Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Valkeniers wil meespelen in Afghanistan?

Posted by matrix1302 op 8 september, 2008

Wie gisteren – zondag 07/09/2008 – het televisieprogramma De Zeve(re)nde Dag heeft gezien kon een debat volgen tussen de partijvoorzitters van CD&V, Open VLD, SP.a en Vlaams Belang. Eén van de onderwerpen was de kwestie of de regering moet grondtroepen sturen naar Afghanistan. Terwijl alle andere partijen weigerachtig staan tegenover dit voorstel, vindt blijkbaar het Vlaams Belang bij monde van haar voorzitter het nodig dat Vlamingen naar het Aziatische bergland worden gestuurd om er te “strijden tegen het islamterrorisme” zoals dat zo mooi heet. Vlaams bloed maar niet eens voor Vlaanderen of Europa…

Wanneer de moderator vroeg of het VB bereid is om aan de zijde van de Amerikanen en Britten in Afghanistan te gaan vechten kon Valkeniers de vraag niet meer echt ontwijken zoals hij eerst nog enigszins deed door te stellen dat dit in het parlement maar eens moest bediscussieerd worden en dat “we reeds betrokken zijn in Afghanistan”. De VB-voorzitter antwoordde op de moderator zijn vraag: “Wij zeggen niet neen.” Kortom, het VB zou deelname van Vlaamse soldaten in de grondgevechten in de Afghaanse woestenij niet afwijzen, integendeel! Valkeniers vervolgde nog met de bijzonder domme uitspraak dat de Taliban en Al Quaida vanuit Afghanistan terreur verspreiden. De Amerikaans geïnspireerde anti-islamlessen zijn duidelijk goed geleerd aan de Madou.

Blijkbaar hebben Valkeniers en zijn NAVO-vriendjes in het VB de boodschap van de Vlaamse frontsoldaten niet goed begrepen? Geen blind pacifisme zoals linkse nieuwlichters van die boodschap hebben trachten te maken maar wel: Geen Vlaams bloed voor niet-Vlaamse (of zelfs niet-Europese) belangen. Geen Vlamingen als kanonnenvoer voor vreemde mogendheden. Tot volgend jaar op de IJzerwake, Bruno?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: