Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Eenzijdig

Posted by vooruitgang op 4 september, 2008

In De Standaard staat een persbericht dat ondertekend is door de gilde van beroepsverontwaardigden van België, namelijk de nep-elite van schrijvers en aanverwante beroepen. Het stukje gaat over de politieke debatten op de voorbije Gentse Feesten. Op een van deze debatten werd de heilstaat Israël door veel meer sprekers aangevallen dan dat er verdedigers waren. Dat kwam omdat de organisatoren van die debatten uit pure gewoonte (zodat ze het normaal zijn gaan vinden) vooral sprekers hadden uitgenodigd die anti-Israël en pro-Palestijns waren. Normaal is het voor de pro-Israël lobby geen probleem als andersdenkenden niet worden uitgenodigd op debatten, dat vinden zij een uiting van democratisch correct handelen. Zeker als het om thema’s zoals multicultuur en gastarbeid gaat.

Als dergelijke zaken worden behandeld, dan kunnen alleen de democraten (lees: de voorstanders van mensenhandel) aan het woord komen. Al diegenen die tegen gastarbeid en multicultuur zijn kunnen alvast de pot op. Het is ook gezelliger als je niet wordt tegengesproken door anti-democraten, dat praat makkelijker en je moet niet zo veel nadenken. Maar deze stelling gaat niet op als het over het heilige land gaat, daar moeten alle heiligen die hier in ons land samenhokken er hun woordje over kunnen meepraten, waar gaan we anders naartoe? Plots moeten er tegensprekelijke debatten zijn, jongens wat een vreugde! En om de vreugde te delen met de heiligen is de partij die overal door dezelfde heiligen wordt uitgesloten van debatten en vooral van enige machtsdeelname – het Vlaams Belang – op de bres gesprongen voor die sukkelaars.

We kunnen begrijpen dat het VB op zoek is naar nieuwe medestanders, de ouden zijn de fratsen meer dan beu en haken af of sluiten zich aan bij de echte liberalen van LDD. Maar dat het VB zijn nieuwe medestanders gaat zoeken bij hen die de partij het liefst van al zouden verbieden, heeft toch wel iets zieligs. Of moeten we het nog krachtiger verwoorden?

Het is compleet krankzinnig!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: