Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

België in de greep van de Cosa Nostra

Posted by vooruitgang op 2 augustus, 2008

Als u zich afvraagt waarom de communautaire problemen niet worden opgelost, als u zich afvraagt waarom er niks wordt gedaan aan de gevolgen van de economische crisis en als u zich ten slotte afvraagt waarom die politieke bende toch maar steeds nieuwe deadlines vooruitschuift om zo hun machtspositie veilig te stellen, dan zijn de volgende feiten mischien een eye-opener. Dit land is namelijk in handen van de Cosa Nostra, dat is Italiaans voor Onze Zaak.

Welke zaak vraagt u? Dat zullen we u eens even fijn uitleggen. De Cosa Nostra is in dit land georganiseerd rond de politieke machtspartijen, zij beheren de miljarden van de gemeenschap en ze vergeten daarbij niet om zich zelf en hun bendeleden goed te voorzien van poen en roem. In feite is dat hun hoofdbezigheid geworden, de buit verdelen, zoals het echte maffiosi past.

Neem de Senaat, daar zitten 75 politieke bendeleden uit de verschillende democratische partijbendes iedere dag weer goed te eten en te drinken, eerste klasse wijnen, sterke drank en 3-sterrenmaaltijden. Na het dagelijkse eet- en drankfestijn zitten ze daar nog een paar uur per dag te snurken en naar elkaar te kijken als zieke koeien op een wei. Diegenen die de moeite genomen hebben om daar aanwezig te zijn, want veel van die senatoren en volksvertegenwoordigers hebben nog een uitvoerend mandaat als burgemeester of als schepen in een gemeente of stad.

De kostprijs van die ‘hoge vergadering’ (hoge staat hier voor hoog alcoholgebruik) bedraagt per jaar 75 miljoen euro, daarvan gaat 9,8 miljoen euro naar de partijen van de bendeleden (sorry senatoren) en 500 000 euro gaat naar de pensioenkas van die arme sloebers. In de Kamer van Volksvertegenwoordigers is het al niet beter, daar zitten 150 politieke bendeleden en kost de boel 130 miljoen euro per jaar en ook daar wordt de achterban van die bendeleden (namelijk hun partijen) niet vergeten want die krijgen elk jaar bijna 10 miljoen van de Kamer van Volksvertegenwoordiging. Als je weet dat in beide kamers dezelfde partijen vertegenwoordigt zijn, dan is de rekening vlug gemaakt. Alleen al vanuit beide kamers wordt zo‘n 20 miljoen euro per jaar doorgesluisd van de staat naar de politieke cosa nostra.

De persoonlijke buit voor de gekozenen is ook niet mis. Zonder werken of zweten, zonder verantwoordelijkheid of inzet voor de gemeenschap krijgt een gekozenene 69 219 euro bruto per jaar, dat is 5 768 euro per maand. Dan is er nog een zoethoudertje van 19 381 euro per jaar aan forfaitaire onkostenvergoeding, een digestief van 2020 euro als eindejaarspremie en als dessert een vakantie toeslag van 5 307 euro. Als de heren of dames zich verplaatsen naar een partijvergadering of een andere receptie, dan krijgen ze nog eens 0,25 eurocent per kilometer door ons uitbetaald. Terwijl ze in eerste klasse op de trein zitten (gratis) verdienen ze zo nog een mooie fooi bij. Voor 36 parlementsleden en senatoren is er nog een extraatje op al die andere extraatjes. De bureauleden van de kamer en de senaat, de voorzitter en zijn drie vervangers, de secretarissen, de groepsleiders en de quaestoren zijn de gelukkige winaars van de prijzenpot. De toeslag voor die opperbendeleden varieert van 11 tot 70% bovenop hun wedde. LEVE DE DEMOCRATIE!!

Maar deze vergoedingen maken dat een mens rap moe en uitgeblust raakt, daarom dat men al na 20 dienstjaren (welke dienst zou dat kunnen zijn?) met vol pensioen kan, dan krijgen die sukkels van mensen maar 75% van hun vorige wedde, namelijk een schamele 4.326 euro per maand. In alle deelstaten van dit apenlandje zitten samen 600 van die sukkels van volksvertegenwoordigers, net zo veel als in China, we zijn dan ook een grote natie. A1s u dit hebt hebt gelezen dan moet het u toch beginnen te dagen waarom die bende zich van compromis naar deadline verder parasiteert. De bendebelangen zijn zo groot dat zelf mister propre himself, mijnheer De Wever, en co over een elastische verlengingstoverstok lijken te beschikken. Hij kan als geen ander de zaken op de spits drijven, en op de spits aangekomen weer even snel naar beneden koersen. Je moet het maar kunnen met zijn fysiek!!! Elke gewonnen dag is het kassa.

Het is duidelijk: zolang de bevolking er niet in slaagt op de politieke macht weer in eigen handen te nemen, zolang zal er in dit land geen bal veranderen. De politieke kaste wil aan de macht blijven en daarvoor hebben ze zich als ongedierte ingevreten in de instituties van het volk. We hebben te maken met een autocratie van partijmannetjes. En die zullen er alles aan doen om in het staatsapparaat te kunnen blijven woekeren. We moeten van die bende afgeraken!!!

Er moet via een referendum een tijdsduur worden bepaald van de maximale duur die een parlementslid in dat instituut mag blijven zetelen. Maximaal 3 termijnen zou al een hele verbetering zijn. Als volksvertegenwoordigers niet meer hun leven lang kunnen blijven zitten in het parlement, dan zal hun horigheid aan hun partijen veel aan belang inboeten. Daardoor zullen ze vlugger geneigd zijn om nieuwe paden in te slaan en vlugger alternatieve voorstellen te gaan steunen. Eindelijk iets vernieuwen in dit land. Die cumul moet maar eens ophouden, het is gewoon walgelijk, de hebzucht van die bende. Partijen mogen niet langer financiële steun krijgen van de overheid. Partijen zijn tenslotte privé-organisaties, ze moeten zichzelf maar bedruipen. Trouwens, zo zal een jarenlange discriminatie tegenover partijen die niet kunnen beschikken over verkozenen, ongedaan worden gemaakt. Zo komen er misschien weer ideologische en idealistische partijen aan de bak. Verder mag voor ons gerust de stemplicht worden afgeschaft, maar moeten de zetels die te verdelen zijn verminderen naargelang de opkomst bij de verkiezingen. Als 30% van de mensen niet gaat stemmen dan moeten en kunnen die mensen geen vertegenwoordigers hebben, en moeten die 30% van die zetels onbezet blijven. Dan zullen die politici weer meer moeite doen om met iets anders bezig te zijn dan met hun eigen belangen.

Aan de politici zelf moeten we niet vragen om het systeem te veranderen, ook de zichzelf anti-establishment noemende partijen niet. Die zijn al lang aangesloten bij de Cosa Nostra en bedienen zich van de buit net als de andere partijen. Daarom dat na een scherpe interventie in de Kamer door de oppositie, rustig gegekscheerd kan worden tussen Annemans (VB), en Dedecker (LDD) en de eerste kopman van de partijenjunta Leterme.

Iedereen weet dat het optreden van de oppositie alleen maar theater is en dat er over ernstige zaken de Omerta van toepassing is tussen alle parasitaire partijen. Als u ook grondig de pest heeft aan die bende, dan is er voor u maar een weg over:

De nationaal-revolutionaire weg!

HET NIEUW-SOLIDARISTISCH ALTERNATIEF!

Eddy Hermy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: