Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

FTX Storm Tide

Posted by vooruitgang op 25 augustus, 2008

Onder deze benaming wordt er momenteel en dit tot 28 augustus een oefening gehouden van het Belgische leger in Oostende. Oostende wordt daarom 4dagen lang omgetoverd tot de denkbeeldige stad ‘Madistan’ en zal door vooral paracommando’s worden bevrijd van zijn bezetters die onze stad hebben ingepikt. Wat door het leger en vooral door het stadsbestuur als een fictieve situatie wordt voorgesteld, is dat nochtans niet voor de plaatselijke bevolking. In elke bezette stad is er een uitgangsverbod dat meestal ingaat om 22 u. Voor Oostendenaars begint het dagelijkse uitgangsverbod van zodra het donker begint te worden, let wel het gaat hier om een vrijwillig uitgaansverbod, het stadsbestuur heeft het niet opgelegd via verordeningen of wetten, maar heeft het opgedrongen aan de bevolking door haar beleid van tolerantie en lafheid tegenover het criminele geboefte. De naam Madistan is dan ook niet slecht gekozen als vervangnaam voor Oostende. Eigenlijk zou men die naam gewoon kunnen handhaven gezien de gelijkenissen met een Afghaans dorp (die gelijkenissen zijn waarschijnlijk de reden dat het leger Oostende heeft uitgekozen voor zijn oefening) zeer treffend zijn. De drugtrafiek staat hier zeker op hetzelfde peil als in gelijk welk Afghaans dorp, met het surplus dat in Madistan de machtsclan op het stadhuis zelf aan distributie doet van de drug methadon en dat gratis. Kwestie van de zaak voor alle verslaafden betaalbaar te houden.

Als de avond valt in Madistan, dan nemen allerlei bendes de stad over. Als de avondploeg van de politie met sterk verminderd effectief de nacht ingaat, dan staan de bendes paraat om de zaakjes in de stad over te nemen. Zo staan mensenhandel en mensensmokkel hoog op de agenda van die nachtbendes. Als je als toerist eens het plaatselijke ziekenhuis van binnen wilt bezoeken, dan is het voldoende dat je een tijdje bij valavond in de binnenstad rondloopt. De kans dat je hersenen worden ingeslagen of dat je een mes in de borst of de rug krijgt is groot. De toeristische dienst, die ook in handen is van de stadhuisclan, kan u deze sensatie nu ook al op klaarlichte dag aanbieden. Als je als burger van Madistan durft te beweren dat de criminele netwerken vooral bestaan uit vreemdelingen, dan wordt een dergelijk individu direct in deze stad aangeklaagd en veroordeeld voor racisme. De rechtbank van Brugge, de Absurdistan-tribunalen genoemd, zitten vol met de vrienden van het casino van Madistan – dat is het plaatselijke speelhol – en die vrienden zijn altijd bereid om de plaatselijke Cosa Nostra te helpen met dergelijke zaken. En dat is alweer een gelijkenis met een Afghaans dorp, het dorpsbestuur van Madistan bestaat uit een bende beroepsfoefelaars, die het gehele economische en culturele (nou ja, cultureel) leven in de stad in hun klauwen hebben. Dat stadsbestuur werkt stilzwijgend met de plaatselijke bendes samen. Die bendes vormen als het ware de nachtploeg van het stadsbestuur. Het is een samenzwering zoals alleen clans in ontwikkelingslanden dit doen. Die clans bestaan uit zowel de SP.A (die de roverhoofdman levert) als uit de jaknikkers van het VB.

Spijtig, dat de paracommando’s niet echt de stad komen bevrijden van al dat politieke en andere crapuul. De vreemde bendes en hun beschermheren op het stadhuis zullen niet verdreven zijn na vier dagen van schijngevechten. Daarom dat het N-SA het echte gevecht wil aangaan in deze stad. En als start van de gevechtshandelingen zullen wij ons congres van 11 oktober in Oostende organiseren. Alle vrienden zijn uitgenodigd, maar de plaatselijke rode maffia kan maar beter thuisblijven. Voor de vrienden van de staatsveiligheid – en daarmee bedoel ik het AFF, Blokbuster, krakers en drugactivisten – nog dit: nadat jullie al in Keulen en in Schaarbeek zijn gaan optreden, stellen wij voor om op 11 oktober een rustdag in te passen. We zouden niet willen dat jullie overwerkt geraken. Wij zijn tenslotte solidaristen!!!

Eddy Hermy, inwoner van Madistan/Oostende

Advertenties

Eén reactie to “FTX Storm Tide”

  1. Ze mogen natuurlijk wel komen luisteren, al zal dat vragen dat ze eerst hun grotesk ego thuis laten en eventjes niet aan het grote gelijk van hun zaak vasthouden. Wat is een open geest toch een goede zaak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: