Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

LDD-extremisten weten geen blijf met asociale voorstellen

Posted by matrix1302 op 28 september, 2008

De extremisten-bende rond de ex-judocoach Dedecker weet duidelijk geen blijf met hun voorstellen ter ondermijning van solidariteit en sociale zekerheid! Hun kamerlid Rob Van de Velde is bevallen van het “schitterende” voorstel om gewoon… de wachtuitkeringen af te schaffen!!! Fatsoenlijk rechts heet dit dan. Van de Velde zijn voorstel is ingegeven door het zelfde pleidooi vanwege de neoliberale stoorzender OESO. Hiermee laat LDD duidelijk zien wat het in petto heeft voor jongeren: pas afgestudeerd en op zoek naar werk, wie dit niet binnen enkele maanden gevonden heeft kan ondertussen gewoon op zijn of haar kin kloppen. Geen inkomen als het van de LDD-extremisten afhangt! Je moet als jongere je eerste stappen in het beroepsleven gaan zetten, solliciteren in het roofdierkapitalistisch systeem is op zich voor velen al geen makkie. Maar LDD meent dat de jonge werkloze schoolverlater al een halve crimineel die maar beter gestraft kan worden omwille van zijn situatie: “het is nogal pervers dat mensen die nog niets hebben bijgedragen aan het sociaal stelsel, meteen ondersteund worden” zo klinkt het.

Hallo???? Met die rederenring gaan we het echt wel ver schoppen. Laten we erop doorgaan: kindergeld? Afschaffen! Want een kind kan nog niks bijgedragen hebben aan ons sociaal stelsel. Steun voor gehandicapten? Afschaffen! Want mindervaliden dragen niet of onvoldoende bij aan ons sociaal stelsel. Enz… Wie krijgt de beloning vanwege LDD voor het afschaffen van de wachtuitkeringen? Rara… de grootste sukkelaars van de wildkapitalistische maatschappij: de bedrijfswereld! Typisch (rechts-)liberaal kromdenken: de werkloze is geen slachtoffer maar dader! De werkloze is een probleem die liefst niet te veel mag kosten, hij is een last. De boodschap van LDD aan de jongeren is duidelijk: je bent nog maar afgestudeerd en je bent al een last als je niet onmiddelijk werk vindt.

Opnieuw meent LDD daarbij het Vlaams-nationalisme in diskrediet te moeten brengen door het mee in het bad te trekken bij de asocialen en op die manier wordt ook het belgicisme bij ondermeer de vakbonden nog aangewakkerd. Vlaams-nationalisme krijgt door dit soort voorstellen en argumentaties een geur van materialistisch egoïsme, geldzucht. Ondermeer daarom keuren we als N-SA elk voorstel tot vorming van een “Forza Flandria” of andere kartels met LDD (en het VLOTT-experiment) af! Het wijzen op de verschillen in wachtuitkeringen (en andere transfers) tussen Vlaanderen en Wallonië is een mes dat aan twee kanten snijdt, profitariaat vanwege het Waalse PS-systeem moet aangeklaagd worden, maar er is een maar… Wij bedanken feestelijk voor het Vlaanderen dat LDD op het oog heeft. Uiteraard ontkennen wij van N-SA die verschillen of het bestaan van, de transfers niet én wij zijn voorstander van een volksnationale sociale zekerheid, dus van en voor de Vlaamse volksgemeenschap. Maar stel dat Vlaanderen vandaag in de sociaal-economische toestand van Wallonië zou verkeren, zouden de “nette” heren en dames van LDD nog steeds zo “Vlaamsgezind” zijn beste lezer? De vraag stellen is ze ook beantwoorden. Voor ons, N-SA, heeft een jonge Vlaamse werkloze recht op een onmiddelijke deftige, welvaarstvaste uitkering in ruil voor verplichte sollicitatiesessies onder strikte overheidscontrole met indien nodig eraan gekoppeld verplichte bijscholing of omscholing én het verrichten van gemeenschapsdienst. Wat de liberale extremisten doen, is de jonge werkloze gewoon aan zijn lot overlaten en hem een uitkering ontzeggen.

Advertenties

Eén reactie to “LDD-extremisten weten geen blijf met asociale voorstellen”

  1. V for Vendetta said

    De opmerking dat LDD het Vlaams-nationalisme in diskrediet brengt komt vooral ook omdat de klassieke Vlaamse Beweging maar blijft geloven in het credo: “eerst ons Vlaamse huis en daarna houden we ons wel bezig met de inrichting.” Een flater van jewelste die veel mensen enkel een zware ontgoocheling kan opleveren. Reden: de rechts-liberale “Vlaamsgezinde” kliek heeft al lang ingezien dat voor hen het onafhankelijk Vlaanderen een uitstekend middel is om HUN agenda, hun inhoud, dus hun huisinrichting te verwezenlijken. En de Vlaams-nationalisten stonden er bij en keken er naar. Als het Vlaams Huis er al zal staan na het volgen van deze koers, dan zal het ook al lang ingericht zijn en zal hierover geen discussie meer zijn.

    Vlaamse onafhankelijkheid is geen doel, het is een MIDDEL! Voor ons om een sociaal-nationalistische en identitaire politiek te kunnen voeren, voor LDD-VLOTT-Nova Civitas en consoorten om een ultraliberale maatschappij in Vlaanderen te vestigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: