankelijkheid.

  Een onafhankelijke Vlaamse staat is een middel tegen sociaal onrecht jegens ons volk.

  Houzee!

 2. Chlodovech said

  En toch denk ik dat Vlaamse onafhankelijkheid, in ons tijdsgewricht, op zich wèl het doel moet zijn, teneinde de rangen gesloten te houden, en het gevoel van nationale samenhorigheid dat er nu is, gaaf te houden. Het zou de Vlaamse zaak schaden, alsook alle aspiraties voor de nationaal-democratische staat, als deze of gene politieke familie de Vlaamse ontvoogding claimt, en de Vlaamse heropstanding doctrinair wil invullen, wijlens de verzelfstandiging nog geen feit is.

  Het schijnt me toe dat, desgevallend, het huidige nationale ontwaken enkel spaken in de wielen kan gestoken worden, mogelijkerwijs op dezelfde manier als het VB-neoliberalisme en VB-obsessie met de islam dat vandaag al doen. Laat ons eerst leren lopen, en dan vliegen.

  Natuurlijk is het neoliberalisme de doodsvijand van de geest, maar die decadente levensbeschouwing bekampen zal ons beter afgaan in een vrij Vlaanderen. En het separatisme kan er enkel wel bij varen als de huidige economische tegenstellingen (en de botsende visies over hoe een economie te runnen) tussen Vlamingen en Franstaligen op de spits gedreven worden.

 3. eddy said

  Het N-SA is voor een onafhankelijke staat dat staat als een paal boven water.
  Maar wij geloven dat de huidige belgische staat reeds ontmanteld is doordat een stuk van de belgische kaste zichzelf getransformeerd heeft tot aanhangsel van de Euro staat.
  De reden voor de huidige onmogelijkheid om een consistente nationale regering te vormen ligt in het verlengde van dit gegeven.
  De overblijvende belgische machtkaste beseft dat zij alleen nog dient als implementator van de Europese wetten en richtlijnen.
  Ze beseffen dat er een ernstige afslanking van het oude machtsapparaat zal komen mede door druk die vanuit de centrale Euroburocratie wordt opgevoerd.
  We leven al in een post-belgisch tijdperk.
  De belgische elite wil koste wat kost zoveel als mogelijk de verworven privileges en het bestaande maatschappijmodel vrijwaren.
  En ze willen vooral hun politieke en economische hegemonie behouden.
  Ze willen met andere woorden van Vlaanderen een minibelgische replica maken.
  Terwijl ze dat doel nastreven, willen ze natuurlijk van de mogelijkheid gebruikmaken om hun maatschappijvisie nog meer aan de bevolking op te leggen.
  Dus het streven naar de onafhankelijkheid is geen maatschappelijk en economisch neutraal gegeven.
  Alle groepen die een kleine of grotere autonomie willen hebben een agenda die verder gaat dan de loutere onafhankelijkheid.
  Het zou van grenzeloze naïviteit getuigen mochten wij solidaristen dat uit het oog verliezen.

 4. Chlodovech said

  Absoluut, geen enkele omwenteling is neutraal van aard, moet zelfs onverdroten positief geladen zijn om een slaagkans te hebben. Vlaamse onafhankelijkheid moet ergens over gaan, natuurlijk, en zich ook ergens tegenover verhouden, als een antipode. Maar dat bepaalde Vlaamse grieven reeds een hoog volksnationalistisch gehalte hebben is onomstotelijk zo – en hoe zal het met, pakweg, het migrantenstemrecht verkeren in de staat Vlaanderen?

  De Europese Unie, die over 86% van onze wetten gaat, heeft effectief de Belgische staat vervangen, goeddeels althans. Een ‘onafhankelijk Vlaanderen’ heeft in deze context maar gelimiteerde zegeningen in huis voor de Vlaming zoals u en ik, en een heleboel blijft gewoon bij het oude. De tricolore politici zullen in een andere huid kruipen wanneer Vlaanderen op eigen benen staat, en, zoals ze vandaag al doen, de onvrede bij het volk kanaliseren naar neoliberale vaarwateren.

  Pas wanneer één elite plaats maakt voor een andere is er sprake van een daadwerkelijke omwenteling, en in ons, Europese geval, impliceert dat in de eerste plaats een ‘revolte’ tegen de EU en haar bureaucratie. Het hele systeem van Leviathan.

  Maar welke overtuigd Vlaamsgezinde krijgt … ‘neen, nu is niet het moment voor een Vlaamse staat’ … over de lippen? Is het onethisch om de kleine Leviathan in Babylon-Brussel aan te pakken, of toch aan banden te leggen, om de monarchie in de prak te rijden en de invloed van de baronieën tegen te gaan, wanneer dezelfde stad, nog een groter monster met langere tentakels herbergt?

  Als de Vlamingen niet voluit de Vlaamse kaart trekken kunnen we op het einde van de rit zelfs met helemaal niets achterblijven, in het EU-protectoraat België. En wat kunnen we dan nog beginnen tegen de globalisering, of de verfransing, of de verengelsing?

 5. eddy said

  We zijn het in grote lijnen eens.
  De nationalistische strijd doorheen Europa zal een anti-Europese staatsstrijd zijn.
  De nationale elites hebben zich reeds getransformeerd, de vijand is nu supranationaal.
  Maar je hebt ook gelijk als je stelt dat we de strijd om de gebiesdomschrijving op eigen bodem (vooral Brussel) wel tegen de overblijvende belgische kaste zullen moeten voeren.
  Dat je bondgenootschappen met een deel van de elite zult moeten sluiten om dat doel te bereiken is evident, maar uiteindelijk moet er een verandering van machtselite komen.
  Zonder verandering van de machtgroep of elite kan er geen verandering van systeem zijn zoals je ook zelf stelt.
  En om een machtgroep te bestrijden (en te verslaan) heb je een maatschappelijk project nodig dat de volksmassa kan mobiliseren.
  Daarom moeten we zoiets uitbouwen, anders zullen andere groepen dat doen en die zullen dan weer andere belangen vertegenwoordigen.
  Voor ons kan anti-multiculturaliteit een instrument zijn.
  Liberale en links liberale groepen weten dat en daarom proberen ze die weg via wettelijke en propagandistische middelen te blokkeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: