Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Het congres is voorbij – De strijd begint!

Posted by vooruitgang op 12 oktober, 2008

Gisteren had het eerste congres van onze beweging – het N-SA – plaats. Gisteren hebben we aangetoond dat we organisatorisch en ideologisch klaar zijn om dergelijke activiteiten tot een succesvol einde te brengen. Gisteren is de consolidatie door onze beweging van het Nieuw-Solidaristische ideeëngoed voltooid. Wij zijn nu het Solidaristische Alternatief in dit land. Onze tactiek en onze actie gaan verder, reiken verder en zijn veelomvattender dan de eigen kleine maar goed georganiseerde en ideologisch gevormde groep. Wij zijn klaar om onze ideologie via allerlei technieken en tactieken naar een grotere groep te brengen. Wij zullen zowel rechtstreeks als via een entristische weg onze doelgroepen bereiken. Het idee is sinds vorige zaterdag een strijdidee: duidelijk, klaar en onderbouwd.

De komende jaren zullen jaren zijn waarin onze maatschappij grondig zal veranderen en zal moeten veranderen. We hebben als Nationaal-Revolutionairen dan ook een revolutionaire visie ontwikkeld voor de komende jaren. Jaren die beheerst zullen worden door een economische crisis en door de miserie die deze zal meebrengen voor ons volk. We moeten durven praten over nieuwe vormen van arbeidsmarktorganisatie en arbeidsverhoudingen. We moeten durven praten over sociale bescherming en het behouden van onze sociale staat. We moeten de staat weer op het voorplan durven te stellen. We moeten durven praten over een staat die in handen van het volk is en niet langer in de handen wordt gelaten van het smerige rapaille dat zich verbergt achter partijpolitiek, gefoefel en bedrog.

De dikke dieven uit de bankconsortiums moeten samen met de politieke verraderselite uit hun machtposities worden verdreven. Daarvoor is een front van het volk nodig, samen met delen van de elite die nu toch wel langzaam moeten doorhebben dat het zo niet verder kan. Klassenstrijd moet volksstrijd worden. Volksstrijd, omdat een deel van onze elite, dat zich tot nu toe heeft bekend tot multiculturalisme en globalisme, zich zal afkeren – nu of in de nabije toekomst – van dit vernietigende project en nieuwe wegen zal willen inslaan. Wij moeten hen ervan overtuigen dat de sociale stromen noodzakelijk zijn voor alle partijen in het economische veld en dat ze er dus alle belang bij hebben om die sociale stromen in stand te houden. We moeten die delen van de nationale elite die zich willen bekennen tot een nationaal-revolutionair élan zover krijgen dat ze de migratiestromen effectief gaan indijken en dat ze samen met ons de ingevoerde arbeidskrachten op een menselijke en sociale manier terug naar hun landen van herkomst helpen begeleiden.

Het neoliberale rotfeestje is voorbij, maar wij zullen nog wel moeten afrekenen met het restafval. En een voorbeeld van dergelijk restafval is de partij van Dedecker: de Lijst Van De Dikke en Vetgemeste Liberalen. Deze gieren van het liberalisme komen nu afgevlogen op het slagveld dat ze zelf met hun liberale gedachtegoed hebben aangericht. Nu het volk door een economische recessie getroffen zal worden en veel gezinnen drastisch zullen verarmen gaan die ultraliberale extremisten nog vlug de lijken proberen binnen te schrokken en dit via de stembusriool. Dedecker is de laatste buffer die de huidige machtkaste en de huidige profiteursklasse inzet om te proberen om hun sociale basis veilig te stellen. Het systeem is ongeloofwaardig. De economie van de lustige vrijheid is een dwangbuis voor het volk gebleken. Mensen als Dedecker moeten nu de woede bij de bevolking helpen blussen en sussen. Als dank zal hij door die bende een been toegeworpen krijgen, een ministerbeen, een afgekauwde brok Belgische bedorven smurrie. Maar mensen als Dedecker leven van restafval en overgebleven Belgische hondenbrokken. Ze krijgen er niet genoeg van. Op tv en in alle media wordt die vent nu afgeschilderd als de redder in nood. Maar hij zal alleen de redder van het brood van de kapitaalklasse en van zijn eigen dikke boterham blijken.

Het Vlaams Belang heeft zich te lang aan die liberale papzak vastgeklampt. Het dacht dat hij een Forza Flandria met hen wou dansen, maar die vent kan niet dansen. Hij kan alleen in je zakken zitten terwijl hij met zijn schijnheilige tronie in je nek zit te blazen. Als hij dan je mandatarissen en je kiezers heeft ingepikt, laat hij je gewoon op een lege dansvloer staan. Terwijl het VB met die creatuur stond te dansen op muziek van Verstrepen en andere smartlappolitici heeft de partij zich laten overhalen om vroeger medestanders gewoon uit de partij te bonjouren. Maar wij hopen dat de leiding van het VB nu stilletjes aan doorheeft dat die Forza Flandria meer een partouche was dan een zuiver project. Wij zouden dan ook graag zien dat het VB eindelijk eens terugkijkt naar de vroeger trouwe partners, die samen het gezin Vlaams Blok hebben gesticht. Als ze dat echter vertikken, dan zullen ze nog veel meer bedrogen worden en zullen velen van ons moeten uitkijken naar andere vrienden en vermits die er niet zijn zullen we op ons zelf moeten terugvallen. Maar alles kan, zeker als de Belgische staat na de volgende verkiezingen niet meer zo veel aan partijsponsoring zal doen als de verkiezingsresultaten zullen tegenvallen en dus iedereen een toontje lager zal moeten gaan zingen.

Wij van het N-SA stellen voor om samen te gaan zingen, dat klinkt luider en dat komt krachtiger over. Wij reiken de hand naar alle solidaristen, waar ze zich ook bevinden. Ze kunnen gerust in om het even welke partij of vakbond actief zijn. Wij moedigen trouwens aan om zo veel mogelijk mensen in de vakbonden te laten infiltreren en ook in diverse partijen. Samen kunnen we het solidarisme gestalte geven. Elke strijdpost is evenwaardig en nuttig. Na ons congres van vorige zaterdag zijn we klaar. Het Nieuw-Solidaristisch Alternatief is ons doel en ons wapen.

Advertenties

Eén reactie to “Het congres is voorbij – De strijd begint!”

  1. […] Source : Nieuw-Solidaristisch Alternatief […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: