Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Meeting & Debat

Posted by vooruitgang op 21 oktober, 2016

“SOLIDARISTISCH ALTERNATIEF TEGEN NEOLIBERALE VERDEELDHEID”

Bijeenkomst in het kader van de vorming van een Nationaal-Patriottische Beweging:  zaterdag 19 november om 15 uur te Antwerpen. De exacte locatie wordt later meegedeeld.

De meeting en het debat worden door de partij NATION en de beweging N-SA georganiseerd in samenwerking met de Europese Alliantie voor Vrede en Vrijheid (APF – Alliance for Peace and Freedom), waarvan NATION erkend is als de Belgische tak, en waardoor ook leden van de Alliantie op de meeting aanwezig zullen zijn.

Doel van het evenement is te verduidelijken waarom separatisme, cultureel particularisme en de aanscherping van sociale tegenstellingen binnen ons land (en onder landgenoten) een rem zet op de nationale strijd, en dit in de volgende domeinen:

  • nationale soevereiniteit;
  • identiteit en cultuur;
  • immigratie;
  • een hernieuwing van het “sociaal contract met alle lagen van de bevolking”;
  • munt- en geldbeleid;
  • een nieuwe stap naar natievorming (voor ons de Benelux).

U leest het: een pak interessante thema’s, die op 19 november aan bod zullen komen; zeg nu nog eens dat er op nationalistisch vlak niet wordt nagedacht of alleen met wilde kreten aan politiek wordt gedaan.

Die tijd is al lang voorbij, maar het blijft een instinkertje waar de geldpartijen en de geldmedia graag misbruik van maken om zo de macht van het neoliberale bestel te handhaven.

Praten over een “nieuwe politieke stroming” is immers simpel genoeg; een derde weg aanprijzen zonder invulling, gratuite praat. Solidarisme goed vinden zonder concrete politieke stellingnames te ontwikkelen? Je kan beter naar een hobbyclub voor stommen en doven gaan …

Ook het klakkeloos volgen van wat de geldpartijen allemaal uitkramen – en daar geen tegenstem voor ontwikkelen – is makkelijk zat. Iedereen kan beweren voor “verandering” te zijn en daarbij – door en door – versleten argumenten gebruiken. Maar laat ons niet vergeten: maatschappelijke veranderingen op de politieke kaart zetten, dat is geen “God-gegeven” iets; men moet daartoe ideeën ontwikkelen, want ze komen niet uit de lucht vallen.

Wat zal er “anders” worden zonder ideeën te ontwikkelen die verder gaan dan wat het neoliberale dogma toelaat? “Out of the box”-denken is het neoliberale credo, maar de voorwaarde daartoe is wel dat je ook uit de neoliberale “box” springt. Anders ben je een vogel voor de kat, een kat die gevangen zit in diezelfde neoliberale box. Dan kan je misschien miauwen, maar niet de ogen uitkrabben van de machthebbers.

Aldus het dogma van het neoliberalisme verlaten heet dan al vlug “extreem” of “radicaal” te zijn. Maar is dat wat wij denken dan zo extremistisch of radicaal? Is niet eerder het neoliberale dogma radicaal en extremistisch van aard? Wie vernietigt onze maatschappij: wij, de zogenaamde radicalen, of zij, de extremisten van de neoliberale chaostheorie? Zij die de god van de “globalistische markt” aanbidden.

Op deze vragen zullen we ingaan op 19 november. So, be there!

Achter een vlag aanlopen en slogans roepen kan iedereen. Weten waarom je dat doet, is iets anders. Maar eenmaal je geloof in een zaak voldoende onderbouwd is, wordt ook je stap forser en krachtiger. Pas dan krijgt de tegenstander schrik.

Laten we het establishment opschrikken uit hun politieke en zelfgenoegzame positie.

Niet door met enkele tientallen mensen op straat te staan roepen, maar wel door de vorming van een politiek front. Een nationaal-patriottisch front!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: