Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Er zijn geen “allochtonen” meer, de elite schrapt ze uit het woordenboek

Posted by vooruitgang op 1 november, 2016

Hoe de elite de immigratie-invasie onzichtbaar wil maken (nu alleen nog een middeltje vinden om iedereen dezelfde huidskleur te laten hebben, anders gaat dat niet lukken!). Je verbiedt gewoon woorden te gebruiken om immigranten mee aan te duiden. Probleem opgelost. Je zal ook niet meer de afkomst van mensen mogen benoemen, Wilders’ “Willen jullie meer of minder Marokkanen?”, zal dan worden: “Willen jullie nog meer Nederlanders met een buitenlandse achtergrond?” (maar men mag de achtergrond zelf niet meer benoemen). En eigenlijk is er een goede kant aan deze neoliberale invulling van het Orwelliaanse woordgebruik, bijvoorbeeld:

“De beste inburgering is uitburgering (remigratie)” (naar analogie met “Oorlog is vrede”), zo stoot je niemand vanwege zijn afkomst voor het hoofd.

Wij van het N-SA zijn er – met de geplande Orwelliaanse woordrevolutie van de Nederlanders in het achterhoofd – dan ook geen voorstanders meer van om “specifieke” groepen te benoemen. Omdat wij breed willen gaan in onze anti-immigratiestrijd. Voor ons kunnen de aanduidingen allochtoon, moslim of Hottentot weggelaten worden. Dan wordt het simpel zo: “iedereen die na een bepaalde periode het land is ingekomen, die maakt voorwerp uit van het remigratieproject waar wij voorstanders van zijn”. Geen discriminerende aanduidingen meer door het woord “allochtoon” te gebruiken.

Men zou op basis van iemands “eerste domiciliëring” in het land kunnen werken om diens status te bepalen. Dan kan je op zijn Orwelliaans zeggen: wij willen minder mensen in ons land die een ongeschikte inreisdatum hebben. Dat is toch een supermoderne benadering? De discussie over Zwarte Piet is dan zo beslecht. Zwarte Piet leeft hier al 100 jaar, hij mag dus blijven. En de tegenstanders van Zwarte Piet? Zij kwamen later, brute pech: remigratie. Want: “remigratie is de beste integratie” (volgens de Orwelliaanse woordcode).

En waar is er een “Zwarte Piet-vrije” maatschappij te vinden? In eigen land natuurlijk … Discriminatie weg! Frustratie weg! Trauma’s weg!

Dat zou inderdaad volledig non-discriminatoir zijn. Gewoon het tijdstip van je immigratie telt als factor om te beslissen of je mag blijven. Voor nieuwkomers is het simpel, voor hen hanteren we wederom een Orwelliaanse benadering: “komen is teruggaan”.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: