Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Vlaming, gedenk de Slag der Gulden Sporen!

Posted by matrix1302 op 1 juli, 2008

Traditioneel naar aanleiding van 11 juli worden de klassieke toespraken en teksten voorbereid.

De laatste jaren is het erg in de mode dat iedereen op deze dag even stilstaat bij de slag der Vlamingen tegen de Fransen. In principe kunnen we dit enkel toejuichen, al is 11 juli nog steeds geen wettelijk betaalde Vlaamse feestdag voor de arbeiders! Er is een tijd geweest dat alleen al het bezit van een leeuwenvlag jarenlange gevangenisstraf kon opleveren en dit is zelfs nog geen eeuwigheid geleden, mijn ouders en grootouders weten er alles van. Zelf ben ik enkele jaren geleden 24 uur van mijn vrijheid beroofd, omdat we met enkele kameraden van het Zuidstation in Brussel met twee leeuwenvlaggen naar de grote markt in Brussel stapten om er de 11-juli-viering bij te wonen. Het was 11 juli 2001!

Graag zou ik toch wel even blijven stilstaan bij de werkelijke betekenis van de strijd in 1302 die door velen bewust uit het oog wordt verloren. Wij herdenken inderdaad op deze dag niet genoeg dat het de Vlaamse arbeidersgilden waren die de feodale heren, de collaborateurs van de franse adel, bevochten! Wij denken er inderdaad niet genoeg aan dat de vazallen en de leenheren van toen, vandaag de banken, holdings en grondspeculanten zijn van de belgisch-Vlaamse burgerij. De politici en het grootkapitaal misbruiken ONZE Vlaamse geschiedenis van 1302. Ze willen de Vlaamse beweging in dienst stellen van deze belgisch-Vlaamse burgerij die inderdaad in dienst staat en opgeslorpt wordt door Europese en internationale belangen.

Onze overtuigde geestdrift mag zeker niet de kerk en het kapitaal in de bloemetjes zetten, omdat ONZE Vlaamse cultuur een masker is voor deze heren die een politieke en economische macht in handen houdt, die aan de grote massa arbeiders toekomt die aan handen en voeten is gebonden!

Terwijl wij Nationalisten onze helden van 1302 herdenken, neemt Europa en vooral het Amerikaans grootkapitaal onze industrieën in. Deze volksvreemde wereldheersers nemen onze koopkracht af, maken onze landbouw kapot en vergiftigen onze kinderen, onze toekomst. Alle Vlaamse politici spelen dit spel mee, steunen de NAVO als marionetten van amerika voor zogezegd de vrijheid van Europa.

Vlaming gedenk de Slag der Gulden Sporen, laat ons streven naar een onafhankelijk maar sociaal Vlaanderen in een Europa der volkeren, los van amerika dat Europa sinds september 1944 bezet houdt. Laat dit ook eindelijk een klaar en duidelijk antwoord zijn aan wijlen Hugo Claus en de zijnen. Hou zee!

Jan De Beule,
Gemeenteraadslid Vlaams Belang.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: