Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

De vredesduiven

Posted by vooruitgang op 18 augustus, 2008

De geloofwaardigheid van mensen zoals de Franse minister van Buitenlandse Zaken Kouchner, die in naam van de Europese Unie zich is gaan bemoeien met de interne strijd in de Kaukasus – een strijd die gevoerd wordt door broedervolkeren – is nul. De pro-Israëlische lobby waartoe Kouchner en zijn baas Sarkozy behoren is er altijd als de kippen bij als de belangen van de Israëlische staat moeten worden veilig gesteld. Dat is ook logisch – buiten het feit dat de beide heren persoonlijke bindingen hebben met de staat Israël – is daar het feit dat de Joodse staat als vaste klusjesman voor de Amerikanen optreedt overal in de wereld waar de belangen van beide landen worden bedreigt. Als de Amerikaanse en Joodse belangengroepen een land op het oog hebben waar ze grondstoffen weg kunnen roven of waar ze lucratieve wapencontracten kunnen afsluiten zoals in het conflictgebied Georgie, dan laten ze die prooi niet makkelijk los.

Als ze daarbij ook nog de plaatselijke elite kunnen omkopen, zoals dat met de president van Georgië Sakaasjvili het geval is, dan gaan ze zelfs zo ver met hun manipulatie dat die omgekochte elite zelf bereid is om op het eigen volk te gaan schieten. Om hun invloedssferen uit te breiden en te behouden zijn de Amerikanen graag bereid om de plaatselijke bevolking desgevallend een kopje kleiner te laten maken. Desnoods doen ze dat zelf met hun troepen zoals in Irak en Afghanistan. Ook de eigen soldaten laten creperen in naam van Big Business is geen bezwaar.Maar de Amerikanen zitten financieel en economisch in slechte papieren en hun tweelingbroer Israël is een land dat zelf na een faillissement van hun staat gewoon zaken blijft doen,zo als het echte oplichters past. Maar geen nood: de beide aan elkaar gekloonde landen kunnen steeds een beroep doen op hun Europese knechten. Zo ook op de heren Kouchner en Sarkozy, die beiden deel uitmaken van het Europese conglomeraat dat als bijhuis van American Enterprise optreedt. Zo zijn ze vlug naar Tbilisi gespurt om daar hun plaatselijke agent Saakasjvili een hart onder de riem te steken en tegelijk om er een vermanend vingertje op te steken naar de Russen.

De arts zonder grenzen Kouchner (vooral dan zonder morele grenzen) wil de Russen gaan wijsmaken dat geweld geen oplossing is voor internationale problemen, laat staan nationale. Dialoog en overleg zijn op hun plaats en niet het wapengeweld, zegt die beroepshypocriet. Als je landgenoten worden afgemaakt en vrouwen en kinderen worden gebombardeerd ten voordele van het algemeen kapitaalsbelang, dan past het niet om zoals de Russen dat doen het eigen volk te gaan beschermen. Dat voorrecht is alleen weggelegd voor de Westerse alliantie en haar bondgenoten. Dat blijkt duidelijk als men de vredesduif Kouchner bezig hoort over Iran. Daar is geen sprake van enige weerstand tegen het gebruik van geweld. Integendeel, volgens de socialistische collaborateur van het grote geld is geweld wel gebruiken in Irak zeer terecht, als men dat land zo kan afhouden van het ontwikkelen van een atoomwapen. In tegenstelling tot de Franse atoomwapens, de Israëlische of de Chinese is de” fantoombom” van Irak wel degelijk een bedreiging van de wereldvrede. Zeker wat de Amerikaanse atoombommen betreft, die vredebrengers zijn en – zoals elke Japanse burger kan getuigen – totaal ongevaarlijk en nooit ingezet zullen worden.

Maar zegt onze vredesduif Kouchner: als Iran niet direct ingaat op ons verzoek om te stoppen met die atoomwapenproductie dan vrees ik voor het ergste, ja dan vrees ik dat we een oorlog niet mogen uitsluiten. Voor de Amerikaanse bazen van Kouchner en Sarko is het allemaal nog een stukje eenvoudiger (zoals altijd) en zij stellen het zo: The Iranian Bomb or Bomb Iran. Dat die Russen dat nu niet snappen. Je moet humanitaire oorlogen voeren met stijl. Je bombardeert een land gewoon plat. Voor diegenen die niet weten hoe ze dat moeten doen: handleidingen zijn altijd te verkrijgen bij het Pentagon en in zijn bijhuis de Knesset.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: