Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Ahmadinejad in Rome

Posted by voorhoede op 15 juli, 2008

Op de afgelopen Wereldvoedselconferentie in Rome (5 juni) werd de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad door een journalist gevraagd naar de filosofie die gevoerd heeft tot de stichting van de staat Israël. Hij gaf daarop het volgende antwoord.

“Kunnen de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog de ontstaansfilosofie zijn van dit regime dat zo wreed en misdadig is? Zestig miljoen personen zijn gedood in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Om welke reden zou één enkel deel van die slachtoffers de aandacht moeten trekken? Waarom zouden de Europeanen, 60 jaar later, schadevergoedingen moeten blijven betalen aan een kleine groep? Politieke en economische schadevergoedingen?

Welke aandeel heeft de generatie van vandaag, in Italië of in Duitsland, gehad in de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog?

Het lijkt erop dat men vandaag in Europa niet mag praten over de Holocaust. Ik hoop dat sommige Europese volkeren zich zullen bevrijden van de zionisten en zo vrij zullen zijn om de zwarte doos van de Holocaust te openen.

Er zijn genoeg vragen zonder antwoord. […] Waar is dat gebeurd, in Palestina of ergens anders? Wie heeft de misdaden begaan? De Palestijnen of iemand anders? Waarom moeten de Palestijnen ervoor betalen? Men heeft gezegd dat de joden geen vaderland en land hadden en dat ze zich een land wilden geven. Waarom het land van de Palestijnen? Als men die redenering over de historische wortels aanvaardt, zou men alle huidige politieke grenzen van de wereld moeten overhoop halen.

Wat is dit geheim dat het zionistische regime toelaat om kwesties zoals de mensenrechten, de vrijheid, het volkenrecht niet te eerbiedigen? Wat dit regime doet, is vernederend voor de hele mensheid. Waarom kennen sommige Europese regeringen een feilloze steun toe aan dit regime? Met welke opdracht? Die kwesties zijn ernstig.

Misschien is het ogenblik gekomen waarop in Europa intellectuelen en gecultiveerde mensen een antwoord daarop proberen te geven. U weet waarschijnlijk dat in een park in Duitsland een Holocaust-symbool werd opgericht. Men heeft er jonge Duitsers naartoe laten komen en hun gezegd: daar is de misdaad die jullie voorouders hebben begaan; jullie moeten jullie vernederd voelen tegenover de zionisten en betalen voor de fouten van jullie voorouders. Wat is het dat dit land zijn eigen jeugd en kinderen zo behandeld? Zouden de regeringen tegenover de jonge generaties niet moeten spreken over wat hun fierheid uitmaakt?”

Bron: Vox NR

De zionisten in Europa mogen op hun beide oren slapen. Iran zal waarschijnlijk nog niet meteen gevraagd worden om lid te worden van de Europese Unie. Misschien dat het na een nieuw rondje oorlogvoeren in aanmerking zal komen…

Advertenties

2 Reacties to “Ahmadinejad in Rome”

  1. “De zionisten in Europa mogen op hun beide oren slapen.”
    Doen ze allang niet meer. Europeanen zijn okk zonder Iraniers niet te vertrouwen.

    “Iran zal waarschijnlijk nog niet meteen gevraagd worden om lid te worden van de Europese Unie.”
    Hoeft ook niet. Gijlui doen al vrolijk zoveel zaken als mogelijk met die lui.

  2. voorhoede said

    Het eerste boek over de Iran-lobby moet nog worden geschreven. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: