Nieuw-Solidaristisch Alternatief!

Het identitair en revolutionair verzet! – Weg van de Wetstraat, op naar de Volksstaat!

Wie we zijn

Het Nieuw-Solidaristisch Alternatief! – in de volksmond “De Solidaristen” – is een overkoepelende organisatie die verschillende nationalistische organisaties en individuele personen verenigt, met als doel (een deel) van de krachten te bundelen.

 

Het Nieuw-Solidaristisch Alternatief! is – zoals de naam het al zegt – een alternatief voor de huidige liberale of kapitalistische nationalistische bewegingen of partijen. Het Nieuw-Solidaristisch Alternatief! biedt alternatieven aan voor alle slechte antwoorden die het kapitalistisch systeem ons ongevraagd opdringt.

 

Het Nieuw-Solidaristisch Alternatief! is in zekere zin rebels. Het Nieuw-Solidaristisch Alternatief! verkiest Solidarisme boven kapitalisme.

 

Het Nieuw-Solidaristisch Alternatief! verkiest op te komen voor de belangen van het (eigen) volk in de plaats van het verdedigen van de belangen van het grootkapitaal.

 

Het Nieuw-Solidaristisch Alternatief! verkiest om voor de belangen van Vlaanderen en Europa op te komen in de plaats van het verdedigen van de belangen van de VS en Israël.

Advertenties
 
%d bloggers liken dit: