Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Israël, Vlaanderen geeft zijn bloed voor jou!

Posted by voorhoede op 14 juli, 2008

Op een recentelijk aan hem gestelde vraag antwoordde mijnheer Dewinter van het Vlaams Belang dat wat hem betreft maar één land buiten de geografische ligging van Europa in aanmerking komt om lid te worden van dat Europa… Israël! Volgens de reeds gekende “logica” van Dewinter is dat land de voorpost van het (Vrije) Westen in een door moslims (bezet) gebied. De zionistische dialectiek volgende verwart Dewinter de bezetter met de bezette en hij doet dat doelbewust.

Dewinter is gewoon in de zak gezet door de zionistische lobby en in zijn kinderachtige dromen hoopt hij dat die zionisten hem ooit van het cordon zullen bevrijden. Hij wil zeer ver gaan om dat te bereiken. Als Israël nu in de Europese Unie opgenomen zou zijn als voorpost van dat Vrije Westen en het bombardeert morgen Iran, dan zou heel Europa worden meegesleurd in een bloedige en allesvernietigende oorlog die zelfs met het gebruik van atoomwapens gevoerd zou kunnen worden. Elke politieke leider zou toch een minimum aan geostrategisch inzicht moeten hebben? Als je niet inziet dat de Amerikaanse en de Zionistische machtselite een oplossing zoeken voor het financiële en economische debacle dat zich nu voordoet in dat Amerika en ze daarvoor zelfs een aanvalsoorlog tegen Iran overwegen om uit deze crisis te geraken, dan ben je nog minder dan een dorpspoliticus met staatsmansallures. Tenzij je echt van plan bent en echt de verantwoordelijkheid wilt dragen voor Vlaams bloedvergieten en Vlaamse mensenlevens.

Mijnheer Dewinter heeft bij zijn laatste bezoek aan de VS samen met de ex-voorzitter van zijn partij geroepen dat ze voor de VS willen vechten. Blijkbaar willen ze dat ook voor Israël doen, want ze zijn toch al grotendeels hetzelfde. Maar als ze zo graag bloed willen geven voor een vreemde supermacht (USA) en hun zionistische enclave in Arabisch en islamitisch gebied, dan raden we hun aan om hun eigen bloed daarvoor te gebruiken. Wij van het N-SA en het Vlaamse volk zijn daar zeker niet toe bereid. Wij willen geen vreemde heren dienen. Niet de Belgische heren, maar ook niet de Belgische knechten van het US-imperialisme en hun voorhoede in het “vrije” Israël. Voor ons geldt nog altijd: eigen volk eerst. Als de kopstukken van het VB daar hun bloed voor zouden willen geven, dat zou nog eens iets anders zijn!

Advertenties

4 Reacties to “Israël, Vlaanderen geeft zijn bloed voor jou!”

 1. Dominiek said

  Pffff, die hebben daar de ballen niet voor plus ze worden te vet betaald tegenwoordig om uit idealisme ergens te gaan strijden. Dan heb ik nog meer respect voor Abou Jah Jah, die had tenminste de ballen om naar Libanon te trekken toen er daar stront aan de knikker was.

 2. Tegen Roodfront & Reaktie said

  Dit is toch niet te geloven.
  Ondanks het feit dat hij (=Dewinter) telkenmale is afgewezen door de zionistische lobby blijft hij hen maar liefdesbetuigingen sturen…
  Een ziekelijke vorm van stalking, andere woorden zijn er niet voor !

 3. NeoMil said

  En VB vraagt zich nog af waarom ze een leegloop hebben van revolutionaire nationalisten?

 4. Kris Roman said

  In Rusland zou hij niet rustig ver de straat kunnen lopen. Daar zou hij door nationalisten een gratis face-lift krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: