Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Polygamie loont

Posted by voorhoede op 12 juli, 2008

Het onvolprezen Belgisch Grondwettelijke Hof heeft weer een stukje wetgeving afgeleverd op maat van de liberaalkapitalistische machtskaste. Vanaf nu mogen kinderen verwekt uit een polygame verhouding (of is het verhoudingen?) in het buitenland deel uitmaken van de wet op de gezinshereniging bij ons. Dat wil dus zeggen dat een polygame man of vrouw (want men mag niet discrimineren zegt het hof) al zijn kinderen uit polygame huwelijken naar ons land kan laten overkomen. We kunnen toch niet toestaan dat die kindertjes hun papa moeten missen, al weet papa waarschijnlijk niet zo goed welk kindje nu van wie is.

Wij gaan hier niet discuteren over de morele of religieuze achtergronden van polygamie. Als andere culturen, zoals de moslimcultuur, met deze levenshouding vrede nemen dan is dat hun goed recht. Wij, solidaristen, moeten niet de cultuur van andere volkeren beoordelen. Maar vermits we hier niet in een vreemde culturele ruimte leven maar in de onze, kan het toelaten en erkennen van de producten van die cultuur niet worden getolereerd in onze culturele ruimte. Zoals we niet kunnen tolereren dat een Afghaanse of andere drugsbaron die in zijn land misschien wel een gerespecteerde clanleider is naar hier komt om zijn drugsgeld te legaliseren, zo kunnen we ook niet toelaten dat we de door een polygamist verwekte en dus onwettige (bastaard)kinderen hier laten komen om ze in onze maatschappij als wettig te laten opnemen.

Door een fout van de politiek benoemde loopjongens van het Grondwettelijke Hof is het zelfs mogelijk dat alle echtgenotes van een polygame man naar hier kunnen komen. Dan kan die man lekker verder zijn veelwijverij op ons grondgebied beoefenen. Hij kan zijn Belgische vrouwen dan laten fuseren met de uitheemse. Misschien een ideetje voor toekomstige hongerstakers die in kerken alle rechten opeisen. Ze kunnen veelwijverij dan direct in het eisenpakket opnemen. Bisschop Danneels kan dan weer lispelen dat het toch allemaal zo mooi menselijk is die broederschap tussen onze cultuur en die van de vreemdelingen. Gaat en vermenigvuldigt u en zo, weet je wel. Maar wij zien dit als een ontoelaatbare capitulatie naar vooral de moslimmigranten toe.

Het N-SA is wel voor vrijwillige gescheiden ontwikkeling, maar wel onder onze wetgeving en niet onder een duale wettelijke paraplu. Dat de beslissing van het Grondwettelijke Hof kadert in een door de machtselite uitgedokterde strategie moet duidelijk zijn als we er de conclusies van bijvoorbeeld de studiecommissie voor de vergrijzing op nalezen. Deze commissie heeft in haar strategie tegen de vergrijzing berekend dat er tot 2013 elk jaar duizenden vreemdelingen zullen moeten worden ingevoerd en dan gaat het niet over enkele duizenden maar over 30 000 tot in 2013 zelfs 60 000 per jaar. Als men weet dat de huidige immigratie vooral via gezinshereniging verloopt, dan is de strategie van de machtskaste duidelijk. Om zo weinig mogelijk tegenstand van de bevolking op te wekken is verder gezinshereniging na regularisatie voor de burgerij het middel bij uitstek om nog meer goedkope productiekrachten en consumenten binnen te halen.

Dat onze elite daarbij alle wetten en culturele normen aan haar burgerlijke laars lapt, moet voor velen van ons verhelderend werken. In de huidige politieke toestand, waar de burgerlijke politieke elite volledig de controle over de staat en zijn machtsinstrumenten verloren heeft, kan de financiële en economische bovenklasse gewoon doen wat ze wil. Ze gebruikt daarvoor de omgekochte top van de administraties en het gerecht en in ruil mogen die topfunctionarissen dan zelf zo veel als ze willen foefelen en elkaar cadeautjes toestoppen, zoals we laatst hebben kunnen vaststellen bij de top van de politie. Dit regime is rot en vermolmd.

Het zal niet volstaan om alleen maar andere personen die behoren tot de elite naar voor te schuiven om de verrotting ongedaan te maken. Om dat te bereiken is er een vervanging van de huidige machtselite in haar geheel nodig. Niet de een of andere lijst Dedecker of Belanger is hier de uitkomst. Er moet een culturele en morele revolutie worden gevoerd. Niet het hervormen van de staat moet op de agenda staan, maar wel het vormen van een staat. Daarom onze strijd: de nationaal-revolutionaire strijd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: