Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

De dommeriken van Antifa, aflevering 6714…

Posted by matrix1302 op 23 september, 2008

De organisatie Identiteit Door Muziek plant op 31 oktober een videoconferentie annex optreden van de Italiaanse band ZetaZeroAlfa (ZZA). Antifa-idioot van dienst onder de naam “Yelloman” meende hier een N-SA activiteit te moeten van maken. Dat N-SA deze meeting met Gianluca Iannone en het optreden van zijn band ZZA ten zeerste genegen is, is geen geheim. Maar dat betekent nog niet dat wij de organisatoren zouden zijn van gans deze activiteit! Antifa herbergt al langer specialisten in het leggen van verbanden en relaties die onbestaande zijn, het is geweten. Yelloman moest dit zonodig nog eens bewijzen.

Advertenties

4 Reacties to “De dommeriken van Antifa, aflevering 6714…”

 1. Bart de Keyser said

  grappig dat jullie zich storen aan zo’n klein detail maar niet aan passages als:

  “Het N-SA beroept zich op etnisch-nationalisme en pleit voor een blank Europa, en spiegelen zich vooral aan de Duitse neonazistische partij NPD en de Italiaanse fascistische kraakscène.”

  hmmm. 😉

 2. eddy said

  Beste Bart, als men jaren aan een stuk steeds dezelfde onzin hoort en leest, dan wordt het antwoorden op die onzin gewoon een vervelende boel.
  Zou het iets aan de ziekelijke, of weinig gevormde geest van de schrijver van het stukje over ons veranderen als we op zijn generalismen zouden ingaan?
  Voor ons is migratie een kapitalistische methode van geldcumulatie (via loonreductie voor eigen volk maar ook voor de ingevoerde werkkrachten. En het is ook een mechanisme dat sociale transfers van de massa naar de ingevoerde mensen transfereert en zo uiteindelijk terug bij de kapitaalgroepen belandt). Socialiseren (of nationaliseren) van de multicul noemen wij dat.
  Met de kleur van de huid van de ingevoerde mensen heeft dat niks te maken.
  Het is wel zeer erg dat nationaal revolutionairen deze analyse wel maken, en dat antifascisten dat niet doen en zo de praktijken van de kapitalisten ondersteunen.
  Is dat niet veel storender dan al de rest?
  De arbeidersklasse heeft – en dat in tegenstelling tot de zichzelf voorhoede van de arbeiders noemende Trotski-Marxisten en Stalin-Marxisten – de fout in het denken van de links liberale warhoofdjes al lang door.
  Daarom zijn die arbeiders massaal gaan stemmen op het VB en in de toekomst zullen die gaan stemmen op LDD.
  Maakt u zich daar maar eens zorgen over.

 3. Tegen Roodfront & Reaktie said

  Het is simpelweg onbegonnen werk om op alle onzin, regelrechte leugens en verdachtmakingen van site’s zoals die van Yelloman, AFF, Blokbuster, Alert e.d. te reageren.
  In al die jaren dat deze site’s reeds bestaan hebben ze nog NOOIT een correct artikel gepubliceerd !!!
  Neem bijvoorbeeld het hierboven besproken artikel.
  We lezen daar regelrechte leugens als zou Van Damme een VB partijfunctionaris zou zijn, we zien een foto waarop volgens hen Dr. Alfred Vierling staat maar waar in werkelijkheid iemand anders staat enz…
  Geen enkel artikel van hen is correct, geen enkel !

 4. NeoMil said

  Bart, grappig dat JULLIE je storen aan dit bericht en niet aan alle artikels die op deze stek reeds verschenen zijn waar jullie inhoudelijk tot kreupelhout worden herleid.

  hmmmm… 😉

  Maar inhoud moeten jullie zover mogelijk vandaan blijven weten jullie inmiddels, toen AFF eens dacht slim te zijn door Yves Pernet te bekritiseren op een artikel over Starbucks, maakten ze inhoudelijk zo’n afgang dat het niet meer fris was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: