Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

PVDA eist noodregering

Posted by voorhoede op 18 juli, 2008

De maoïsten van de PVDA eisen de onmiddellijke installatie van een noodregering. Zo kan het parasitaire regime nog enige ademruimte en tijd krijgen om zijn duistere zaakjes nog een tijdje verder af te handelen. De PVDA heeft zich hervormd tot een soort van maoïstisch, democratisch gedrocht. Waarschijnlijk staat het nieuwe China voor haar model, net zoals het oude China vroeger model stond voor de oude de koers van de partij.

Nu de kameraden in China rijk mogen worden en dus ook rijk zijn geworden in het bedenken van middeltjes om de gewone bevolking af te zetten en te bedriegen, zo ook is de tactiek van de maoïsten bij ons meegeëvolueerd. Allemaal onder het mom van het socialisme en het arbeidersbelang uiteraard. Voor de PVDA is het nu tijd om het communautaire geklets maar eens te stoppen. Lenin noemde dat communautaire geklets nog de nationaliteitenkwestie en die moest volgens hem een oplossing krijgen overal waar het aan de orde was. Ook noemde men vroeger de bezetting van een natie en een volk door een vreemde mogendheid en haar binnenlandse lakeien imperialisme. Nu is dit alles door de Partij van de Arbeid herleid tot geklets en gezever. Van revisionisme gesproken!

Voor de communisten moeten de verkiezingen van het federale niveau en de regio’s opnieuw samenvallen. Dat noemen zij democratisch. Voor hen is dat een stap naar de hereniging van het kapitalistische paradijs België, onder de leiding van zijn doorluchtige vorsten en prinsen. Dat er in dit land geen sprake is van een echte democratie schijnt de kameraden van de PVDA nu even niet te storen. In dit schijnparlement kan een meerderheid van het volk (Vlaams) zelfs geen wet gestemd krijgen die een minderheid (Waals) niet zint. De PVDA wil nu dat er een noodregering komt. Aan wie had ze dan gedacht? Aan de gezamenlijke Vlaams-Waalse generaalstop. De communisten eisen nu een ingrijpen van de meest reactionaire Belgische krachten die er in dit land te vinden zijn! Deze reactionairen moeten de vrijheidswil van de Vlaamse bevolking onderdrukken en ondergeschikt maken aan een louter revisionistisch sociaal programma.

De communisten vragen aan de medeorganisatoren van de crisis, namelijk de binnenlandse machtskaste, om de crisis te verzachten voor het volk. Alsof je aan een dolle hond zou vragen of hij je nu even zachtjes bijt in plaats van je de oren van de kop te vreten. Als je nationaal-democraat bent, dan eis je nu verkiezingen! Als je in de parlementaire democratie gelooft, zoals de PVDA beweert, dan eis je dat er nu verkiezingen worden gehouden! Maar als je noodregeringen begint te eisen, dan heb je een hoog Noske-gehalte. Je weet wel, kameraden, dat is die lekkere sociaal-democraat die jullie boegbeelden Rosa Luxemburg en Karl Liebknecht om zeep heeft laten brengen. Dat komt ervan als je de reactionairen vraagt om er eens stevig tegenaan te gaan en een groot deel van het volk monddood te willen maken tot de volgende nepverkiezingen.

Intussen heeft de koning – het democratische boegbeeld van de PVDA, met veel blauw bloed en nog meer geld – voor een noodoplossing gezorgd. Dezelfde bende die nu al 400 dagen het land en het volk op een bijna misdadige wijze in de kou laat staan, terwijl er economische stormen woeden die de gehele bevolking armer maken zijn weer door de vorst (lol) naar voor geschoven. De PVDA heeft de noodregering waarom ze vroeg dus gekregen. Een bende stelende en stuntelende politieke boeven. Communisme en liberaal kapitalisme. Zoals we in China kunnen zien is dat krek compatibel. De Belgische communisten wilden de machtskaste verder aan de macht. Ze kunnen dan morgen weer zagen dat die machtskaste de arbeidersklasse berooft. Eigen schuld dikke bult! De koning der Belgen dankt intussen de communisten van de PVDA voor hun morele steun. Het zijn toch brave jongens en meisjes. Totaal achterhaald en dus nuttig voor het regime.

Advertenties

Eén reactie to “PVDA eist noodregering”

 1. Tegen Roodfront & Reaktie said

  Sedert de PVDA kan bogen op enkele plaatselijke electorale succesjes (enkel en alleen te danken aan hun werk met “Geneeskunde voor het volk”) is de honger naar de vetpotten groter dan ooit.
  Van enige kritiek op het systeem is geen enkele sprake meer.
  Het loont werkelijk de moeite om het besproken artikel van de PVDA eens te lezen.
  De hoeveelheid baarlijke nonsens overgoten met een populistische saus -die zelfs Dedecker zou doen blozen- is ronduit hallucinant !
  Lees vooral ook hun passage over de door hen vooropgestelde “uitweg” voor het probleem van BHV…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: