Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Einde van Le Pen

Posted by vooruitgang op 11 september, 2008

Le Pen heeft het einde van zijn politieke carrière aangekondigd. Le Pen heeft meer dan 30 jaar zijn partij het Front National geleid en heeft daarmee beperkt succes gehad. Het gaat echter al een tijdje bergaf met de partij. De electorale resultaten zijn al een tijd ver zoek en de wervingskracht naar militanten toe is uitgeput. Ook in ons land is de wervingskracht en de electorale groei van het met het FN verwante Vlaams Belang gestagneerd. Dat is een teken aan de wand, de oude nationalistische methoden en de ideologische (of wat daarvoor moet doorgaan) invalshoeken zijn minder en minder bruikbaar. De stagnatie van het ideologische denken of meer nog het gebrek aan ideologisch denken eisen nu langzaam hun tol. De wereld en het wereldbeeld van de massa is de laatste jaren razendsnel veranderd. De meeste mensen vatten niet meer in welke omgeving ze leven en zijn volledig gedesoriënteerd en losgerukt uit hun denkkader en leefkader. Ook is de strijd van de oude nationalistische bewegingen en partijen ingebed en ingekapseld in het spel dat de machtskaste speelt en controleert. De louter parlementaire strijd is een schijngevecht tussen de machtskaste en die machtskaste en zij alleen bepaalt de agenda.

De machtskaste is nochtans de vijand van elke nationaal-revolutionair. Een partijtje parlementair voetbal en je hebt bij voorbaat verloren, omdat de machtkaste de spelregels verandert naargelang haar behoeften en wanneer ze maar wil. Je kunt dan wel in het parlement werken, maar je mag niet vergeten dat het parlement een dwangbuis van de burgerij is. Als je alle andere activiteiten dan de zuiver parlementaire opgeeft, dan ben je een onderdeel van de “democratische” leugen geworden. Ook het woordgebruik en vele thema’s zijn nu door de burgerij bij wet en via de wet onbruikbaar geworden. Het is dus nodig om thema’s en woordgebruik te gaan herdenken. Niet alleen omdat de burgerij ze de facto heeft verboden, maar ook en vooral omdat de situatie in de maatschappij nu veel complexer is geworden dan vroeger. Een mooi voorbeeld is de aanpak van de immigratieterreur, niet ‘de moslim’ is het probleem, wel de moslim als arbeidsreserve en de overvloed aan andere ingevoerde mensen als arbeids- en consumptiereserve zijn het probleem. Niet het geloof is het probleem, maar wel de overvloed aan vreemde mensen. We moeten dus tussenoplossingen durven voorstellen om dat probleem tot een vreedzame oplossing te brengen. Aanpassen of opkrassen is niet het antwoord, want dan blijft het probleem van overaanbod aan vreemde mensen bestaan. Wel vrijwillige segregatie of – beter nog – het georganiseerde en gecontroleerde samen op hetzelfde grondgebied wonen is een antwoord. Dat moet als een tussenstap worden gezien, hierbij is het zeer goed mogelijk dat die vreemde mensen zich tegen de machtskaste en haar instellingen gaan keren, niet door de segregatie op zich – want die bestaat in feite al, maar is niet geordend – maar door de economische druk die bij een komende recessie op iedereen zal worden gezet. Het verzet van deze groepen tegen de machtskaste kan voor ons nationaal-revolutionairen zeer nuttig zijn. Het zal die machtskaste verzwakken en dat opent perspectieven voor ons.

Er zijn veel andere zaken die opnieuw bekeken moeten worden en waar andere oplossingen voor gezocht moeten worden dan de huidige. Wij moeten ons herbronnen en wij moeten ons een ideologisch profiel aanmeten dat werkbaar is in de 21ste eeuw. Dan zullen we de achteruitgang van de beweging kunnen stoppen. Dat houdt niet in dat bepaalde partijen door de geschiedenis niet zullen worden weggeveegd, maar het idee zal blijven leven. Het N-SA sluit aan bij die nieuwe beweging die in Europa in opmars is: de nationaal-revolutionaire beweging. Op dit ogenblik is er een delegatie van ons naar Italie om te gaan kijken waar groepen zoals rond Casa Pound staan, en in november is een delegatie van ons uitgenodigd in Spanje bij de kameraden van de MSR. Ook op de voorbije Anti-Kriegstag is er contact gelegd met Duitse kameraden die waarschijnlijk een delegatie naar ons congres van 11 oktober zullen sturen.

Er beweegt iets in Europa en terwijl oude partijen stagneren of sterven zullen nieuwe groepen groeien in dat Europa. En wij zullen niet meer in de val van het parlementarisme trappen, want dat leidt naar nergens. De oude vormen en gedachten sterven, de nieuwe zijn reeds geboren. Als u zich wil inzetten voor een vrij volk in een vrije natie en tegen kaptaal en immigratieterreur, kom dan naar ons congres op 11 oktober, daar organiseert zich de ‘Nationale weerstand’ in de vorm van het Nieuw-Solidaristisch Alternatief.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: